Ryjówka.Boni pisze:Twój ulubiony zwierzak nocny?

[ To Cię zażyłam.

Pytanie: Zdarzyło się Wam kiedyś przywieźć z kolonii/obozu/wycieczki/wakacji cudze majtki?

Moderator: Moderatorzy
Jako że tam gdzie śpie mam tylko adapter, to słucham Tiny Turner i Michalego Jacksona.
a południe?..Boni czekamy na Ciebie tuBoni pisze:Gdynia...ekhmmmm, chyba tylko plany, ale![]()
:>
Boni pisze:Twój ulubiony zwierzak nocny?
nieZdarzyło się Wam kiedyś przywieźć z kolonii/obozu/wycieczki/wakacji cudze majtki?[Tak, dobrze się domyślacie, co niedawno znalazłam w swojej torbie.
]
I to jak ;]Lenneth pisze:To Cię zażyłam.
Tak, mam też swoją mroczną stronę![]()
Boję się że zabłądzęa południe?..Boni czekamy na Ciebie tu
I program: "King jest wśród nas"q-Jestes w zarzadzie tv i masz mozliwosc stworzenia nowego kanału tv. Podaj ogolna ramowke tego kanału:)
Niestety tak. Temu mam dużo zbędnych wydatków i temu ludzie są u mnie zadłużeni a ja nawet nie wiem o tym.kilmindaro pisze: Q: Dużo na codzień nosisz przy sobie pieniędzy?
Dom :DPinhead pisze:Q:Jedziesz gdzieś na wakacje? czy zostajesz w domu?
Auron. Jak ja ide spać, on się budzi. -_-'Boni pisze:Q: Twój ulubiony zwierzak nocny?
6:00 - 13:30 - anime dla dzieci. Digimony i spółka znaczy sięGarnet pisze:q-Jestes w zarzadzie tv i masz mozliwosc stworzenia nowego kanału tv. Podaj ogolna ramowke tego kanału:)
Chętnie.Boni pisze:Q: Czy myjesz zęby chętnie, czy niechętnie.
Glownie statki, notatek prawie nie ma no bo od czego sa ksiazki ,prawdaLenneth pisze:Jak prowadzisz swoje zeszyty/notatki?
Czytac lubie, ale zadko zagladam do biblioteki, interesujace ksiazki mam u siebie w domu.kilmindaro pisze:Lubisz czytac książki
Kiedys chcialem byc paleontologiem, a jeszcze wczesniej zlodziejemPinhead pisze:Kim chcesz e życiu być
Z jakiem numerem w reprezetacji gra taki pilkarz, tylko nie moge sobie przypomniec jego nazwiskaGo Go Yubari pisze:Najdziwniejsza kłótnia jaką miałeś/aś?
MP3 i PS2, ewentualnie PC, a jak nie to zbieram troche znajomych i gramy w noge :D nie nudze sie raczej.Boni pisze:Podobno ludzie inteligentni się nie nudzą. Jaka jest więc twoja alternatywa na nudę? A może jej całkowity brak.
Te drugie, tych pierwszych mam juz dosyc przez jedna glupia szmate w klasieneo rpgomaniak pisze:Wolisz półnagie panienki czy schludne pięknisie?
U mnie w bialej wszyscy sa dziwni _^_'Go Go Yubari pisze:Najdziwniejsza osoba jaką widziałeś/aś?
Niemcow rzecz jasnaGarnet pisze:ktore panstwo sasiadujace z Pl lubisz najmniej?;)
NiebiesciutkiePinhead pisze:Jaki masz kolor oczu? Czarne
Nie, nigdy sie z histori nie ucze bo mnie to nie interesuje.kilmindaro pisze:Interesujesz się Historią w sensie wojen, bitew, itp?
Nie, zawsze zasypiam w spokojuGarnet pisze:zdarza Ci sie sluchac muzyki przed zasnieciem?:)
Nie, tylko rozne drobne pomoce.Jaco pisze:Macie jakieś obowiazki w domu
Jade, chyba autobusem do miastaPinhead pisze:Jedziesz gdzieś na wakacje? czy zostajesz w domu?
