Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

kilmindaro pisze:Q: Czytasz SPAM, jak Ci na mejla przychodzi?
Nie.

Q: Ile kont mailowych posiadasz?
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Post autor: neo rpgomaniak »

kilmindaro pisze:: Czytasz SPAM, jak Ci na mejla przychodzi?
Zalezy jak brzmi temat. Przeważnie moja skrzynka jest przeładowana wiadomościami, więc i tak ciężko zobaczyć spam.
Q: Ulubiony, czarnoskóry człowiek?
Brad. Postać z mojej gry. Ponieważ nigdzie nie mogłem znaleźc do neigo batllera zmienilem go na białego (Pan Jacson: ^^ plus dla ciebie neo)
Q: Czy jeteś prenumeratorem/ką gazet,czasopism,jesli tak to jakich ( jesli są to CKM lub Playboy to prosze sie nie wstydzic pisac )
Swego czasu zamawiałem psxa (gazetę :P ) no i kilka razy Wally Zwiedza Świat xD A obecnei sobotnią gazetę Wyborczą.
Q: Wierzysz w kosmitów odwiedzających naszą kochaną planetę?
Nie obchodzi mnie to.
Q: Czy jesteś samowystarczalny/a ? <chodzi o kase, mieszkanie itd.>
Jak o dom to tak, jak o resztę nie. Ale zmieni się to 1 września.
Q: Co sądzisz o tegorocznej Eurowizji
Beznadzieja. Parada świateł, armeńskich rytmów i na dodatek Ich Troje z 6 osobową ekipą xD. Sszargało to ten wspaniały tytuł. NAtomiast polskie eliminacje do eurowizji bardzo mi się podobały.

Q: Ulubiony kabaret/komik
Jesli o mnie chodzi to Kabaret Moralnego Niepokoju i Halama od kurczaków. Mogę tego śłuchjać bez końca.
Psychotest osobowościowy bez pytań
:P Kto to zrobił?!
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Lenneth pisze:Czy zabierzesz z sobą do trumny telefon komórkowy?
Buahah..... the hell? Tylko PS2jkę :]
kilmindaro pisze:Q: Wierzysz w kosmitów odwiedzających naszą kochaną planetę?
Tak. Kosmitą może być mech który przybył wraz ja jakimś meteorytem, czy coś w tym stylu.
TomajS pisze:Q: Czy jeteś prenumeratorem/ką gazet,czasopism,jesli tak to jakich
PSX Extreme
Lenneth pisze:Pytanie: Umiesz opowiadać dowcipy?
Nie mam tego daru :P
Go Go Yubari pisze:Q: Ulubiony, czarnoskóry człowiek?
Hmmmmm...... Thiery Henry :]
Isia pisze:Q: Jakie bluzki preferujesz?
Za duże i czarne.
Tja, jeszcze czego :P
Go Go Yubari pisze:Q: Ile kont mailowych posiadasz?
Dwa. Obydwa w o2 i się wkurzam, że to nowe, które używam tylko do pierdół typu logowanie do dziwnych miejsc, ma więcej opcji jak to stare (podane na forum) i mniej spamu :/
neo rpgomaniak pisze:Q: Ulubiony kabaret/komik
Ani Mru Mru.

-> Ile kluczy ze sobą nosicie?

(1 od mieszkania, 1 od klatki, 3 do piwnic, 2 klucze od 2 nieistniejących już kłudek od szatni szkolnej, 2 kluczyki od kłudek rowerowych + brelok PSX Extreme - razem 9 kluczy :] )
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Pinhead pisze:Q:Po śmierci wolałby/wolałabyś zostać skemowany/ana czy być pochowanym normalnie w trumnie?
Tylko i wyłącznie kremacja...
Q: Czy jeteś prenumeratorem/ką gazet,czasopism,jesli tak to jakich
Nic nie prenumeruje.
Niestety nie :(
Go Go Yubari pisze:Q: Ulubiony, czarnoskóry człowiek? :>
Samuel Eto za gola w finale Ligi Mistrzów :lol:
A po co?
2
The Umbilical Brothers - kolesie są genialni - po obejrzeniu ich skeczy mało co mnie śmieszy wśród polskich kabaretów :D.
Jaco pisze:-> Ile kluczy ze sobą nosicie?
4 klucze + znaleziona, przewiercona 1-złotówka przyczepiona do bryloczka (mini otwieracza piwa :D)

