Quiz o nas samych :]
Moderator: Moderatorzy
jak to po co-w celach zwiedzania,wypoczywania etc;P (chociaz pamietam jak sie do Czech jezdzilo w celach zakupowych:D)...ilez mozna w tej Polsce:]
hmm..gdzie..
wspomniane Czechy (Praga-piekne miasto...) ..Cesky Tesin i okoliceXD
Słowacja (Bratysława-tez piekna:) poza tym jeszcze bylam w jakies tam miejscowosci na wczasach..^^")
Austria (Wiedeń-siuper..chcialo by sie zamieszkac w Schonbrun^^-dla niezorientowanych-taki pałacyk;p Habsburgowie to sie mieli dobrze...:])
Francja (Paryż..zamki nad Loara....tutaj juz w ogole nie ma co mowic...tylko tam mieszkac i umrzec...Disneyland tez spox :D)
Luksemburg..i stolica o tej samej nazwie :D naparwde ciekawe państewko;P
Holandia-Amsterdam (cudo..wszedzie woda i wodaXD a obok kawiarnie dodajce do ciastek ciekawych...uzywek^^" <w Amsterdamie to wlasciwie msialam sobie radzic sama,siostra dopiero o 17 z pracy wychodzila:)>pozniej Rotterdam i okolice;) )
Niemcy..standardowo..min.Kolonia (katedra),Berlin (zwiedzanie o 3 w nocy^^") i okolice Dusseldorfu,gdzie mam rodzine <poza tym miejscowosci z wesolymi miasteczkami^^">
hmm..moze cos tam jeszcze bylo...
...przydaloby sie jakies nowe odwiedzic:) ..albo znowu Francje;P
q-no wlasnie lubisz podróżować? cz wolisz swoj domek i okolice?:)
hmm..gdzie..
wspomniane Czechy (Praga-piekne miasto...) ..Cesky Tesin i okoliceXD
Słowacja (Bratysława-tez piekna:) poza tym jeszcze bylam w jakies tam miejscowosci na wczasach..^^")
Austria (Wiedeń-siuper..chcialo by sie zamieszkac w Schonbrun^^-dla niezorientowanych-taki pałacyk;p Habsburgowie to sie mieli dobrze...:])
Francja (Paryż..zamki nad Loara....tutaj juz w ogole nie ma co mowic...tylko tam mieszkac i umrzec...Disneyland tez spox :D)
Luksemburg..i stolica o tej samej nazwie :D naparwde ciekawe państewko;P
Holandia-Amsterdam (cudo..wszedzie woda i wodaXD a obok kawiarnie dodajce do ciastek ciekawych...uzywek^^" <w Amsterdamie to wlasciwie msialam sobie radzic sama,siostra dopiero o 17 z pracy wychodzila:)>pozniej Rotterdam i okolice;) )
Niemcy..standardowo..min.Kolonia (katedra),Berlin (zwiedzanie o 3 w nocy^^") i okolice Dusseldorfu,gdzie mam rodzine <poza tym miejscowosci z wesolymi miasteczkami^^">
hmm..moze cos tam jeszcze bylo...
...przydaloby sie jakies nowe odwiedzic:) ..albo znowu Francje;P
q-no wlasnie lubisz podróżować? cz wolisz swoj domek i okolice?:)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
- Go Go Yubari
- Ifrit
Tak. Zjednoczone Emiraty Arabskie, Wielka Brytania, Szwecja, Niemiecy, Ukraina,Jaco pisze:Wyjeżdzałeś/wyjeżdzałaś kiedyś poza granice Polski? Gdzie, po co?
Litwa, Estonia, Czechy i takie tam. A po co, to już moja sprawa

Domek i okolice. Może dlatego, że jak chcesz uciec od zgiełku i tłumów - zostań w miescie. Sami ludzie ucieknąGarnet pisze:q-no wlasnie lubisz podróżować? cz wolisz swoj domek i okolice?:)

Q: Co robisz w wakacje, jeżeli nigdzie nie wyjeżdżasz?
NieQ: A przy okazji turniejów: wygrałeś/aś kiedyś jakieś zawody?