NietoperekBoni pisze:Twój ulubiony zwierzak nocny?
Pilka nozna ^^Garnet pisze:Jestes w zarzadzie tv i masz mozliwosc stworzenia nowego kanału tv. Podaj ogolna ramowke tego kanału:)
Nie, ja prawie nigdy nie nosze ze soba pieniedzykilmindaro pisze:Dużo na codzień nosisz przy sobie pieniędzy?
Tak!! to juz opowiem historieLenneth pisze:Zdarzyło się Wam kiedyś przywieźć z kolonii/obozu/wycieczki/wakacji cudze majtki?[Tak, dobrze się domyślacie, co niedawno znalazłam w swojej torbie.
]
Myje chetnie :DBoni pisze:Czy myjesz zęby chętnie, czy niechętnie.
Belgamine FF X , nie nawidze jejGo Go Yubari pisze:Znienawidzona postać z gry.
Boni pisze:Boję się że zabłądzęWszędzie hałdy, kominy, koks, węgiel, latające spodki
hmm..nie..np pomocy w ogole nie odwiedzam, ale odpowiednie osoby tam zagladaja:)Kimahri pisze:Czy zawsze czytasz wszystkie posty na tym forum??
NietoperekBoni pisze:Twój ulubiony zwierzak nocny?
Yyyy... nieLenneth pisze:Zdarzyło się Wam kiedyś przywieźć z kolonii/obozu/wycieczki/wakacji cudze majtki?
05:00-07:00 MuzykaGarnet pisze:Jestes w zarzadzie tv i masz mozliwosc stworzenia nowego kanału tv. Podaj ogolna ramowke tego kanału
niekilmindaro pisze:Dużo na codzień nosisz przy sobie pieniędzy?
chętnieBoni pisze:Czy myjesz zęby chętnie, czy niechętnie.
Wakka FFXGo Go Yubari pisze:Znienawidzona postać z gry.
nieKimahri pisze:Czy zawsze czytasz wszystkie posty na tym forum??
Tak, ale czasu brak. Znają mnie z tego, że nie oddaję książek w terminie.kilmindaro pisze:Lubisz czytac książki? (Ewentualnie: Znają Cię dobrze w bibliotece?)
Zawsze chciałam być geodetą, ale rodzice odradzali.Pinhead pisze:Kim chcesz e życiu być
Wolę, jak w takich pytaniach w tym quizie uwzględnia się obie płci.neo rpgomaniak pisze:Wolisz półnagie panienki czy schludne pięknisie?
Mam, ale nienawidzę się zwierzać z tych najbardziej istotnych problemów.neo rpgomaniak pisze:Czy masz kogoś komu możesz się zwierzyć?
Zawsze powtarzam, że nienawidzę Niemców.Garnet pisze:ktore panstwo sasiadujace z Pl lubisz najmniej?
I tak co drugie pomijam.Garnet pisze:btw.nie przesadzajcie z tymi odpowiedziami na kazde pytanie,jakie sie da..:]
'Szare' w dowodzie, w rzeczywistości są niebiesko/zielone. :]Pinhead pisze:Jaki masz kolor oczu?
Tak, ale inaczej niż w łóżku. Zamiast tego łażę po domu w piżamie ze słuchawkami na uszach, żeby dopiero po paru piosenkach zdjąć i się położyć.Garnet pisze:zdarza Ci sie sluchac muzyki przed zasnieciem?:)
Na razie ograniczyłam się do tego, że wyrzuciłam rodziców na trzy tygodnie. Się jeszcze zobaczy.Pinhead pisze:Jedziesz gdzieś na wakacje? czy zostajesz w domu?
Jakieś anime od świtu do nocy...Garnet pisze:Jestes w zarzadzie tv i masz mozliwosc stworzenia nowego kanału tv. Podaj ogolna ramowke tego kanału:)
Od 3 do 300 złotych, zależy od passy.kilmindaro pisze:Dużo na codzień nosisz przy sobie pieniędzy?
WTF? Po prostu myję, ani mnie to ziębi, ani grzeje.Boni pisze:Czy myjesz zęby chętnie, czy niechętnie.