Q: Jak mocno Cię obchodzi zbliżająca się pielgrzymka papieża (już jutro ponoć przyjeżdża...)? <mnie -wcale _^_'>
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Post autor: neo rpgomaniak »

kwazi pisze:Q: Jak mocno Cię obchodzi zbliżająca się pielgrzymka papieża (już jutro ponoć przyjeżdża...)? <mnie -wcale _^_'>
Mnie tez to wcale nie obchodzi. Ale mam wolne w piątek dzięki temu.
Pytanie: Umiesz opowiadać dowcipy?
JASNE! Przychodzi baba do lekarza, a lekarz też baba. Jedzie blondynka rowerem i się śmieje, że jej się koła kręcą. xD ^^
Ile kluczy ze sobą nosicie?
nie noszę

Q: Najlepszy piosenkarz/piosenkarka z polskiej sceny muzycznej.
Psychotest osobowościowy bez pytań
:P Kto to zrobił?!
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Erm... Monty Python? oO
Jaco pisze: -> Ile kluczy ze sobą nosicie?
1 do mieszkania, 1 do drzwi od klatki, 1 do skrzynki na listy, 1 do piwnicy, 1 do furtki, 1 do domu i jeszcze jakis mniej wiadomy + latareczka. Mój pęk.
kwazi pisze:Q: Jak mocno Cię obchodzi zbliżająca się pielgrzymka papieża
Obchodzi mnie, bo mi miasto zakorkują, a do szkoły mam kawał i jeszcze trochę. Niech no kurde go... -_-'

Q: Lubisz fanarty? :roll:

[ Dodano: Sro 24 Maj, 2006 20:00 ]
neo rpgomaniak pisze:Q: Najlepszy piosenkarz/piosenkarka z polskiej sceny muzycznej.
U mnie? Nosowska, Przemyk i Silski jest dla mnie nadzieją...kto go tam wie.
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

