Nie.kilmindaro pisze:Q: Czytasz SPAM, jak Ci na mejla przychodzi?
Q: Ile kont mailowych posiadasz?
Moderator: Moderatorzy
Zalezy jak brzmi temat. Przeważnie moja skrzynka jest przeładowana wiadomościami, więc i tak ciężko zobaczyć spam.kilmindaro pisze:: Czytasz SPAM, jak Ci na mejla przychodzi?
Brad. Postać z mojej gry. Ponieważ nigdzie nie mogłem znaleźc do neigo batllera zmienilem go na białego (Pan Jacson: ^^ plus dla ciebie neo)Q: Ulubiony, czarnoskóry człowiek?
Swego czasu zamawiałem psxa (gazetęQ: Czy jeteś prenumeratorem/ką gazet,czasopism,jesli tak to jakich ( jesli są to CKM lub Playboy to prosze sie nie wstydzic pisac )
Nie obchodzi mnie to.Q: Wierzysz w kosmitów odwiedzających naszą kochaną planetę?
Jak o dom to tak, jak o resztę nie. Ale zmieni się to 1 września.Q: Czy jesteś samowystarczalny/a ? <chodzi o kase, mieszkanie itd.>
Beznadzieja. Parada świateł, armeńskich rytmów i na dodatek Ich Troje z 6 osobową ekipą xD. Sszargało to ten wspaniały tytuł. NAtomiast polskie eliminacje do eurowizji bardzo mi się podobały.Q: Co sądzisz o tegorocznej Eurowizji
Buahah..... the hell? Tylko PS2jkę :]Lenneth pisze:Czy zabierzesz z sobą do trumny telefon komórkowy?
Tak. Kosmitą może być mech który przybył wraz ja jakimś meteorytem, czy coś w tym stylu.kilmindaro pisze:Q: Wierzysz w kosmitów odwiedzających naszą kochaną planetę?
PSX ExtremeTomajS pisze:Q: Czy jeteś prenumeratorem/ką gazet,czasopism,jesli tak to jakich
Nie mam tego daruLenneth pisze:Pytanie: Umiesz opowiadać dowcipy?
Hmmmmm...... Thiery Henry :]Go Go Yubari pisze:Q: Ulubiony, czarnoskóry człowiek?
Za duże i czarne.Isia pisze:Q: Jakie bluzki preferujesz?
Tja, jeszcze czegokilmindaro pisze:Q: Czytasz SPAM, jak Ci na mejla przychodzi?
Dwa. Obydwa w o2 i się wkurzam, że to nowe, które używam tylko do pierdół typu logowanie do dziwnych miejsc, ma więcej opcji jak to stare (podane na forum) i mniej spamuGo Go Yubari pisze:Q: Ile kont mailowych posiadasz?
Ani Mru Mru.neo rpgomaniak pisze:Q: Ulubiony kabaret/komik
Tylko i wyłącznie kremacja...Pinhead pisze:Q:Po śmierci wolałby/wolałabyś zostać skemowany/ana czy być pochowanym normalnie w trumnie?
Nic nie prenumeruje.Q: Czy jeteś prenumeratorem/ką gazet,czasopism,jesli tak to jakich
Niestety nieLenneth pisze:Pytanie: Umiesz opowiadać dowcipy?
Samuel Eto za gola w finale Ligi MistrzówGo Go Yubari pisze:Q: Ulubiony, czarnoskóry człowiek?
A po co?kilmindaro pisze:Q: Czytasz SPAM, jak Ci na mejla przychodzi?
2Go Go Yubari pisze:Q: Ile kont mailowych posiadasz?
The Umbilical Brothers - kolesie są genialni - po obejrzeniu ich skeczy mało co mnie śmieszy wśród polskich kabaretów :D.neo rpgomaniak pisze:Q: Ulubiony kabaret/komik
4 klucze + znaleziona, przewiercona 1-złotówka przyczepiona do bryloczka (mini otwieracza piwa :D)Jaco pisze:Ile kluczy ze sobą nosicie?
Mnie tez to wcale nie obchodzi. Ale mam wolne w piątek dzięki temu.kwazi pisze:Q: Jak mocno Cię obchodzi zbliżająca się pielgrzymka papieża (już jutro ponoć przyjeżdża...)? <mnie -wcale _^_'>
JASNE! Przychodzi baba do lekarza, a lekarz też baba. Jedzie blondynka rowerem i się śmieje, że jej się koła kręcą. xD ^^Pytanie: Umiesz opowiadać dowcipy?
nie noszęIle kluczy ze sobą nosicie?
Erm... Monty Python? oOneo rpgomaniak pisze:Q: Ulubiony kabaret/komik
1 do mieszkania, 1 do drzwi od klatki, 1 do skrzynki na listy, 1 do piwnicy, 1 do furtki, 1 do domu i jeszcze jakis mniej wiadomy + latareczka. Mój pęk.Jaco pisze:Ile kluczy ze sobą nosicie?
