Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Pinhead pisze:W co obecnie grasz?
Wtorne przechodzenie FF IX
Jaco pisze:Co widzisz przed sobą, jak się obrócisz o 180 stopni? (czyli do tyłu :] )
Szafke z Ubraniami mojego brata i szafke z 1000 gazet mojego brata.
Seul pisze:Lubisz przebywać w tłumie czy niecierpisz tego? Co sprawia, że tak własnie jest?
Jestem hmmm. samotnikiem troche, ale jak jest duzo ludzi to siedze z nimi i mi to jakos nie przeszkadza.
ostatnio kupiony film na dvd (lub video?;P)
Shin Angyo Onshi- Nawet nie obejrzalem xD
Boni pisze:Gdybyś miał odnieść sukces pisarski, w czym by on miałsię przejawić? W pisaniu książek, wierszy, artykułów, tworzeniu komiksów? A może scenariuszy?
Jakas ksiazeczka to byla ^^

Q: Lody Sorbety czy mleczne?
Seul

Post autor: Seul »

Sorbety jak najbardziej.

Q: Jabłka czy gruszki? ;P
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Kimahri pisze:Q: Lody Sorbety czy mleczne?
Only mleczne
Seul pisze:Q: Jabłka czy gruszki?
Jabłuszka

Q: Ulubiony napój chłodzący?
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Isia pisze:Q: Ile kostek lodu masz w szklance na biurku?
Dwie - marzenie: żeby były w whisky, a nie w coli :D.
Garnet pisze:q-ostatnio kupiony film na dvd (lub video?;P)
"Brother" Kitano i "Ring Zero".
Boni pisze:Q: Gdybyś miał odnieść sukces pisarski, w czym by on miałsię przejawić? W pisaniu książek, wierszy, artykułów, tworzeniu komiksów? A może scenariuszy?
Hmm, książki albo komiksy.
Mleczne.
Seul pisze:Q: Jabłka czy gruszki? ;P
Jabłka oczywiście - grzeszny owoc :D.
Isia pisze:Q: Ulubiony napój chłodzący?
Zimna cola.

Q: Na innych forach używasz tego samego nicka, avatara i podpisu? (Nie zawsze, często zmieniam jedną, albo dwie części zestawu.)
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Garnet pisze:q-ostatnio kupiony film na dvd (lub video?;P)?
Candlemass - Live in Stockholm (koncertowe DVD, ale co tam) ;)

Eee... piwo :D
Gveir pisze:Q: Na innych forach używasz tego samego nicka, avatara i podpisu? (Nie zawsze, często zmieniam jedną, albo dwie części zestawu.)
Zależy jakie forum (tematyka, język obowiązujący na nim itp )

Q: Lubisz grać w gry planszowe?? (uwielbiam Magiczny Miecz :D )
"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Jaco pisze:Co widzisz przed sobą, jak się obrócisz o 180 stopni? (czyli do tyłu :])
Regał cały zawalony słownikami, gramatykami i ogólnie książkami do nauki języków. Zza regału wystaje nieskazitelnie pościelone łóźko z idealnie wygładzoną kołdrą - tak, ostatnio operuję w trybie 'pedantka'. :D
Seul pisze:Lubisz przebywać w tłumie czy niecierpisz tego? Co sprawia, że tak własnie jest?
Jeśli chodzi o ludzi, których znam, wolę mniejsze grupy - na większych imprezach/spotkaniach i tak wszyscy nie siedzą razem, nie rozmawia każdy z każdym. A jeśli chodzi ogólnie o innych ludzi, to nawet ostatnio się nad tym zastanawiałam, lawirując w tłumie przechodniów w centrum w W-wy. I doszłam do wniosku, że nie zamieniłabym tego zgiełku i tłoku na nic innego. :D
Gveir pisze:Poświęciłbyś życie na pomaganie innym ludzim?
Nie, ale jeśli ktoś chce się dla mnie poświęcać, przyjmuję zgłoszenia. :lol:
Garnet pisze:ostatnio kupiony film na dvd (lub video?;P)
Eee.... 'Batman Początek'. Nie kupuję sama filmów, od tego mam ojca. _^_
Gveir pisze:Na innych forach używasz tego samego nicka, avatara i podpisu?
Tja, zawsze występuję jako Lucrecia, ale podpis mi zwisa, a awatar nawet na Krypcie zmieniam średnio co dwa dni. :lol: [No właśnie - już najwyższa pora zmienić, kolejna porcja pedo czeka. XD]
Cierń pisze:Lubisz grać w gry planszowe??
Kiedyś uwielbiałam, zwałaszcza 'Monopol' i 'Magiczny Miecz'. :D Ale jak parę lat temu zorganizowaliśmy sobie w licku kilka sesji MM, porządnie się wynudziłam, i to był sygnał, że już koniec.

