Proste, ze się opłaca. Ale po co Hastegę? Haste starczy.Jacek pisze:czy opłaca się Aeonowi dać Hastegę
FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
Ale kleska ja poprostu pokonalem tylko cztery razy Yujibo i wyszlem z jaskini poprostu caly czas szlem prosto za uciekinierem a on w pewnym momecie skreca w zaulek zdaje sie przy czwartym razie.Ale czy to nie odkrycie to bedzie chyba najlepszy sposob na nabicie "DARK MATER". Cztery walki i znow powrot na koniec jaskini. to moglo by wypalic. No nic dzieki za pomoc. 

Nie wiem jak wygląda zdobywanie DM w wersji PAL,ale na MA można w miare łatwo,zdobyć pokonując,najsłabszego bossa.frunek pisze:Ale kleska ja poprostu pokonalem tylko cztery razy Yujibo i wyszlem z jaskini poprostu caly czas szlem prosto za uciekinierem a on w pewnym momecie skreca w zaulek zdaje sie przy czwartym razie.Ale czy to nie odkrycie to bedzie chyba najlepszy sposob na nabicie "DARK MATER". Cztery walki i znow powrot na koniec jaskini. to moglo by wypalic. No nic dzieki za pomoc.
HOUSTON MAMY PROBLEM szukam miecza dla Aurona.Napisaliscie ze jest on wbity kolo Cavern of...[nad skarpa z prawej strony ekranu]Posiadam Rusty Sword,Mars Crest,Mars Sigil.Przerylem cale to miejsce ale nie widze tam zadnego miecza[a moze to jest wlasnie Rusty Sword?]Polecialem na Djose Highroad i wsadzilem Rusty Sword i niestety nie otrzymalem Masamune Napiszcie prosze o co tu chodzi!
"Rusty Sword --> Masamune
Zamiany tej można dokonać na Mushrom Rock. Poleć Airshipem na teren oznaczony na liście "Djose Highroad". Znajdziesz się na plaży, na której wcześniej rozegrał się dramat operacji Mi'ihen. Jeśli pójdziesz na południowy zachód spotkasz człowieka przy skrzyniach. Po nich można wejść na konstrukcję, po której można przejść do kolejnej lokacji, idąc w dół. Znajdziesz się na Mushrom Road. Jedno z odgałęzień prowadzących na północ doprowadzi cię do "windy". Podniesie cię ona na występ skalny, na którym stoi posąg. Wsadź Rusty Sword do posągu a dostaniesz Masamune. "
musisz mieć Celestial Mirror, i po prostu chyba podejść do tego posągu i wcisnąć " X " :D
Zamiany tej można dokonać na Mushrom Rock. Poleć Airshipem na teren oznaczony na liście "Djose Highroad". Znajdziesz się na plaży, na której wcześniej rozegrał się dramat operacji Mi'ihen. Jeśli pójdziesz na południowy zachód spotkasz człowieka przy skrzyniach. Po nich można wejść na konstrukcję, po której można przejść do kolejnej lokacji, idąc w dół. Znajdziesz się na Mushrom Road. Jedno z odgałęzień prowadzących na północ doprowadzi cię do "windy". Podniesie cię ona na występ skalny, na którym stoi posąg. Wsadź Rusty Sword do posągu a dostaniesz Masamune. "
musisz mieć Celestial Mirror, i po prostu chyba podejść do tego posągu i wcisnąć " X " :D
"A city dead for a thousand years. A city I had to see with my own eyes.(...)The last chapter in my story.
My thoughts, they kept floating up, and then slipping through my fingers.
Slipping away before I could pin them down with words..." Tidus - FFX
Sprawdź parę stron wcześniej. Pytał się już ktoś ostatnio o to
powodzenia

"A city dead for a thousand years. A city I had to see with my own eyes.(...)The last chapter in my story.
karollo pisze:sorry mam pytanie kto jest lepszym bramkarzem miyu czy jumal![]()
kto ma wiecej (niewiem jak sie pisze)catchu(keczu)
![]()
Ja w swoim Teamie mam Jumala i na prawde się dobrze sprawuje, u mnie obronił prawie wszystkie bramki, nie narzekam na tago bramkarza, wydaje mi się ze jest on jak na razie najlepszy, na prawde polecam Jumal'a