ta :] ale ja bardziej cenie Li-Long'a i Zygfryda :]Gveir pisze:A ja cenię starego, dobrego Soul Blade'a na PSX i Hwanga z niego.
co do Jin'a to w T4 byl calkiem inny niz w T3 i to byl najwiekszy plus tej gry bo kazda postac wydawala mi sie oslabiona ale bez zadnych nowych siosow dobrych, a Jin to bylo cos zupelnie nowego w T3 byl moim ulubionym a w T4 zmienili go bardzo pozytywnie. w T5 wydaje mi sie troszke wolniejszy ale tez całkiem spoko :] za to Devil Jin wydaje mi sie miec te ciosy co stary dobry Jin z T3
Bryan byl lepszy w T3 ;/ ale przynajmniej "snopka" (jak to moj brat zwał) nadal ma :] "snopek" = cios od spodu w brzuch z przerzuceniem na 2gą strone i jednoczesnym "błahahaha"
Lei - moj kolejny ulubieniec z T3 ale w t5 juz nie jest taki dobry... ciosy stare ma (strzał z bańki - "cannonball", sprezynke i obroty z leżenia), style ma :] ale jest o wiele słabszy i wolniejszy postarzał się chłopina niestety...
Lee - kolejny dobry zawodnik. pozytywnie zaskoczyl mnie w T4 i nadal trzyma fason :] blyskawiczne nogi naprawde są mocne. i ten fajny cios którym przygniata glowe tez spoko tylko szkoda ze podczas jego wykonywania modele postaci sie przenikają

Christie no cóż... w T4 byla lepsza ale i tak Eddy'emu do piet nie dorasta
tylko tymi postaciami gralem jak na razie wiec sie o nich wypowiadam jak pogram dluzej i wiecej to dodam tu swoje 3 grosze