Trzeba iść na żywioł coś się wymyśli ^^Q: Co robisz w wakacje, jeżeli nigdzie nie wyjeżdżasz?
Podróże ^^ Fajnie poznawać nowe okolice i obyczaje i tradycje tubylcówq-no wlasnie lubisz podróżować? cz wolisz swoj domek i okolice?:)

Korzeniowski, Jędrzejczak i jak zagraniczni to jeszcze Baros ^^Q: Ulubiony sportowiec?
Q: Miasto czy wieś?
[ Dodano: Sob 03 Cze, 2006 20:50 ]
Zależy w jakim stopniu, ale u sibie uważam to za wadę ^^q - nieśmiałośc-wg Ciebie to wada czy zaleta?
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Tak , Bialorus wycieczka szkolna, Niemcy dokladnie Berlin- pojechalem z bratem na wycieczke pozwiedzac sobie, i jakies 100 m w Slowacji ^^Jaco pisze:Wyjeżdzałeś/wyjeżdzałaś kiedyś poza granice Polski? Gdzie, po co?
Podrozowac, ale moje okolice domowe tesh sa swietne ^^Garnet pisze:no wlasnie lubisz podróżować? cz wolisz swoj domek i okolice?:)
Bede w cos gral na PS2, a potem bede gral w pilke nozna, jak zawszeGo Go Yubari pisze:Co robisz w wakacje, jeżeli nigdzie nie wyjeżdżasz?

Tak, pierwsze miejsce w biegu szkolnym, potem 2 miejsce w biegach miedzy szkolnych, a potem 5 miejsce w regionalnych- to wszystko jeden turniej, pierwsze miejsce w zawodch w skoku w dal, i dostalem do reprezetacji szkolnej w noge ^^kilmindaro pisze:A przy okazji turniejów: wygrałeś/aś kiedyś jakieś zawody?
Ktos? pisze:Ulubiony sportowiec?
Patric Kluivert, Hidetoshi Nakata, Henrik Larsson i Ludovic Giuly.
Zdecydowanie miasto.Eiko pisze:Miasto czy wieś?
Q: Czy reklamy maja na ciebie wplyw??
Eiko wchodzisz na niebezpieczne grunty :]Eiko pisze:to jeszcze Baros ^^
hmm..nie:) <a juz mnie totalnie wnerwiaja reklamy z supermarketow zostawiane pod drzwiami-_->Kimahri pisze:Czy reklamy maja na ciebie wplyw??
q-troche spoznione pytanie:] co dostalas/es na dzien dziecka

<ja-kinder joy

To pierwsze, ale się nie zdarza niestetyQ: Czy lubisz być adorowana/y ? A może wolisz sam/a przjąć inicjatywę?

O fuj chyba ym musiała na głowę upaśćPinhead pisze: napisał/a:
Q: Palisz?(papierosy)

Gotowe na wszystkokwazi pisze: napisał/a:
Q: Twój serial wszechczasów...

Hmmm... A to czemu??;>Garnet pisze:Eiko wchodzisz na niebezpieczne grunty :]
Bluzkę, którą praktycznie kupiłam samaq-troche spoznione pytanie:] co dostalas/es na dzien dziecka

Q: Przeżyłeś/aś wielką miłość?
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
no baa..obecnie jestem 'in love' z Mana-sama 
a na powazniej,nie wierze w wielkie milosci, jedynie w zauroczenia

q-jak czesto wchodzisz na profile uzytkownikow na forum?:p

a na powazniej,nie wierze w wielkie milosci, jedynie w zauroczenia
bo Baros juz jest od dawna zajety :D a ja sie nie lubie dzielic facetamiEiko pisze:Hmmm... A to czemu??;>

tarnowskie góry?;)Eiko pisze:I mam jechać do aquaparku ^^
q-jak czesto wchodzisz na profile uzytkownikow na forum?:p
WładzyGo Go Yubari pisze:Czego w Polsce nie lubisz?
władanie mieczem opanowałem dosyć dobrze (jestem w Bractwie Rycerskim) i ze strzelectwem też u mnie nie najgorzej (jeśli chodzi o łuk )kilmindaro pisze:Umiejętność, którą bardzo chciałbyś/chciałabyś posiadać
Wzrok w 100% dobry moge zostać gołębiarze(snajperem)Gagarin pisze: Masz jakąś wadę wzroku? Nosisz okulary, szkła... ?

