Brakuję mi potwora z Tunder Plains, ostatnieo na liście, oraz z Macalanii druieo, ostatnieo na pierwszej i druiej stronie.
Proszę powiedzcie mi w jakiej części lokacji są :D
PS: Wiem, że nie działa mi klawisz po prawej litery F

Moderator: Moderatorzy
Quactuar - ciężko na niego go trafić, ale najczęściej pojawia się w na końcu pierwszego obszaru i w środku i pod koniec drugiego, czasem nawet po dwie sztuki Taki mały, zielony kaktusik - jak już znajdziesz, to nie bedziesz miał wątpliwości :D. Naprawdę trudno paskudniki trafić, potrzeba sporego Accuracy.Brakuję mi potwora z Tunder Plains, ostatnieo na liście
W kolejności - Iguion, Murussu, Chimera. Iguion trafi ci się w lesie, w normalnej walce, taka mała jaszczurka. Chimera też sie trafi w lesie, atakuje pojedyńczo - takie duże paskudztwo złożone z kilku zwierzaków. Murussu to kryształowy pancernik, łatwo go znależć przy gospodzie w zamatzniętej części Macalanii, przy jeziorze.Jacek pisze:z Macalanii druieo, ostatnieo na pierwszej i druiej stronie.
Proszę powiedzcie mi w jakiej części lokacji są
Warto przypomnieć,że aby w ogóle móc walczyć z quactuarami, należy "pomodlić" się do co namniej jednego świecącego kamienia: http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=39 (na dole strony przy opisie Thunder PlainsGveir pisze:Cytat:
Brakuję mi potwora z Tunder Plains, ostatnieo na liście
Quactuar - ciężko na niego go trafić, ale najczęściej pojawia się w na końcu pierwszego obszaru i w środku i pod koniec drugiego, czasem nawet po dwie sztuki Taki mały, zielony kaktusik - jak już znajdziesz, to nie bedziesz miał wątpliwości :D . Naprawdę trudno paskudniki trafić, potrzeba sporego Accuracy.
Radzę chodzić po danej lokacji w tę i z powrotem,zamiast trzymać się określonych rejonów. Nie ma żadnego triku na łapanie stworów, najczęsciej pojawiają się w losowych lokacjach (czasem można zauważyć,że dane gatunki pojawiają się w określonym miejscu z większą częstotliwością, jednak nie uchroni nas to przed spędzeniem kilkudziesięciu minut na złapanie maksymalnej ilościJacek pisze:Macalanii druieo, ostatnieo na pierwszej i druiej stronie.
Proszę powiedzcie mi w jakiej części lokacji są
Nie pozwól, żeby Yojimbo ginął podczas walk, nie odsyłaj go z walk (Dissmiss) i nie płać mu 0 Gil - masz tam na stronce wytłumaczoneJacek pisze:Proszę o podanie cen ataków Yojimbo, aby nie były za drogie i żeby poziom Zanmato powoli rósł.
Naprawdę nie rozumiem tego co jest w tym dziale, ale bym chciał to wiedzieć