Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

kilmindaro pisze:Ile masz wszszystkich wiadomości na skrzynce?
Na głównej? Jakieś 550, żadnego spamu, a przede mną jeszcze 95% niewykorzystanej pojemności. :]
Gagarin pisze:kiedy ostatnio i na czyim koncercie byłeś/aś?
'Gaelforce Dance' w marcu, choć to taki inny typ koncertu.
Isia pisze:Pijesz mleko?
:587:
neo rpgomaniak pisze:Jakbyś mógł wzbić się ponad chmury gdzie byś najpierw poleciał/ała?
Przebrałabym się za anioła i podleciała kawałek do Sejmu, straszyć niektórych prawicowych posłów. :]
Nemesis pisze:Twoja strona startowa?
Poczta: www.hotmail.com
Gagarin pisze:Co dostałeś/aś na Komunie?
A bo ja pamiętam? _^_ Na pewno dostałam rower, aparat fotograficzny, medalik i wielki, kiczowaty obraz z płaczącym chłopcem (po co ośmioletniemu dziecku takie malowidło? O.o) Były też inne prezenty, ale po tylu latach sobie nie przypomnę.
Gveir pisze:Często spóźniasz się do szkoły/pracy/na uczelnię?
Powinieneś był zapytać: ile kwadransów i dlaczego zawsze? :lol:
Pinhead pisze:Lubisz seriale brazylijskie?
Następne pytanie proszę. _^_ A propos brazylijskich telenowel, przypomniało mi się, że już od ponad miesiąca nie mam czasu na 'M jak Milość'. *sniff* XD
Boni pisze:Czy negocjujesz ze sprzedawcą cenę jakichś wyrobów?
Jak mnie nie stać... XD
kilmindaro pisze:Chciałbyś/aś mieć satelitę szpiegowską i patrzeć tak sobie z góry na świat? (ja bardzo ^^)
Taaak? :> Bo mnie do starej dewotki z Radia Maryja jeszcze daleko. :twisted:
Ireth pisze:ulubiony styl w malarstwie i jego przedstawiciel?
Nienawidzę, nienawidzę, NIENAWIDZĘ Impresjonizmu. :< [Jak byłam młodsza, rodzina ciągała mnie po galeriach, efekt - odwrotny od zamierzonego.] Lubię Daliego (ort?), Kandinsky'ego, Picassa, Rubensa, Michała Anioła, etc.
Eiko pisze:Interesuje Cię MŚ?
Odpowiedź b/c, czyli 'trochę' ciążące w stronę 'bardzo' (--zależy kto akurat gra)
Gveir pisze:Jak bardzo i dlaczego lubisz chwile przed/samą burzę/chwilę po?
Lubię samą burzę, kiedy się ochładza i mamy ożywczy powiew, jak właśnie w tej chwili.

Pytanie: Czy podczas upałów śpisz nago? [Nie ukrywam, że wczoraj miałam ochotę rzucić skromność (?) w diabły. -_-]
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Lenneth pisze:Czy podczas upałów śpisz nago? [Nie ukrywam, że wczoraj miałam ochotę rzucić skromność (?) w diabły. -_-]
Erm... chyba mi sie zdarzyło... Anyway to i tak nic w porównaniu do tych co topless chodzą w domu na codzień -_-'

Q: Co dzis jadłeś na podwieczorek.
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

kilmindaro pisze:Chciałbyś/aś mieć satelitę szpiegowską i patrzeć tak sobie z góry na świat?
No Ba
kilmindaro pisze:cieszysz się z końca roku czy może ubolewasz nad tym nieszczęśliwym faktem?
Napewno ubolewam nad tym nieszczęsnym faktem? :502:

Q:Co sądzisz o żywności zmutowanej genetycznie:

a) to jest dobre, spalcie to na stosie
b) tak,lubie konie
c) yyyy..no tak czekaj woda mi się przypala
d) panie ja nie z Wsarszawy
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Lenneth pisze:Pytanie: Czy podczas upałów śpisz nago?
Raczej mi się to nie zadarza - nie jestem sam w pokoju :P. Choć jakby była okazja, to czemu nie?
Boni pisze:Q: Co dzis jadłeś na podwieczorek.
Dzisiaj jeszcze nic, wczoraj nic - bo prąd wyłączyli i nie dało się nic zobaczyć - ale dzisiaj planuję pizzę (spory to będzie podwieczorek :D ).
kilmindaro pisze:Pytanie raczej do uczniów: cieszysz się z końca roku czy może ubolewasz nad tym nieszczęśliwym faktem?
Cieszę się niemożebnie, mimo że na studiach rok kończy się u mnie później niż dla liceum.
Pinhead pisze:Q:Co sądzisz o żywności zmutowanej genetycznie:
Odpowiedź spoza kategorii - whatever :P. Dopóki z talerza nic nie woła do mnie w dowolnym języku/prosi o dobicie/wygląda jak wujek Józek - nie obchodzi mnie to czy było zmanipulowane, czy nie.