GiewontGarnet pisze:najwyzsza 'górka', którą zdobyłaś/eś?:)
Słowacja(rekreacyjnie) Ukraina (po fajki)Jaco pisze:Wyjeżdzałeś/wyjeżdzałaś kiedyś poza granice Polski? Gdzie, po co?
Zdecydowanie wole podróżowaćGarnet pisze:no wlasnie lubisz podróżować? cz wolisz swoj domek i okolice?:)
jadę na SycylięGo Go Yubari pisze:Co robisz w wakacje, jeżeli nigdzie nie wyjeżdżasz?
Turniej na najleprzego woja ,Krąg zdrady , Melekilmindaro pisze:A przy okazji turniejów: wygrałeś/aś kiedyś jakieś zawody?
WieśEiko pisze:Miasto czy wieś?
Nie oglądam TVKimahri pisze:Czy reklamy maja na ciebie wplyw??
Garnet pisze:co dostalas/es na dzien dziecka
W łeb(joke) , na piwo(dokładnie na 6 piw)
ŻadkoGarnet pisze:jak czesto wchodzisz na profile uzytkownikow na forum?:
Ba!kilmindaro pisze:Lubisz kotki?
Q:Ekstremalna przygoda czy luksusowy wypoczynek? (Wybieram Ekstremalną przygodę oczywiście nie ma innej opcji

[ Dodano: Sob 03 Cze, 2006 22:58 ]
Teraz jestem piękny i młody ,a za 50 lat będe już tylko pięknySogetsu pisze:Opisz krótko siebie samego/samą za pięćdziesiąt lat.

Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Poproszę inny zestaw pytań :DEiko pisze:Q: Przeżyłeś/aś wielką miłość?
Ogólna kreatywność - rysowanie zwłaszczakilmindaro pisze:Q: Umiejętność, którą bardzo chciałabyś posiadać
Doskonale, absolutnie i cudownie ... się lenię :DGo Go Yubari pisze:Q: Co robisz w wakacje, jeżeli nigdzie nie wyjeżdżasz?
Tak, wkurzającyKimahri pisze:Q: Czy reklamy maja na ciebie wplyw??
W tym roku nic :DGarnet pisze:q-troche spoznione pytanie:] co dostalas/es na dzien dziecka
Noszę, bo inaczej wszystko się siakeś takeś niewyraźne robi :DGagarin pisze:Q: Masz jakąś wadę wzroku? Nosisz okulary, szkła... ?
CzasamiGarnet pisze:q-jak czesto wchodzisz na profile uzytkownikow na forum?:p
Puchate ^^kilmindaro pisze:Q: Lubisz kotki? ^^
Q: Deprymuje Cię widok psa oznaczającego słupek dwa metry przed Tobą? (pytanie zainspirowane życiem :wink )
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Dąbrowa Górniczatarnowskie góry?;)

To zrobisz wyjątekGarnet pisze:bo Baros juz jest od dawna zajety a ja sie nie lubie dzielic facetami

Kiedyś często teraz wcale ^^Garnet pisze:q-jak czesto wchodzisz na profile uzytkownikow na forum?:p
Wolę psyQ: Lubisz kotki? ^^

Hmmm... Hmmm... Jak nie celuje we mnie to nieQ: Deprymuje Cię widok psa oznaczającego słupek dwa metry przed Tobą? (pytanie zainspirowane życiem :wink )

Q: Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? Nie wiem czy było
- Markfrompoland
- Cactuar
Skromne –3 na oboje oczu, gdyby nie okulary to wpadałabym na ściany jeszcze częsciej niż normalnieQ: Masz jakąś wadę wzroku? Nosisz okulary, szkła... ?

