FF 9 POMOC: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
Masz http://www.k-ff.com/Final9/index.php?n=13#2 i wstydź się swojego lenistwa.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
zgadza sie...Kimahri pisze:Jest taka umiejetnosc "Add Status" polega ona chyba na wykorzorzystaniu statusu z broni,
Jak to "nie ma" ? Oczywiście, że niektóre bronie są "bez-statusowe", ale część posiada dołączone "ZUO"Kimahri pisze:ale chyba zadna bron jak szukalem nie ma zadnego dodatkowego statusu, tak wiec o co chodzi??

http://www.k-ff.com/Final9/Ekwipunek/index.php?n=3

Pytania al'a noob, sorry ale mecza mnie i nie odsylajcie mnie do krypty bo szukalem 
1) Czy jak sie raz spotka jakiegos przyjacielskiego potworka , to mozemy go spotkac jeszcze raz?
2) Jak mozemy zwiekszyc szance kradziezy u kretyna Zidane? mam Bandit ale to chyba nic nie daje bo dalej kradne od bossow 40 nim jakies przedmioty.
3) O co chodzi w umiejetnosci Lucky Seven?? na krypcie jest napisane , ze obrazenia sa zalezne od szczescia, czyjego szcescia? naszego czy Zidane? bo w opcji status nie ma czegos takiego jak Luck.
4) Gdzies czytalem , ze sile Bahamuta zwiekszymy majac iles jakis tam kamyczkow, czy musimy miec je zalozone czy wastarczy je miec w ekwipunku, i cz tak jest ze wszystkimi Eidolonami?
Narazie starczy ^^

1) Czy jak sie raz spotka jakiegos przyjacielskiego potworka , to mozemy go spotkac jeszcze raz?
2) Jak mozemy zwiekszyc szance kradziezy u kretyna Zidane? mam Bandit ale to chyba nic nie daje bo dalej kradne od bossow 40 nim jakies przedmioty.
3) O co chodzi w umiejetnosci Lucky Seven?? na krypcie jest napisane , ze obrazenia sa zalezne od szczescia, czyjego szcescia? naszego czy Zidane? bo w opcji status nie ma czegos takiego jak Luck.
4) Gdzies czytalem , ze sile Bahamuta zwiekszymy majac iles jakis tam kamyczkow, czy musimy miec je zalozone czy wastarczy je miec w ekwipunku, i cz tak jest ze wszystkimi Eidolonami?
Narazie starczy ^^
Jeżeli dasz mu to czego chce - nie znika... Jeśli go zlejesz - pojawi sie znowuKimahri pisze:1) Czy jak sie raz spotka jakiegos przyjacielskiego potworka , to mozemy go spotkac jeszcze raz?

Bandit + Master Thief (wpierw najlepsze Itemy kradnie)... Jedyne co mogę doradzić - to cierpliwośćKimahri pisze:2) Jak mozemy zwiekszyc szance kradziezy u kretyna Zidane? mam Bandit ale to chyba nic nie daje bo dalej kradne od bossow 40 nim jakies przedmioty.

Z tego co sie orientuje Lucky Seven może zadać 7, 77, 777 lub 7777 - zależy to od Twojego szczescia KimahiriKimahri pisze:3) O co chodzi w umiejetnosci Lucky Seven?? na krypcie jest napisane , ze obrazenia sa zalezne od szczescia, czyjego szcescia? naszego czy Zidane? bo w opcji status nie ma czegos takiego jak Luck.