Moren pisze:Jak tu trafiłeś/aś (po pijaku :P )
szukałem jakichś polskich stron o FF i znalazłem Kryptę. początkowo przeglądałem tylko stronę główną a na forum nie miałem zamiaru się logować. w końcu jednak przeszedłem Live A Live i stwierdziłem, że jest to tak kapitalna gra, że muszę się podzielić wiedzą o jej istnieniu z innymi.
Walisz czasem łbem o ścianę/biurko/klawiaturę/podłogę/kolce rozłożone na podłodze?
czasem głową o joypad jak mi coś nie wyjdzie w grze.
TomajS pisze:Piercing ( przekłuwanie ) brwi,nosa,jezyka i co tam sie jeszcze da.Co o tym myślisz,masz? lubisz? podziwisz? a może chcesz coś takiego zrobić.
wygląda to obrzydliwie. sam bym nigdy czegoś takiego sobie nie zrobił, zwłaszcza po obejrzeniu jakiegoś czasopisma o piercingu, w którym był artykuł o osobliwości zwanej "Prince Albert", brr...
Go Go Yubari pisze: Q: Klniesz:
a) k**** bo ja pie***** ku*** lubię ku*** se poprzeklinać ku*** no!
b) oh nie. przeklinanie jest złe!
c) czasem ku*** trzeba, ale staram się nie przeginać
powinienem b), ale niestety jest c)
Q: Czy masz odchyły? (jesteś psychol/miłośnik "kfiatkóf" czy innych ziółek/kaloryferofil/echogłowy/Wampir z Sosnowca/Rzeźnik z Płocka/(nie daj Boże) całkowicie normalny?? o.O)
mam
Coco pisze:Q:wolisz ogladac TV,czy siedziec przed kompem?
przed TV, do którego jest podłączona konsola lub zapuszczony jakiś fajny film.
wewa pisze:Q-wasze ulubione przeklenstwo, to...
"Shiver me timbers!"
Go Go Yubari pisze:Q: Twój ulubiony sport ekstremalny?
raczej nie mam takiego. może motocross?
Eiko pisze:Q: Czy wkurza Cię jak osoby w wieku około 13 lat palą i piją?? Mnie okropnie :/
jest mi takich dzieci żal...
Go Go Yubari pisze:Q: Wkurzają cię fanboye?
jeżeli nie potrafią dyskutować i krytykują wszystko czego nie lubią bez podawania sensownych argumentów.
kilmindaro pisze:Q: Lubisz "kfiatki" czy inną zieleninę, czy wolisz beton, stal i maszynerię?
to wszystko + kamień i drewno
Jaco pisze:-> Jaką grę przechodziliscie najwięcej razy?
bo ja wiem, dziesiątki gier przechodziłem wiele razy...
Go Go Yubari pisze:Q: Grę, która masz, a w która w ogóle nie grasz.
jakieś gry z czasopism, które kupiłem ze względu na inny tytuł, który mnie interesował.
Markfrompoland pisze:Q: Ile godzin dziennie spędzasz na Forum, a ile ucząc się? :twisted:
za dużo na necie w ogóle, za mało ucząc się.
kilmindaro pisze:Q: Masz jakieś uładniątka na monitorze? Pluszowe gumisie, jakieś tańcujące cosie? (Ja mam kota. Żywego. Włazi się wygrzewać)
jakieś naklejki z serwisu, do którego zaniosłem monitor, który postał tam sobie parę tygodni, przy odbieraniu chcieli mnie okantować na kabel i podstawkę a jak go przywiozłem do domu to okazało się, że nie naprawili i od kilku lat mam monitor bez rozmagnesowywania.
TomajS pisze:Q:Co gorsze dla ciebie? dentysta-sadysta :P czy zastrzyk,od wielkiej pielegniarki :D
zastrzyk. wizyty u dentysty nawet lubię. jeżsżenie wiertłem po zębach to jedyny ból jaki mogę znieść. swego czasu miałem takie borowanie, że musiałem po prostu polubić to uczucie jak wiertło drażni nerwy. od tamtego czasu mam skłonności sadomasochistyczne:]