Pytanie: Opisz w paru słowach swój przeciętny dzień w wakacje. :]
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Cierń pisze:Q: Lubisz grać w gry planszowe?? (uwielbiam Magiczny Miecz :D )
Kiedyś "Monopol" królował :D. "Magiczny Miecz" też czasami - ale rzadko, ale niezły był.
Lenneth pisze:Pytanie: Opisz w paru słowach swój przeciętny dzień w wakacje. :]
10.00 - 11.00: Wstaję. 11.00 - 15.00: Sprawdzenie maili, zajrzenie na forum Krypty ( :D ), oglądanie anime, pilnowanie ściagania, przeszukiwanie netu, granie w cokolwiek. 15.00 - 16.30 - Wyjazd do miasta (7 km) po mamę kończącą pracę, zakupy i inne pierdoły. (Jak nie jadę) 15.00 - 20.00: To samo co przed trzecią, z dodatkiem łażenia na przechadzki po lesie (mam prywatny na własnym polu - 1.5 hektara, nie muszę łazić daleko :D), czytania książek/komiksów/gazet/netu 20.00 - 24.00 czasem co luknę w TV, poczytam, pogram. 24.00 - 3.00: Książka/gazeta/komiks albo net i ziu ziu. Oczywiście sa wyjatki, np. cały dzień oglądanie anime/filmów/czytanie/łażenie/granie/cokolwiek :D

Q: Gorący gniew czy zimna furia? (Raczej to drugie - coś nie *palę* się do pierwszego, drugie samo z siebie przychodzi.)
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Coco
Cactuar
Cactuar

Post autor: Coco »

Gveir pisze:Q: Na innych forach używasz tego samego nicka, avatara i podpisu? (Nie zawsze, często zmieniam jedną, albo dwie części zestawu.)
nicka w miare mozliwosci tak,podpisu i ava juz nie :]
pepsi :D
9-12:wstaje ; do 14-przegladam net,gram w cos,rysuje itp. ; 14-ide na obiad ; 15-wracam do domu :D ; 15-23- robie to,co do 14 :]
Gveir pisze:Q: Gorący gniew czy zimna furia? (Raczej to drugie - coś nie *palę* się do pierwszego, drugie samo z siebie przychodzi.)
ee....raczej to drugie :D

Q:ile cyfr najwiecej udalo Ci sie trafic w totka? :D
(mi 4 ^^)
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Isia pisze:Ulubiony napój chłodzący?
Pepsi, ew. Lipton ice tea.
Cierń pisze:Lubisz grać w gry planszowe?? (uwielbiam Magiczny Miecz :D )
Oj lubie , w D&D planszowe, ale lepsze fabularne ^^
Lenneth pisze:Opisz w paru słowach swój przeciętny dzień w wakacje. :]
Wstaje , koputer,PS2, pilka nozna , ide spac,- mialo byc w paru slowach ;)
Coco pisze:ile cyfr najwiecej udalo Ci sie trafic w totka? :D
W duzego-3 w Multi-5 ^^ Wole bukmacherstwo, tam o wieeeele czesciej wygrywam ^^