Q: Często udajesz się na wypady z kumplami na piwo/połazić/pogadać/czy na cokolwiek? (Niestety dosyć rzadko - najpierw trzeba się doczłapać do miasta :( ).
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Gveir pisze: Q: Często udajesz się na wypady z kumplami na piwo/połazić/pogadać/czy na cokolwiek?
Hm... Zdarza się że codziennie, a czasem to co drugi dzień XD

Q: Czy chciałbyś być teraz na mundialu? Jeśli tak to czy w roli kibica czy też zawdonika :P
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Gveir pisze:Często udajesz się na wypady z kumplami na piwo/połazić/pogadać/czy na cokolwiek?
Prawie codziennie ;)
Boni pisze:Czy chciałbyś być teraz na mundialu? Jeśli tak to czy w roli kibica czy też zawdonika
I w takiej i w takiej ;) Ale bardziej w roli zawodnika np. jako reprezetant Japoni albo Hiszpanie ^^

Q:W jakiej sieci masz telefon komorkowy :> ??
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Era :)

Q: Nie wiem czy pytałam :D Będziesz mieć świadectwo z paskiem?? (choć własćiwie to masz jak już :D )
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Kimahri pisze: Q:W jakiej sieci masz telefon komorkowy
Niestety nie posiadam takiego ustrojstwa jakim jest komórka, a szkoda.. ale odstraszają mnie te oferty, jakaś skomplikowana technologia :?
Eiko pisze:ędziesz mieć świadectwo z paskiem?? (choć własćiwie to masz jak już
No nie chwaląc się mam takowe ;p Bagatelne 5.0 ^^

Q: Czy odczuwasz stres przed zbliżającymi się np. egzaminami etc. i czy starasz się z nim walczyć? :P
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Boni pisze:Q: Czy chciałbyś być teraz na mundialu? Jeśli tak to czy w roli kibica czy też zawdonika :P
Jasne że bym chciałbym. Na trybunach - GOOOOOOOOOOOL - bym wołał :D. A w nocy bym na niemców polował :evilbat: .
Kimahri pisze:Q:W jakiej sieci masz telefon komorkowy :> ??
Idea.
Eiko pisze:Q: Nie wiem czy pytałam :D Będziesz mieć świadectwo z paskiem?? (choć własćiwie to masz jak już :D )
Nie... bo na studiach nie dają.
Boni pisze:Q: Czy odczuwasz stres przed zbliżającymi się np. egzaminami etc. i czy starasz się z nim walczyć? :P
Czasem taki, że :513: się chce... I od razu nie pamiętam nic z nauczonego materiału. A potem siadam, piszę i zaliczam :D.

Q: Chciałbyś zostać cyborgiem (takim jak w Ghost in the Shell)? Tak, czy nie i dlaczego? (Moje największe marzenie :D ).
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Kimahri pisze:W jakiej sieci masz telefon komorkowy ??
Orange
Eiko pisze:Będziesz mieć świadectwo z paskiem??
Haha
Gveir pisze:Chciałbyś zostać cyborgiem (takim jak w Ghost in the Shell)? Tak, czy nie i dlaczego?
???

Q:Co będziesz robił całe wakacje?
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
Zeratul
Kupo!
Kupo!

Post autor: Zeratul »

Gveir pisze:Często udajesz się na wypady z kumplami na piwo/połazić/pogadać/czy na cokolwiek?
Eee... nigdy.
Kimahri pisze:W jakiej sieci masz telefon komorkowy :> ??
Nie mam w ogóle, do niczego mi to nie potrzebne jak na razie.
Eiko pisze:Będziesz mieć świadectwo z paskiem?? (choć własćiwie to masz jak już :D )

Kod: Zaznacz cały

5.15 &#58;D
Pinhead pisze:Co będziesz robił całe wakacje?
Lipiec - nauka (lektury, matma i komp zapewne) - o ile mi się będzie chciało.
Sierpień - najpierw Londyn (tydzień), a potem jadę sobie na UJ.