TomajS pisze: Q:woda mineralna:gazowana/lekko gazowana czy niegazowana. ( lubie lekko gazowaną )
każda, jednak ostatnio najczęściej piję niegazowaną.
Isia pisze:Q: Czym masz pooklejane ściany w pokoju? (chyba nie było...? )
w domu niczym. na stancji mapa świata i jakieś zdjęcia w antyramach, kalendarz, jakieś dziwne zaschnięte rośliny i stary zegar.
Jaco pisze:-> Gdybyś miał(a) stworzyć stronę www i zamieścić w necie to o czym by była?
czasem myślę o stronie poświęconej NESowi, mało znanym grom, czy retrogame'ingu w ogóle.
kwazi pisze:Q: Czy jesteś samowystarczalny/a ? <chodzi o kase, mieszkanie itd.>
niestety, nie.
kilmindaro pisze:Q: Pijasz herbatkę? A może kawcię? A możę wódeczkę w kącie? ^^ Teraz wybór nalezy do Ciebie!
herbata ownz u all. kawa rzadziej a wódeczka tylko przy wyjątkowych okazjach.
Pinhead pisze:Q:Ulubione piwo?(chodzi o marke) Perła!!
Warka Strong
Lenneth pisze:Pytanie: Jakiej śmierci nie życzył(a)byś nawet najgorszemu wrogowi?
utopienie, uduszenie, łamanie kołem, spłonięcie, żelazna dziewica, dziwna trucizna, przecinanie, rozrywanie, podrzynanie gardła... czyli to wszystko (i nie tylko) co tak radośnie serwuję wrogom w grach
Lenneth pisze:Pytanie (drążę temat): Czy zabierzesz z sobą do trumny telefon komórkowy? (To ostatnio modne. XD)
nie, po co?
kilmindaro pisze:Q: Wierzysz w kosmitów odwiedzających naszą kochaną planetę?
dla czego miałbym w nich wierzyć? i tak mi w niczym nie pomogą.
Pinhead pisze:Q:Po śmierci wolałby/wolałabyś zostać skemowany/ana czy być pochowanym normalnie w trumnie?
najbardziej chciałbym być zamknięty przez Miyu w takiej kuli, ale jeśli nie da rady, to mogą zbudować dla mnie sarkofag, gdzie byłbym zamkięty w półprzejrzystej kuli świecącej zielonym blaskiem, zwinięty w pozycji embrionalnej, z kamiennymi posągami potworów strzegącymi samego serca mojego spoczynku, do którego droga najeżona by była wymyślnymi pułapkami.
uważam, że tak. może nie jestem w tym najlepszy, ale nieźle mi to wychodzi.
Q: Ulubiony, czarnoskóry człowiek? :>
Barret:)
Isia pisze:Q: Jakie bluzki preferujesz?
luźnawe t-shirty z nieskomplikowanym nadrukiem, ew z jakimś logo lub artem z ulubionej gry, anime, itd. (niestety tych ostatnich nie posiadam)
kilmindaro pisze: Q: Czytasz SPAM, jak Ci na mejla przychodzi?
odrazu kasuję
2 plus trzecie na ign.com, jeżeli mi go jeszcze nie usunęli.
nieistniejący już Potem i wciąż istniejący Hrabi:)
1 od klatki + 2 od mieszkania
kwazi pisze:Q: Jak mocno Cię obchodzi zbliżająca się pielgrzymka papieża (już jutro ponoć przyjeżdża...)? <mnie -wcale _^_'>
zwisa mi to i powiewa, ale piwo za niego wypiję z okazji wolnego piątku:)
Q: Najlepszy piosenkarz/piosenkarka z polskiej sceny muzycznej.
wielu jest świetnych, najlepszego nie ma
Go Go Yubari pisze:Q: Lubisz fanarty? :roll:
jeżeli nie przekładają moich ulubionych tytułów na yaoi i inne zboczenia to tak.
:?: jaką książkę ostatnio przeczytałeś/aś lub jesteś w trakcie czytania?
(ja jestem w trakcie Porterhouse Blue Toma Sharpe'a)
