FFVIII Pomoc: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
Bo masz złą drużynę. Zmień Rinonę na Quistis doprowadź ją do Critical HP, daj jej Initiative i w każdej walce odpalaj Degenerator z jej Blue Magic.Jaki poziom powinienem wbic przed zaczeciem trenowania na island closest to hell/heaven mam teraz 56 squallem, 47 zellem, 37 rinoa i padam po jednym uderzeniu potworow z tych wysp
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
tabelka łączenia gf z postaciami
Mam pytanie, kiedys znalazlem taka tabelke optymalnego polaczenia danych gfów z postaciami typu: 1sza postac: wymienione gfy 2ga i 3cia. Dzieki temu kazda postac mogla junctiowac do wszystkich statow itp. Teraz kiedy mam czas i chce se przejsc ta stara gierke;p za cholere nie moge znalesc tej tabelki. Orientuje sie kttos na jakiej stronce ona jest?
juz nie wazne znalazlem to zapisane gdzies na starej kartce^^
i moge podac jak kogos to interesuje:
1grupa:infrit, carbucle,cerberus,bahamut,cactuar
2ga:quezacolt,diablos,leviatan,pandemona,dooomtrain
3cia:shiva,siren,brothers,alexander,toonberry,eden
juz nie wazne znalazlem to zapisane gdzies na starej kartce^^
i moge podac jak kogos to interesuje:
1grupa:infrit, carbucle,cerberus,bahamut,cactuar
2ga:quezacolt,diablos,leviatan,pandemona,dooomtrain
3cia:shiva,siren,brothers,alexander,toonberry,eden
A ja myślałem że ta akcja na pociągu była taka nudna, nie gram już w FF8 a jak nawet to mam tylko wersje niemiecką ^^ moge ci jedynie rady dać
jak widzisz ze red albo blue idzie to idz na góre, bo jak cie zobaczy przez lufcik to game over ( albo odpoczątku nie pamiętam ). Kody możesz zapisywac na kartce albo szybciej po prostu zapamiętuj ( dla mnie to żadnego problemu z zapamiętanie nie było ale to chyba dla tego że mam PSX ). Choć nadal nie wieże że nie da się tego przejsć kilka razy bo nawet mój brat lat 10 który walki przegrywał po kilka razy to przeszedł to z czasem prawie takim jak moim -___-
jak widzisz ze red albo blue idzie to idz na góre, bo jak cie zobaczy przez lufcik to game over ( albo odpoczątku nie pamiętam ). Kody możesz zapisywac na kartce albo szybciej po prostu zapamiętuj ( dla mnie to żadnego problemu z zapamiętanie nie było ale to chyba dla tego że mam PSX ). Choć nadal nie wieże że nie da się tego przejsć kilka razy bo nawet mój brat lat 10 który walki przegrywał po kilka razy to przeszedł to z czasem prawie takim jak moim -___-
Mam małe pytanko, Final Fantasy 8 przeszedłem wiele razy i miałem wszystko oprucz kart. Teraz zaczołem grać tylo żeby mieć wszystkie karty i dla przyjemności
A moje pytanie to: gdzie jest Jack z grupy CC w Balamb Garden. Bardzo proszę o odpowiedź :D Brakowało mi tylko tych kart od tych z grupy CC (GF-ów)
P.S Gram na PSX.

P.S Gram na PSX.