Kawałek pizzyq-troche spoznione pytanie:] co dostalas/es na dzien dziecka

Uwielbiam podróżować (: mogłabym zwiedzić cały świat ...no wlasnie lubisz podróżować? cz wolisz swoj domek i okolice?:)
W ogóle nie wierze w takie metafizyczne bzduryQ: Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia?

A już miłość od pierwszego wejrzenia to totalna bzdura jest

Do 7, jak w każdy inny dzień (:Q: Do której godziny śpisz w soboty?
Q: ulubiony rodzaj pieczywa? białe ciemne, z ziarenkami, serem, czymkolwiek

<Ja się ostatnio zajadam razowcem ze słonecznikiem ...tak po prostu ...i kocham serowe bułeczki w moim sklepiku szkolnym ^^>
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Chciałabym sobie kiedyś pojeździć samochodem, a nie tylko trzymać prawko w portfelu.kilmindaro pisze:Umiejętność, którą bardzo chciałbyś/chciałabyś posiadać (i wykorzystywać)

Minus 1,25. Zakładam okulary chyba tylko wtedy, kiedy siedzę daleko od tablicy.Gagarin pisze:Masz jakąś wadę wzroku? Nosisz okulary, szkła... ?
Tyle się na to napatrzyłam, że piję z umiarem.Sogetsu pisze:zdarzyło Ci się kiedyś "zbetonić" (czytaj: tak przedobrzyć z trunkami, że aż się film urwał + rewolucje żołądkowe + rano kac przepotężny)?

Świnica. _^_Garnet pisze:najwyzsza 'górka', którą zdobyłaś/eś?
Jeździłam turystycznie po Europie, ale niestety nigdy nie byłam u naszych wschodnich sąsiadów.Jaco pisze:Wyjeżdzałeś/wyjeżdzałaś kiedyś poza granice Polski? Gdzie, po co?
Lubię podróżować, ale lubię też wracać z podróży.Garnet pisze:lubisz podróżować? cz wolisz swoj domek i okolice?

W dzień spanie, wieczorem picie, w nocy pisanie. :]Go Go pisze:Co robisz w wakacje, jeżeli nigdzie nie wyjeżdżasz?
Reklamy jRPG zawsze. :] Wszystkie inne - minimalny.Kimahri pisze:Czy reklamy maja na ciebie wplyw??
Mieszkanie. Nie, serio. Ojciec podpisał nową umowę równo w czwartek. _^_ Z oczywistych przyczyn normalnego prezentu na Dzień Dziecka nie było.q-troche spoznione pytanie:] co dostalas/es na dzien dziecka
Kiedy ją (je) przeżywałam, wydawała/y mi się wielka/ie.Eiko pisze:Przeżyłeś/aś wielką miłość?

'Ciapata'.Ireth pisze:ulubiony rodzaj pieczywa? białe ciemne, z ziarenkami, serem, czymkolwiek

Pytanie: Oglądasz Opole?

To jedyny dzień w którym mogę sobie pospać,zazwyczje spie do 8.00-9.00Markfrompoland pisze: Do której godziny śpisz w soboty?
mm. Może wstrzymam się z odpowiedzią.Isia pisze:Deprymuje Cię widok psa oznaczającego słupek dwa metry przed Tobą?
ŚwieżeIreth pisze:ulubiony rodzaj pieczywa?
Nie!Lenneth pisze:Oglądasz Opole?
Q:Ekstremalna przygoda czy luksusowy wypoczynek? (Wybieram Ekstremalną przygodę oczywiście nie ma innej opcji )
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
ooo taaaaaak ja też je uwielbiam... to ich mięciutkie i puszyste futerko, jak mruczą tak słodko i ocierają się o skórę................... to mam ochotę im wydłubać oczy, zrobić dziurę w głowie i wyssać mózgkilmindaro pisze:Q: Lubisz kotki? ^^
(Koootki... uwielbiam @_________@)

zależy jak extremalna... jeżeli nie jest to skakanie z mostów na jadące pociągi, to zdecydowanie wolę sie poruszać niż leżeć bezczynniePinhead pisze:Q:Ekstremalna przygoda czy luksusowy wypoczynek?
Q: Ulubione mięso?

Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.