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Lenneth pisze:Jakiej śmierci nie życzył(a)byś nawet najgorszemu wrogowi? :twisted:
Ja zawsze zycze smierci najgorszemu wrogowi :evil: Podpalenie, utopienie rozrywanie, podcinanie- sto sa IMO najgorsze
Jaco pisze:Lubicie swoich sąsiadów?
Ja swoich klatkowych bardzo- na przeciwko mieszka rodzina ktora ma zoo tzn. 5 psow- 4 jamniki i jeden " jakis"?? jednego kota i nie dawno miala papuge _^_ nadema mniesza moj stary dobry przyjeciel _^_ a na dole koles co Umca umca puszcza co dziennie w nocy, ale oglnie sa mili i fajni :) gorzej jest z klatka obok kretyni i porabance, przypieprzaja sie , ze gramy w pilke na trawniku tam gdzie samochod parkuje, a na dole jest napisane, ze parkowac na trawniku nie mozna :roll: kiedys tego Opla tego frajera rozpieprze normalnie _^_
Lenneth pisze:Czy zabierzesz z sobą do trumny telefon komórkowy? (To ostatnio modne. XD)
O_o'' - modne ?? a po jakiego kuta mi telefon ^^??
kilmindaro pisze:Wierzysz w kosmitów odwiedzających naszą kochaną planetę?
Oooo nie- to jest IMO robienie nas w bambuko :)
Pinhead pisze:Po śmierci wolałby/wolałabyś zostać skemowany/ana czy być pochowanym normalnie w trumnie?
Po smierci to juz mnie to bedzie gowno obchodzilo co ze mna zrobia ;)
TomajS pisze:Czy jeteś prenumeratorem/ką gazet,czasopism,jesli tak to jakich ( jesli są to CKM lub Playboy to prosze sie nie wstydzic pisac ;) )
Kiedys bylo "Playerstation" teraz nic
Lenneth pisze:Umiesz opowiadać dowcipy?
Hmmmm mysle, ze tak :)
Go Go Yubari pisze:Ulubiony, czarnoskóry człowiek? :>
Samuel Eto'o ^^
Isia pisze:Jakie bluzki preferujesz?
Kolor zawsze niebieski i zolty, wazne zeby byly luzne :)
kilmindaro pisze:Czytasz SPAM, jak Ci na mejla przychodzi?
Kasuje od razu :)
Go Go Yubari pisze:Ile kont mailowych posiadasz?
40 ?? do takiej gry onlline mi bylo potrzebne :P
Jaco pisze:Ile kluczy ze sobą nosicie?
1 od domu, jeden od bylego zamku od domu ,jeden polamany- ott tak bo go lubie :) i ludzik lego jako breloczek dokladnie wampirek :evilbat:
kwazi pisze:Jak mocno Cię obchodzi zbliżająca się pielgrzymka papieża (już jutro ponoć przyjeżdża...)? <mnie -wcale _^_'>
Nic ?? grunt , ze do szkoly nie ide _^_
neo rpgomaniak pisze:Najlepszy piosenkarz/piosenkarka z polskiej sceny muzycznej.
Tylko Myslovitz trzyma poziom :)
Go Go Yubari pisze:Lubisz fanarty? :roll:
Ani mnie nie ziebia ani grzeja :D
Sogetsu pisze:jaką książkę ostatnio przeczytałeś/aś lub jesteś w trakcie czytania?
Przeczytalem kamienie na szaniec- obecnie nic nie czytam ;)
Q: Jak jestes sciety?? :> chodzi mi o glowe oczywiscie ;)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Sogetsu pisze:aką książkę ostatnio przeczytałeś/aś lub jesteś w trakcie czytania?
Przeczytałam "Wyznania gejszy", "Kod Leonarda Da Vinci" porzuciłam i dobrze mi z tym. Teraz czytam "Zły" Tyrmanda. Po raz którys chyba.
Go Go Yubari pisze:
Ulubiony, czarnoskóry człowiek? :>
Samuel L. Jackson
Kimahri pisze:Q: Jak jestes sciety?? :> chodzi mi o glowe oczywiscie ;)
Jeszcze mi nikt gilotyny nie zafundował. 8)

