Będę wdzięczna na szybką pomoc

Moderator: Moderatorzy
yyy... no ale jak nastapilo uderzenie w pandore to byla odrazu walka z rajin i fujin. no to jak moglam zawrocic? przeciez ragnarok byl "wbity" w pandore.Sephiria pisze:Da się - do momentu walki z Seiferem. Jak już zaczniesz się z nim bić, wtedy nie ma odwrotu.czyli: jesli "uderzy" sie w lunatic pandore to nie bedzie sie moglo z niej wyjsc ani wejsc pozniej do zadnego miasta?
Ciekawe jak, skoro Boko >MUSI< wyciągnąć Coco stamtąd, inaczej rozwinięcia romansu nie będzie (dla przypomnienia: gwiazdki dostaje si za całusy, więc jak można dostać całusy, skoro Boko i Coco nie będą się spotykać). Coś mi się zdaje, że ktoś się bawił HexTollem i poprawił sobie statystyki >.>duo_m pisze:a ja nie zgadzam się z tym, co napisano w "Chocobo World", ponieważ u mnie mimo że Boko wpadł do dziury zamiast wyciągnąć z niej Coco to i tak jeszcze przed 100 levelem udało mi się zebrać trzy gwiazdki
To się zgadza, ale za to gwiazdki nie ma. Potem musiałaś ustawić Move na wysoki poziom, ekran Event na OFF i tym samym automatycznie Coco w dziurze nie było.duo_m pisze:mnie Boko i Coco spotkali się wcześniej, zanim Boko doszedł do 50 poziomu, czyli przed wypadkiem z dziurą... ona przechodziła i on się w niej zakochał
Poruszanie się – ustala jak nasz maluch będzie się poruszał (w jakiej odległości od wydarzenia sam zacznie ku niemu podążać). Ustawienie tego parametru jest powiązane z ekranem Czekania Zdarzeń. Mając włączoną opcję czekania dobrze jest chodzić z niskim nastawieniem poruszania się (około 2).
To by wyjaśniało, dlaczegbo jej nie było potem.Tu bardzo ważną rolę odgrywa właśnie Ekran zdarzeń - jeżeli jest włączony, to Boko natrafi na ciemny dół i znajdzie tam samiczkę imieniem Coco, której pomoże wydostać się z jamy. Za pomoc, Coco pocałuje Boko i nasz GF otrzyma pierwszą z trzech gwiazdek, zyskując dzięki temu silniejszy atak - do zdobycia będą jeszcze dwie. W przypadku wyłączenia Event Wait (opcja OFF) zamiast znaleźć w dziurze Coco, Boko sam tam wpadnie i z pomocą przyjdą przyjaciele,
No i tu już jest zonk, bo za wyciągnięcie z dziury Coco całuje Boko - to pierwsza z trzech gwiazdek. Ciekawam, JAK w takim razie zdobyłaś wszystkie 3 gwiazdki, skoro pierwsza według twoich własnych słów przeszła ci koło nosa.duo_m pisze:dopiero potem wpadł do dziury