Kiedyś był to Seifer. Teraz Shellinda i Sophia.Go Go pisze:Znienawidzona postać z gry.
Wszystkie poza Twoimi -- nudne jakieś. <joke>Kimahri pisze:Czy zawsze czytasz wszystkie posty na tym forum??
Tak, bo mam problemy nawet z tekstami po angielsku... po prostu słowo śpiewane do mnie nie dociera.Garnet pisze:gdy spodoba Ci sie jakas piosenka to potrzebujesz zaraz do niej 'lyrics'?
Już kiedyś było... Anyway, wczoraj miałam stresujący dzień i po raz pierwszy w życiu wymusiłam fajkę na własnej matce. I chyba również po raz ostatni. Mimo wszystko świństwo jakich mało.Pinhead pisze:Palisz?(papierosy)
Nie... Ale mandat 250 zł sie nie liczy, prawda ? :DQ: Miałeś / Miałaś już konflikt z prawem?
205 cmLenneth pisze:Pytanie: Wolał(a)byś mieć 145 czy 205 cm wzrostu? :]
NiePinhead pisze:Q: Palisz?(papierosy)
Bardzo rzadkoGarnet pisze:q-gdy spodoba Ci sie jakas piosenka to potrzebujesz zaraz do niej 'lyrics'?:)
Nie wszystkie :] część tematów ignorujeQ: Czy zawsze czytasz wszystkie posty na tym forum??
Mario.Go Go Yubari pisze:Q: Znienawidzona postać z gry.
Chętnie :DQ: Czy myjesz zęby chętnie, czy niechętnie.
Dom.Q:Jedziesz gdzieś na wakacje? czy zostajesz w domu?
Pająk na ścianie.Boni pisze:Q: Twój ulubiony zwierzak nocny?
zdjąć piżamę czy słuchawki?Lenneth pisze:łażę po domu w piżamie ze słuchawkami na uszach, żeby dopiero po paru piosenkach zdjąć i się położyć.
jakoś nie mam takiego supe ulubionego, ale niech będzie Spellbinderkwazi pisze:Q: Twój serial wszechczasów...
Nie wiem czemu, ale uwielbiam jak chłopak ubiera koszuleq: co jest dla Ciebie sexy u płci przeciwnej?
Allo Allo, Przystanek Alaska i wszelkie seriale o policjantach/detektywach z lat 80-90 (ostatnio odkurzam "Gliniarza i prokuratora"Q: Twój serial wszechczasów...
Ładne oczy, długie zadbane włosy...pewność siebie też jest sexyq: co jest dla Ciebie sexy u płci przeciwnej?
Oddech jak z popielniczki, nadmierne zużycie tanich perfum, brudne paznokcie, tłuste włosy, chamstwo, przeklinanie i bluzka wpuszczona w spodnieEiko pisze:Q: Idąc tym tokiem :D Co najbardziej zniechęca Cię do płci przeciwnej
Tylko jak mi zimno, bo nie lubię nosić czapek, kapeluszy, ani kapturów :]Garnet pisze:q-nosisz (lubisz?) jakies nakrycia głowy?
Oczy *_________________*Sogetsu pisze:q: co jest dla Ciebie sexy u płci przeciwnej?
Przesadny makijaż, palenie, inteligencja pierwotniaka, włosy jasny-blond...Eiko pisze:Q: Co najbardziej zniechęca Cię do płci przeciwnej
Czapke w zimie - poza tym nic.Garnet pisze:q-nosisz (lubisz?) jakies nakrycia głowy?
Nigdy nie liczyłem... ale tyle aby zdążyć się uczesać, umyć zęby, ogolić się i wio (prysznica nie licze...)... Czyli koło 5-10 min. max.Q: Ile sekund/minut/godzin dziennie spędzasz przed lustrem? Pytanie kieruję także do panów, bo przekonanie,że facetowi wypada używać najwyżej mydła jest już lekko przestarzałe
Wada... niestety...Garnet pisze:q - nieśmiałośc-wg Ciebie to wada czy zaleta?