Q: (zaczerpniete z Actors Studio) Co bys chciał/a usłyszeć od Boga (jak jestes ateist(k)ą to i tak się pobaw), gdy staniesz u wrót do raju?

"Spadaj stąd mała. Dobra impreza jest na dole. Winko, piwko i duzo sushi! Tutaj same zgredy siedzą. No! Spadaj juz mi stąd" :twisted:
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

kwazi pisze:Q: Jak mocno Cię obchodzi zbliżająca się pielgrzymka papieża
Z leksza mnie ciekawi :] Zresztą w piątek nie będzie lekcji, więc nie będzie hałasu na przerwach (a mam maturkę ustną z angola :] )
neo rpgomaniak pisze:Q: Najlepszy piosenkarz/piosenkarka z polskiej sceny muzycznej.
Tylko Kazika Staszewskiego lubię.
Go Go Yubari pisze:Q: Lubisz fanarty?
Czasami oglądam te zapodawane przez Was, ale jak nie ma ich za dużo i jak mam czas :] Ale podobają mi się, szczególnie ludzi utalentowanych ;)
Sogetsu pisze:jaką książkę ostatnio przeczytałeś/aś lub jesteś w trakcie czytania?
Ostatnio Powrót Posła. Nic poza lekturami nie czytam :P
Kimahri pisze:Q: Jak jestes sciety??
Zwykle od 3 mm do 3 cm.
Go Go Yubari pisze:Q: Co bys chciał/a usłyszeć od Boga (jak jestes ateist(k)ą to i tak się pobaw), gdy staniesz u wrót do raju?
"WTF? A ty tu czego?" :D
kilmindaro pisze:Q: Czy boisz się ciemności? Czy może to ciemność powinna bac się Ciebie? A może razme polujecie na niewinne ofiary?
Uwielbiam ciemność. W nocy z piątku na sobotę chodziłem z 2 poschizowanymi kumplami po lesie (miało być kompletnie ciemno, ale się uparli żeby komórkami świecić :P ).

-> Ile ludzi macie na gg/tlen/itepe? (doliczyłem się 57)
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Nie jestem jeszcze tak puknięta, żeby doszukiwać się znaczeń w puszce mielonki :lol:
3
Grzesiu Halama i parodie, Pietrzak i aluzje, Bałtroczyk i głos w połączeniu z błyskotliwością ogólną, Ani Mru Mru i kopanie w d... :D, i oszywiście Hrabi i terapia :)
Do górnego zamka w drzwiach i do dolnego zamka w drzwiach
Go Go Yubari pisze:Q: Lubisz fanarty?
Niektóre
Kimahri pisze:Q: Jak jestes sciety?? :> chodzi mi o glowe oczywiscie ;)
Wcale :D Od czasu sławetnego zdjęcia nie ścinam włosów - jak mi się dostatecznie smutno zrobi

Kod: Zaznacz cały

lub stracę cnotę &#58;D
to zetnę
kilmindaro pisze:Q: Czy boisz się ciemności? Czy może to ciemność powinna bac się Ciebie? A może razme polujecie na niewinne ofiary?
Ciemność? No, trochę jest straszna... ale mam odpowiednich przyjaciół! (Chuck? Mógłbyś coś zrobić z tą ciemnością? Chuck: Już lecę, skarbie Ciemność: AłąąłalalalałąąąłśąłałNieeeeeeeeeeeeeee!!!!<ucieka w siną dal>) :lol:

Q: Rozchodzą się od Ciebie fale negatywne ("Wszystko będzie źle, świat się popsuje, urwał nać, a ciebie nie lubię") czy pozytywne (odwrotnie)? :D
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Go Go pisze:Co bys chciał/a usłyszeć od Boga (jak jestes ateist(k)ą to i tak się pobaw), gdy staniesz u wrót do raju?
Wygrała pani dodatkowe minuty i doładowanie konta -- i bach z powrotem na ziemię, najlepiej do takiego okresu, kiedy jestem piękna, młoda i szczęśliwa. :lol:
kilmindaro pisze:Czytasz SPAM, jak Ci na mejla przychodzi?
*sarkazm* Taaa... mam za dużo czasu wolnego i za mało wirusów na kompie.
Go Go pisze:Ile kont mailowych posiadasz?
Ze cztery, plus konto ojca z masą MB, do którego znam hasło i czasami wykorzystuję do przesyłania większych rzeczy. :] A wczoraj kolega zapodał mi bardzo ciekawego linka do dobrej poczty, i oto mam piąte. Don't ask. :lol:
neo rpgomaniak pisze:Najlepszy piosenkarz/piosenkarka z polskiej sceny muzycznej.
Wiśniewski i Doda. *_* <joke> :lol: Bo ja wiem? Lubię Myslovitz i wspomnianego już Kazika.
'Nomów Księga Wyjścia' Pratchetta -- zajęło mi to dwa tygodnie, bo czytałam tylko co sobota w Empiku. Jutro rozsiądę się tam z drugą częścią cyklu. Jaka oszczędność pieniędzy. :]
Go Go pisze:Lubisz fanarty?
.....Tych ładnych mam tysiące, czy to coś oznacza? :roll:
Kimahri pisze:jak jestes sciety??
Włosy prawie do pasa, brakuje dwóch centymetrów. 8) Pozwoliłam im tak urosnać po raz pierwszy od dziesięciu lat. I jak tylko zaliczę te dwa brakujące centymetry, ścinam znów na chłopczycę. :] [Na Juniora... whoa, jaki fanatyzm. XD <joke>]
kilmindaro pisze:Czy boisz się ciemności? Czy może to ciemność powinna bac się Ciebie? A może razme polujecie na niewinne ofiary?
Ja wiem? Trochę się boję, kiedy jestem poza miastem, nocą, sama... to chyba normalne. _^_ Z drugiej strony -- nie boję się wtedy ciemności, tylko czegoś innego.
Isia pisze:Jakie bluzki preferujesz?
..........Różowe/czerwone koszulki. Ale w ładnych odcieniach. :twisted: Tudzież białe koszule z niedbale rozpiętym dekoltem i długimi rękawami.
Isia pisze:Rozchodzą się od Ciebie fale negatywne ("Wszystko będzie źle, świat się popsuje, urwał nać, a ciebie nie lubię") czy pozytywne (odwrotnie)?
Zależy od nastroju. Raczej pozytywne. Lubię przynajmniej zachowywać pozory, nawet jeśli nie wszystko gra. ^^

Pytanie: Jaki jest Twój stosunek do gołębi? [Wiem, że wielu ludzi ich nienawidzi, ale sama akurat lubię dokarmiać.]
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

co za pytanieXD sa kawaii jak wszystkie ptaszyny:)
zawsze je dokarmiam jak czekam na autobus w katowicach^^" ..ludzie sie dziwnie patrza, ale ...XD a jeszcze jak mowili o tej ptasiej grypie,to tak dziwnie sie odsuwali :lol:
w ogole ide ulica i lubie mowic do osob towarzyszacych-o patrz,jaki fajny [ptak] tam siedzi :D <coz^^">
a Cezar teraz centralnie przede mna na monitorze :lol:

kiedy ostatnio byles/as w ZOO? :D
<ostatnio sobie mysle,zeby sie tam nie udac w sprawie jakiegos stazu,czy po prostu wolontariatuXD>
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

kilmindaro pisze:Wystrzelać?
:twisted: proponowalabym wystrzelac ludzi,w koncu zwierzeta byly tu pierwsze:]
<do dzisiaj pamietam artykul dot. tragedii w kacie i jak jedna osoba sie tam wypowiadala jak lezala zawalona pod tymi gruzami,to golab usiadl obok niej i przytulil sie do policzka... :cry: >
kilmindaro pisze:Jak często masz nieprzewidziane okoliczności typu wywalenia z programu na pulpit,
bardzo nie-czesto...zadnych zawieszen...ostatnio dziala jak nalezy

jaka masz karnacje? jasna, ciemna? ..srednia?:D
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

kilmindaro pisze:Q: Jak często masz nieprzewidziane okoliczności typu wywalenia z programu na pulpit, zawieszeń, wirusów i innych takich, i co najczęściej?
Kameleon od czasu do czasu.
Garnet pisze:jaka masz karnacje?
Księżycową :lol:

Q: Jaki masz kolor czuprynki?
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”