Q: Wyjeżdżasz do jakiejś roboty za granicę?
Am Ende bleib ich doch alleine
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Pinhead pisze:Q:Co będziesz robił całe wakacje?
Skończę rok akademicki (jeszcze dwa tygodnie), posiedzę w domu, skoczę do kuzyna pod Warszawę i w końcu pójdę do pracy w Sierpniu.
Zeratul pisze:Q: Wyjeżdżasz do jakiejś roboty za granicę?
Nie, raczej nie, gdybym miał okazję skoczyć do Anglii, to bym się nie wachał.
kilmindaro pisze:Powiedz mi, proszę, na czym polega fenomen cyborga z GITSa, a chętnie Ci odpowiem :D
Na tym, że I like cyborgs :P. Same way you like swords :D. And I like Motoko :oops:. (Brak ograniczeń bilogicznego ciała, fajna rzecz - i to bez wzmacniania się gentyką; kilometr drutu, trochę plastiku, metalu i superman jesteś :wink:. To tak w uproszczeniu, d u ż y m).
kilmindaro pisze:Q: I like swords. Do you like swords? Because I like swords. Do you like swords too? Swords are fun! ^^ I like swords ^^
Extremely :D. Any kind - especialy long, no matter if they are made from steel or from energy (Jedi anyone?) - they are goood :D.
kilmindaro pisze:Q: Czytałeś/aś/czytasz/zamierzasz czytać jakieś webkomiksy?
LOSUX i Bundz.

Q: Jakie jest twój ulubiony sposób spędzania czasu w wakcaje na wolnym powietrzu? (Najlepeiej nad wodą, ewentualnie włuczenie się po lasach albo mieście).
Ostatnio zmieniony pt 30 cze, 2006 13:54 przez Gveir, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Gveir pisze:Q: Często spóźniasz się do szkoły/pracy/na uczelnię?
oj był taki okres, ze spóźniałem się czsto, nawe budziki mi nie pomagały :]
Lenneth pisze:Pytanie: Czy podczas upałów śpisz nago?
nie tylko podczas upałów śpię nago ;)
Boni pisze:Q: Co dzis jadłeś na podwieczorek.
na podwieczorek jadłem obiad :)
kilmindaro pisze:Pytanie raczej do uczniów: cieszysz się z końca roku czy może ubolewasz nad tym nieszczęśliwym faktem?
moi uczniowie na pewno cieszą sie jak pies na widok kiełbasy... i ja nie płaczę na myśl, że nie będe musiał oglądać przez 2 miechy tych ich ry....yyyy głów
Gveir pisze:Q: Często udajesz się na wypady z kumplami na piwo/połazić/pogadać/czy na cokolwiek?
dosyć często... :) trzeba utrzymywać kontakty ze znajomymi :)
Boni pisze:Q: Czy chciałbyś być teraz na mundialu? Jeśli tak to czy w roli kibica czy też zawdonika
oj jako zawodnik... skopałbym ten gruby tyłek Ronalda...
kilmindaro pisze:Q: Czytałeś/aś/czytasz/zamierzasz czytać jakieś webkomiksy?
jakos mnie to nie bawi...
Gveir pisze:Q: Jakie jest twój ulubiony sposób spędzania czasu w wakcaje na wolnym powietrzu?
siatkówka plażowa... nie ma nic lepszego, ew. gra w noge czy pływanie w jeziorku :)

Q: Owłosiona klata czy łysa? (do kobiet jaka lubia, do facetów jakie macie ;) ) <nabór do KPP :D >
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Gagarin pisze:Q: Owłosiona klata czy łysa? (do kobiet jaka lubia, do facetów jakie macie ) <nabór do KPP >
Jasne, że owłosiona :] Like a trU man :D (ale gole na spotkania KPP ;] )

-> Co teraz jesz? ;P

(Tic Tac'a :] )
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Gagarin pisze:Owłosiona klata czy łysa
hmmm czego mozna sie spodziewc od 15 latka ;) male wloski sa xD
Jaco pisze:Co teraz jesz
Wlasnie przed 30 sek. jajecznice skaczylem :)

Q: Czy golenie klaty uwazasz za niemeskie :) ??
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”