FF Quotes, część 3
Moderator: Moderatorzy
Lenn - pół jednej trzeciej (a więc jedna szósta
) odpowiedzi się zgadza. Tym samym zapewne staje się jasne, że to cytat z FF VIII 

Niespodzianka! A jednak dla ciebie, bo to właśnie z FF VIIIEiko pisze:Ech to raczej nie jest nic z FFVIII-FFX-2, więc nie dla mnie,

"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Teraz się cofnęłaś. Porównaj kilka swoich odpowiedzi i spróbuj wyciągnąć z tego wniosek. Jeżeli po moim powrocie dziś z pracy wieczorem nadal będą problemy, to dam nieco lepsze nakierowanie.
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Nie, ale wreszcie trafiłaś osobę, która to mówi. Teraz pozostaje ci jeszcze "do kogo" i "kiedy/ w jakiej sytuacji" Przejrzyj jedną se swoich wcześniejszych odpowiedzi.
Ponieważ jak na razie Lenneth sama rozgryzła niemal 2/3 odpowiedzi (tylko jest świadoma 1/3), to ma jak na razie pierwszeństwo.
Ah... Lenneth zastukaj do mnie na GG w ciągu 15 minut, jeśli możesz. Chcicłam prosić cię o drobną przysługę.
Lennie - nie obraź się, ale przeanalizowałam ostatnio quotes i doszłam do wniosku, że za szybko daje takie naprawdę dobre podpowiedzi, przez co moje zagadki strasznie szybko schodzą, w porównaniu do innych. Tym razem postanowiłam nie ułatwiać wam za szybko zadania.Lenneth pisze:Gdybyś dawała normalne podpowiedzi, to może bym teraz nie umierała na apopleksję.
Ponieważ jak na razie Lenneth sama rozgryzła niemal 2/3 odpowiedzi (tylko jest świadoma 1/3), to ma jak na razie pierwszeństwo.
Ah... Lenneth zastukaj do mnie na GG w ciągu 15 minut, jeśli możesz. Chcicłam prosić cię o drobną przysługę.
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)