Tak. Próbowałam i tym i tym i mam zonka. (Przez okno tez nie chciał wyskoczyckwazi pisze:Jesteś pewna, że wychodzisz "odpowiednim" wyjściem? Tzn. tym z lewej strony - tym po środku prowadzączym "na zewnątrz" (jakieś kolo się tam kręci) nigdzie nie wyjdziesz
FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
People have many things pent up inside of themselves. So many things they can never forget.
-
snake99
Witam mam male pytanka mianowicie
1.w sprawie ULTIMA WEAYPON bo ja pokonalem nad tym kraterem z woda i uciekla znalazlem ja nad FORD CONDOR kiedy zbierala energie jakby chciala go rozwali i znowu mi uciekla gdzie ona moze byc teraz bo za nic jej nie umiem znalezc
2.RUBY WEAYPON jego nigdzie niema patrzylem na opis gdzie pisalo ze znajduje sie kolo GOLD S.. ale go tam niema i niewiem gdzie jest
3.w sparawie chocobo sie nie pytam bo to jest banalne ich chodowla wystarczy sie postarac i miec checi bo wychodowanie zlotego to pestka ale nigdzie nie umiem zlapa WONDER CHOCOBO niewiem gdzie one sa a mam jush 2 zlote chocobo ale chcaielm wonder
4.no i ostatnia wazna rzecz ktora chcialem sie zapytac to wyspa kaktusow co tam cza zrobic bo jush niepamietam dawno gralem a w opisie niema odpowiedzi na to
PS.coto jest ta W-SUMMON materia gdzie ja idzie znalezc
bo sie nie umiem nigdzie doszukac
POZDRAWIAM ALL
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Frustracja się szerzy
Strzeż się ulicznych żołnierzy
Którym na niczym nie zależy
1.w sprawie ULTIMA WEAYPON bo ja pokonalem nad tym kraterem z woda i uciekla znalazlem ja nad FORD CONDOR kiedy zbierala energie jakby chciala go rozwali i znowu mi uciekla gdzie ona moze byc teraz bo za nic jej nie umiem znalezc
2.RUBY WEAYPON jego nigdzie niema patrzylem na opis gdzie pisalo ze znajduje sie kolo GOLD S.. ale go tam niema i niewiem gdzie jest
3.w sparawie chocobo sie nie pytam bo to jest banalne ich chodowla wystarczy sie postarac i miec checi bo wychodowanie zlotego to pestka ale nigdzie nie umiem zlapa WONDER CHOCOBO niewiem gdzie one sa a mam jush 2 zlote chocobo ale chcaielm wonder
4.no i ostatnia wazna rzecz ktora chcialem sie zapytac to wyspa kaktusow co tam cza zrobic bo jush niepamietam dawno gralem a w opisie niema odpowiedzi na to
PS.coto jest ta W-SUMMON materia gdzie ja idzie znalezc
POZDRAWIAM ALL
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Frustracja się szerzy
Lataj po mapie do skutku - aż go znajdzieszsnake99 pisze:1.w sprawie ULTIMA WEAYPON bo ja pokonalem nad tym kraterem z woda i uciekla znalazlem ja nad FORD CONDOR kiedy zbierala energie jakby chciala go rozwali i znowu mi uciekla gdzie ona moze byc teraz bo za nic jej nie umiem znalezc
Pojawia się po pokonniu Ultima Weapon pod koniec 2 CDsnake99 pisze:2.RUBY WEAYPON jego nigdzie niema patrzylem na opis gdzie pisalo ze znajduje sie kolo GOLD S.. ale go tam niema i niewiem gdzie jest
Niech mi ktoś na polski przełożysnake99 pisze:3.w sparawie chocobo sie nie pytam bo to jest banalne ich chodowla wystarczy sie postarac i miec checi bo wychodowanie zlotego to pestka ale nigdzie nie umiem zlapa WONDER CHOCOBO niewiem gdzie one sa a mam jush 2 zlote chocobo ale chcaielm wonder
Występujące tam kaktusy można zmorphować w Tetra Elementalsnake99 pisze:4.no i ostatnia wazna rzecz ktora chcialem sie zapytac to wyspa kaktusow co tam cza zrobic bo jush niepamietam dawno gralem a w opisie niema odpowiedzi na to
http://www.k-ff.com/Final7/index.php?n=11#Wsnake99 pisze:PS.coto jest ta W-SUMMON materia gdzie ja idzie znalezcbo sie nie umiem nigdzie doszukac
-
snake99
dzieki i sry za wonder ale jush chcialo mi sie spac :D i pisal najprosciej a tam gdzie niby one wystepuja to ja tam chodzilem dlugo i nic nie lapalem tylko zwykle to niewiem ale dzieki
pozdro
Frustracja się szerzy
pozdro
Frustracja się szerzy
-
Squall
-
snake99
hmmm... i tu jest to dziwne ja mialem kategorie C i miale te zdechlaki co nie nadaja sie na nic zrobilem na MATING i dalem CAROB NUT i po 2 probach byl zeilony za jakis czas sprobowalem ponownie i byl niebieski tez z CAROB NUT pozniej zielonego z niebieskim i mialem czarnego bez problemu dopiero potem je szkolilem na kategorie wszystkie maja A tylko czarny ma S a zlotego wywalilem bo sie pomylilem z zoltym i mam probem ale ci mowie ze to zalerzy od miejsca gdzie lapiesz tak mi sie wydaje zreszta ale moge sie mylic ja lap[alem je tam na sniegu kolo BONE VILLAGE potem tam kolo gor kolo WUTAI
-
Brayan
http://k-ff.com/Final7/index.php?n=44Brayan pisze:sorki ale nie wie ktoś jak zrobić MOUTAIN albo RIWER(sorki jeżeli zle napisałem) mam wonderful i great z roket town ale ciągle wychodzi mi żółty.PPPPOOOOMMMMOOOOCCCCYYYY
![]()
![]()
![]()
![]()
People have many things pent up inside of themselves. So many things they can never forget.
-
Brayan
-
Moren
-
fr3ak
mam podobny problem z wonderfulem i greatem z rocket town..... mam tylko zielonego.... nie zbuja nie chce mi wyjść niebieski.... tylko dzisiajszego dnia postanowiłem policzyć to..... na 50 prób wyszły mi tylko 4 zielone.... żadnego niebieskiego!!! drugie tyle prób przeprowadziłem wczoraj.... z podobnym skutkiem.... teraz się zaputuję.... WTF???? mój wonderful to klasa S, a great to klasa A... starałem się go podciągnąć do S ale nie dałem rady 
Dasz,dasz - tylko cierpliwści i farta potrzeba...fr3ak pisze:starałem się go podciągnąć do S ale nie dałem rady
fr3ak pisze:tylko dzisiajszego dnia postanowiłem policzyć to..... na 50 prób wyszły mi tylko 4 zielone...
To i tak nieźle