Q:Czy pasemka u mężczyzny sa twoim zdnaniem nie meskie, gejowskie O_o' (IMO nie ale moi znajomi mowia , ze tak, i nie wiem czy to ze mna czy z nimi jest cos nie tak xD O_o')
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Kimahri,czy Ty masz jakis kompleks niemeskosci?;P <vide pytanie o golenie klaty,a teraz to:]>
nie,nie uwazam tego za niemeskie... facet nie ma za grosz meskosci,jesli jest tchorzem,maminsynkiem i nadetym arogantem
facet nawet w spodnicy jest meski:]
Lenneth pisze:Nie kupuję sama filmów, od tego mam ojca. _^_
jezu wole nie wiedziec,jaki film tato by mi kupil :D ^^" (na szcescie zawsze,jak juz to sie pyta,co ma mi kupic...szkoda tylko,ze naprzyklad płytka M10M z Mana na okladce nie przypadla mu zbytnio do gustu :lol: )

q-Twoj ulubiony obraz?(rzecz jasna,chodzi mi o takie dzieło sztuki,a nie zadne popierdółki;P)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Garnet pisze:Kimahri,czy Ty masz jakis kompleks niemeskosci?;P
Ja , no co ty ;) tylko jak nie mam pomyslow na pytanie to o takie bzdety sie pytam xD.
Garnet pisze:Twoj ulubiony obraz
Jakos nie interesuje sie sztuka ;)

Q:Kupujesz rzeczy na aukcjach internetowych(allegro itd.) czy wolisz nowiutkie sklepowe?
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Kimahri pisze:Jakos nie interesuje sie sztuka ;)
to źle:]
Kimahri pisze:Kupujesz rzeczy na aukcjach internetowych(allegro itd.) czy wolisz nowiutkie sklepowe?
na allegro tez sa rzeczy nowe;P
..co tu moge powiedziec, od Allegro jestem juz dawno uzalezniona..co widac na moim koncie;)
poza tym rzeczy tam sa na ogol tansze i takie co nie mozna dostac w sklepie,a jak jeszcze sprawdzony sprzedawca to juz w ogole:]
...qrcze,jakbym chciala miec karte kredytowa i zaczac kupowac na ebayu...jakie tam niekiedy perelki sa...

q-jaki nosisz nr buta oraz roz.ubran?
(wszystkie S (36) laczmy sie :D)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Kimahri pisze:Czy pasemka u mężczyzny sa twoim zdnaniem nie meskie, gejowskie O_o'
Kimahri, mam do tego identyczny stosunek jak Garnet.
Garnet pisze:Twoj ulubiony obraz?(rzecz jasna,chodzi mi o takie dzieło sztuki,a nie zadne popierdółki;P)
Hm, ciężko powiedzieć. Wprawdzie zdarza mi się w różnych galeriach przystanąć i gapić na jakieś dzieło w skupieniu przez 10 minut, ale jak na złość nie mogę sobie teraz przypomnieć żadnego tytułu. >.< W każdym razie coś z Van Gogha albo Rubensa. XDD
Garnet pisze:jezu wole nie wiedziec,jaki film tato by mi kupil :D ^^" (na szcescie zawsze,jak juz to sie pyta,co ma mi kupic...szkoda tylko,ze naprzyklad płytka M10M z Mana na okladce nie przypadla mu zbytnio do gustu)
Mój wczoraj sam z siebie (sic!) zaczął ze mną rozmowę o FF7: AC, że widział to w sklepie i czy ja o tym filmie wiem, bo pewnie będę zainteresowana. O.o Szczęka wjechała mi w dywan. :lol:

Pytanie: Co umiesz robić najlepiej? :]
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Pinhead pisze:Q:W co obecnie grasz?
FF7 i FF9
Nemesis pisze:Q: Najbardziej upragniona rzecz?
teraz? Kufel zimnego piwa... ale piekło na dworze :/
kilmindaro pisze:Q: Największe ściąganie przez internet?
ok. 20GB jakieś anime cała seria
Jaco pisze:-> Co widzisz przed sobą, jak się obrócisz o 180 stopni?
kanapa zawalona jakimiś bzdurami, krzesło, drzwi i gitara
Isia pisze:Q: Ile kostek lodu masz w szklance na biurku?
właśnie wyciągnąłem z zamrażalnika litr zamrożonej PEPSI i mam jeden wielki lód :D mniaaam
Garnet pisze:q-ostatnio kupiony film na dvd
Płytki Grób
mleczne
Seul pisze:Q: Jabłka czy gruszki?
nie lubię gruszek
PEPSI i piwo :>
Cierń pisze:Q: Lubisz grać w gry planszowe??
pół życie przejechałem na Monopolu i grze w Chińczyka :D
budzę się - nie wstaję... jak już wstane to kawa i robienie obiadu, siedzenie przy kompie, granie, czytanie i takie tam, wieczorem gdzieś wyskoczyć: popływać, pogadać, na piwo... no i w nocy net aż nie padnę na ryj
Coco pisze:Q:ile cyfr najwiecej udalo Ci sie trafic w totka?
2 może dlatego, że gram raz na sto lat
Kimahri pisze:Q:Czy pasemka u mężczyzny sa twoim zdnaniem nie meskie, gejowskie O_o'
mam to w d*** ja nie mam i nie zamierzam. Najgorsze, że miałem kiedyś kumpla co zrobił sobie taką panterkę... wyglądał jak istny rolnik, wieśniak itp. geeeez
Garnet pisze:q-Twoj ulubiony obraz?
Munch - Krzyk, jak byłem mały to się go bałem :D
Kimahri pisze:Q:Kupujesz rzeczy na aukcjach internetowych(allegro itd.) czy wolisz nowiutkie sklepowe?
wolę nowiutkie... nie ma nigdy pewności co dostaniesz od zupełnie obcej osoby itp.
Garnet pisze:q-jaki nosisz nr buta oraz roz.ubran?
yyy 46 but a ciuchy - duże :D
Garnet pisze:(wszystkie S (36) laczmy sie :D )
jakiś klub skrzatów zakładacie? :>
Lenneth pisze:Pytanie: Co umiesz robić najlepiej? :]
lenić się... o tak :>

Q: Jakie składniki znajdują się obowiązkowo na Twojej pizzy? (owoce morza rządzą :> )
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

kilmindaro pisze:-pokój na świecie
-pokój na świecie
-pokój na świecie
-pokój na świecie
-pokój na świecie
-pokój na świecie
-obniżenie podatków... i pokój na świecie -_-'
One mają mieć ładne biusty, a nie olej w łebkach :lol: (najlepsze rzeczy dostrzega się przy oglądaniu tej samej strony w temacie czwarty raz :lol: )
Gveir pisze:Q: Na innych forach używasz tego samego nicka, avatara i podpisu?
Nie. A po co? Ktoś z Was chodzi do mojej szkoły?
Cierń pisze:Q: Lubisz grać w gry planszowe?
Abe zawsze wygrywa w szachy...
Gveir pisze:Q: Gorący gniew czy zimna furia?
ZUO!!! Jam słodka dziewuszka, ale jest możliwe doprowadzenie mnie do stanu tzw."białego żaru". Wtedy jestem ZUA!!! :evil: i nie odpowiadam za swoje czyny.
Garnet pisze:q-Twoj ulubiony obraz?
Ten Moneta z mostkiem (dobrze wiem, że mostki to on robił hurtowo), którego reprodukcję mam nad półką z książkami. (wycięłam z gazety :D )
Garnet pisze:q-jaki nosisz nr buta oraz roz.ubran?
Ostatnio kupowałam ciuchy coś ze trzy lata wstecz :P Buta - 38. (Abe ma większe! Ha! Jak ten złodziej podolski :wink: )
Kimahri pisze:Q:Kupujesz rzeczy na aukcjach internetowych(allegro itd.) czy wolisz nowiutkie sklepowe?
Sklepowe.
Lenneth pisze:Pytanie: Co umiesz robić najlepiej? :]
Spać :lol:
Gagarin pisze:Q: Jakie składniki znajdują się obowiązkowo na Twojej pizzy?
Tradycyjne - szyneczka, cebulka. Może być ananas (Aloha!) albo kuciak, albo zielona papryczka.

Q: Jakim stawonogiem chciałbyś być w tej chwili? (Topikiem - ja ciem do wody, łeee :( )
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”