Obchodzi mnie, bo mi miasto zakorkują, a do szkoły mam kawał i jeszcze trochę. Niech no kurde go... -_-'kwazi pisze:Q: Jak mocno Cię obchodzi zbliżająca się pielgrzymka papieża
U mnie? Nosowska, Przemyk i Silski jest dla mnie nadzieją...kto go tam wie.neo rpgomaniak pisze:Q: Najlepszy piosenkarz/piosenkarka z polskiej sceny muzycznej.
szukałem jakichś polskich stron o FF i znalazłem Kryptę. początkowo przeglądałem tylko stronę główną a na forum nie miałem zamiaru się logować. w końcu jednak przeszedłem Live A Live i stwierdziłem, że jest to tak kapitalna gra, że muszę się podzielić wiedzą o jej istnieniu z innymi.Moren pisze:Jak tu trafiłeś/aś (po pijaku)
czasem głową o joypad jak mi coś nie wyjdzie w grze.Walisz czasem łbem o ścianę/biurko/klawiaturę/podłogę/kolce rozłożone na podłodze?
wygląda to obrzydliwie. sam bym nigdy czegoś takiego sobie nie zrobił, zwłaszcza po obejrzeniu jakiegoś czasopisma o piercingu, w którym był artykuł o osobliwości zwanej "Prince Albert", brr...TomajS pisze:Piercing ( przekłuwanie ) brwi,nosa,jezyka i co tam sie jeszcze da.Co o tym myślisz,masz? lubisz? podziwisz? a może chcesz coś takiego zrobić.
powinienem b), ale niestety jest c)Go Go Yubari pisze: Q: Klniesz:
a) k**** bo ja pie***** ku*** lubię ku*** se poprzeklinać ku*** no!
b) oh nie. przeklinanie jest złe!
c) czasem ku*** trzeba, ale staram się nie przeginać
mamQ: Czy masz odchyły? (jesteś psychol/miłośnik "kfiatkóf" czy innych ziółek/kaloryferofil/echogłowy/Wampir z Sosnowca/Rzeźnik z Płocka/(nie daj Boże) całkowicie normalny?? o.O)
przed TV, do którego jest podłączona konsola lub zapuszczony jakiś fajny film.Coco pisze:Q:wolisz ogladac TV,czy siedziec przed kompem?
"Shiver me timbers!"wewa pisze:Q-wasze ulubione przeklenstwo, to...
raczej nie mam takiego. może motocross?Go Go Yubari pisze:Q: Twój ulubiony sport ekstremalny?
jest mi takich dzieci żal...Eiko pisze:Q: Czy wkurza Cię jak osoby w wieku około 13 lat palą i piją?? Mnie okropnie
jeżeli nie potrafią dyskutować i krytykują wszystko czego nie lubią bez podawania sensownych argumentów.Go Go Yubari pisze:Q: Wkurzają cię fanboye?
to wszystko + kamień i drewnokilmindaro pisze:Q: Lubisz "kfiatki" czy inną zieleninę, czy wolisz beton, stal i maszynerię?
bo ja wiem, dziesiątki gier przechodziłem wiele razy...Jaco pisze:Jaką grę przechodziliscie najwięcej razy?
jakieś gry z czasopism, które kupiłem ze względu na inny tytuł, który mnie interesował.Go Go Yubari pisze:Q: Grę, która masz, a w która w ogóle nie grasz.
za dużo na necie w ogóle, za mało ucząc się.Markfrompoland pisze:Q: Ile godzin dziennie spędzasz na Forum, a ile ucząc się?
jakieś naklejki z serwisu, do którego zaniosłem monitor, który postał tam sobie parę tygodni, przy odbieraniu chcieli mnie okantować na kabel i podstawkę a jak go przywiozłem do domu to okazało się, że nie naprawili i od kilku lat mam monitor bez rozmagnesowywania.kilmindaro pisze:Q: Masz jakieś uładniątka na monitorze? Pluszowe gumisie, jakieś tańcujące cosie? (Ja mam kota. Żywego. Włazi się wygrzewać)
zastrzyk. wizyty u dentysty nawet lubię. jeżsżenie wiertłem po zębach to jedyny ból jaki mogę znieść. swego czasu miałem takie borowanie, że musiałem po prostu polubić to uczucie jak wiertło drażni nerwy. od tamtego czasu mam skłonności sadomasochistyczne:]TomajS pisze:Q:Co gorsze dla ciebie? dentysta-sadystaczy zastrzyk,od wielkiej pielegniarki :D
każda, jednak ostatnio najczęściej piję niegazowaną.TomajS pisze: Q:woda mineralna:gazowana/lekko gazowana czy niegazowana. ( lubie lekko gazowaną )
w domu niczym. na stancji mapa świata i jakieś zdjęcia w antyramach, kalendarz, jakieś dziwne zaschnięte rośliny i stary zegar.Isia pisze:Q: Czym masz pooklejane ściany w pokoju? (chyba nie było...? )
czasem myślę o stronie poświęconej NESowi, mało znanym grom, czy retrogame'ingu w ogóle.Jaco pisze:Gdybyś miał(a) stworzyć stronę www i zamieścić w necie to o czym by była?
