Na głównej? Jakieś 550, żadnego spamu, a przede mną jeszcze 95% niewykorzystanej pojemności. :]kilmindaro pisze:Ile masz wszszystkich wiadomości na skrzynce?
'Gaelforce Dance' w marcu, choć to taki inny typ koncertu.Gagarin pisze:kiedy ostatnio i na czyim koncercie byłeś/aś?
Isia pisze:Pijesz mleko?

Przebrałabym się za anioła i podleciała kawałek do Sejmu, straszyć niektórych prawicowych posłów. :]neo rpgomaniak pisze:Jakbyś mógł wzbić się ponad chmury gdzie byś najpierw poleciał/ała?
Poczta: www.hotmail.comNemesis pisze:Twoja strona startowa?
A bo ja pamiętam? _^_ Na pewno dostałam rower, aparat fotograficzny, medalik i wielki, kiczowaty obraz z płaczącym chłopcem (po co ośmioletniemu dziecku takie malowidło? O.o) Były też inne prezenty, ale po tylu latach sobie nie przypomnę.Gagarin pisze:Co dostałeś/aś na Komunie?
Powinieneś był zapytać: ile kwadransów i dlaczego zawsze?Gveir pisze:Często spóźniasz się do szkoły/pracy/na uczelnię?

Następne pytanie proszę. _^_ A propos brazylijskich telenowel, przypomniało mi się, że już od ponad miesiąca nie mam czasu na 'M jak Milość'. *sniff*Pinhead pisze:Lubisz seriale brazylijskie?

Jak mnie nie stać...Boni pisze:Czy negocjujesz ze sprzedawcą cenę jakichś wyrobów?

Taaak?kilmindaro pisze:Chciałbyś/aś mieć satelitę szpiegowską i patrzeć tak sobie z góry na świat? (ja bardzo ^^)

Nienawidzę, nienawidzę, NIENAWIDZĘ Impresjonizmu.Ireth pisze:ulubiony styl w malarstwie i jego przedstawiciel?

Odpowiedź b/c, czyli 'trochę' ciążące w stronę 'bardzo' (--zależy kto akurat gra)Eiko pisze:Interesuje Cię MŚ?
Lubię samą burzę, kiedy się ochładza i mamy ożywczy powiew, jak właśnie w tej chwili.Gveir pisze:Jak bardzo i dlaczego lubisz chwile przed/samą burzę/chwilę po?
Pytanie: Czy podczas upałów śpisz nago? [Nie ukrywam, że wczoraj miałam ochotę rzucić skromność (?) w diabły. -_-]