FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
Sory ma ktoś ochote pobawić się w Gold Saucer na Battle Arena? Dwa razy podchodziłam i dwa razy przy 3 walce "wyskakuje" mi błąd, a bardzo bym chciała Omnislasha 
Z góry dzięki
save
Z góry dzięki
save
People have many things pent up inside of themselves. So many things they can never forget.
:DAna pisze:PS. Byłam prawie 100% że Ty się tym zajmiesz
Mam tylko pytanko - jesteś pewna, że mam za Ciebie podciągnąć Chocobosy na wyścigach? (Bez tego nie ma szybkich GP = nie ma kasy na walki na Battle Arenie - bo masz 0 GP na najdalszym Save).
No i musze wydać też nieco na HP Plus materie
A możesz
Jeszcze raz dzięki serdeczne (BTW: muzyka z Gold Saucer doprowadza mnie do szalu
)
PS. Bo ja myślałam by kurakami się zając na 3CD bo jest krótsza a ja nie chce za szybko konczyc FF7 bo jest za fajny
) dlatego teraz je tylko polapałam
.
A do tej pory punkty GP zdobywałam w Wonder na koszykowce
Jeszcze raz dzięki serdeczne (BTW: muzyka z Gold Saucer doprowadza mnie do szalu
PS. Bo ja myślałam by kurakami się zając na 3CD bo jest krótsza a ja nie chce za szybko konczyc FF7 bo jest za fajny
A do tej pory punkty GP zdobywałam w Wonder na koszykowce
People have many things pent up inside of themselves. So many things they can never forget.
-
Squall
Tyle, ile starczy ci entuzjazmu na masterowanie wszystkich wymaganych do Master Materia materii. Gdy masz już wszystkie wymagane "kulki" na konkretny typ Master Materii, idziesz do Obserwatorium w Cosmo Canyon i dokonujesz Materia Blend za pomocą Huge Materias.
If you want the world
Use your mind, take control
Feel the strength - rise from within
If you really want it, the world is yours
Use your mind, take control
Feel the strength - rise from within
If you really want it, the world is yours
-
Koichiro
Mam wielką prośbe, Tifa to moja ulubiona postać ff7, a nie mogę zdobyć jej ostatniego limitu Final Heaven. Jestem na 2 CD wróziłem z Forgotten City no Nibelheim po limit, gram i klops. Znam rozkład muzyki DO RE MI TI LA DO RE MI SO FA DO RE DO. Gram na PC, i jest pełno klawiszy jakieś page up+ switch i jakieś C,F,G to jakieś akordy
jestem kiepski z muzyki :D:D:D:D licze na pomoc :D:D:D
the friends that we have lost, or dreams that have faded... never forget them