niestety, nie.kwazi pisze:Q: Czy jesteś samowystarczalny/a ? <chodzi o kase, mieszkanie itd.>
herbata ownz u all. kawa rzadziej a wódeczka tylko przy wyjątkowych okazjach.kilmindaro pisze:Q: Pijasz herbatkę? A może kawcię? A możę wódeczkę w kącie? ^^ Teraz wybór nalezy do Ciebie!
Warka StrongPinhead pisze:Q:Ulubione piwo?(chodzi o marke) Perła!!
utopienie, uduszenie, łamanie kołem, spłonięcie, żelazna dziewica, dziwna trucizna, przecinanie, rozrywanie, podrzynanie gardła... czyli to wszystko (i nie tylko) co tak radośnie serwuję wrogom w grachLenneth pisze:Pytanie: Jakiej śmierci nie życzył(a)byś nawet najgorszemu wrogowi?
nie, po co?Lenneth pisze:Pytanie (drążę temat): Czy zabierzesz z sobą do trumny telefon komórkowy? (To ostatnio modne.)
dla czego miałbym w nich wierzyć? i tak mi w niczym nie pomogą.kilmindaro pisze:Q: Wierzysz w kosmitów odwiedzających naszą kochaną planetę?
najbardziej chciałbym być zamknięty przez Miyu w takiej kuli, ale jeśli nie da rady, to mogą zbudować dla mnie sarkofag, gdzie byłbym zamkięty w półprzejrzystej kuli świecącej zielonym blaskiem, zwinięty w pozycji embrionalnej, z kamiennymi posągami potworów strzegącymi samego serca mojego spoczynku, do którego droga najeżona by była wymyślnymi pułapkami.Pinhead pisze:Q:Po śmierci wolałby/wolałabyś zostać skemowany/ana czy być pochowanym normalnie w trumnie?
uważam, że tak. może nie jestem w tym najlepszy, ale nieźle mi to wychodzi.Lenneth pisze:Pytanie: Umiesz opowiadać dowcipy?
Barret:)Q: Ulubiony, czarnoskóry człowiek?
luźnawe t-shirty z nieskomplikowanym nadrukiem, ew z jakimś logo lub artem z ulubionej gry, anime, itd. (niestety tych ostatnich nie posiadam)Isia pisze:Q: Jakie bluzki preferujesz?
odrazu kasujękilmindaro pisze: Q: Czytasz SPAM, jak Ci na mejla przychodzi?
2 plus trzecie na ign.com, jeżeli mi go jeszcze nie usunęli.Go Go Yubari pisze:Q: Ile kont mailowych posiadasz?
nieistniejący już Potem i wciąż istniejący Hrabi:)neo rpgomaniak pisze:Q: Ulubiony kabaret/komik
1 od klatki + 2 od mieszkaniaJaco pisze:Ile kluczy ze sobą nosicie?
zwisa mi to i powiewa, ale piwo za niego wypiję z okazji wolnego piątku:)kwazi pisze:Q: Jak mocno Cię obchodzi zbliżająca się pielgrzymka papieża (już jutro ponoć przyjeżdża...)? <mnie -wcale _^_'>
wielu jest świetnych, najlepszego nie maQ: Najlepszy piosenkarz/piosenkarka z polskiej sceny muzycznej.
jeżeli nie przekładają moich ulubionych tytułów na yaoi i inne zboczenia to tak.Go Go Yubari pisze:Q: Lubisz fanarty?![]()
Ja zawsze zycze smierci najgorszemu wrogowiLenneth pisze:Jakiej śmierci nie życzył(a)byś nawet najgorszemu wrogowi?
Ja swoich klatkowych bardzo- na przeciwko mieszka rodzina ktora ma zoo tzn. 5 psow- 4 jamniki i jeden " jakis"?? jednego kota i nie dawno miala papuge _^_ nadema mniesza moj stary dobry przyjeciel _^_ a na dole koles co Umca umca puszcza co dziennie w nocy, ale oglnie sa mili i fajniJaco pisze:Lubicie swoich sąsiadów?
O_o'' - modne ?? a po jakiego kuta mi telefon ^^??Lenneth pisze:Czy zabierzesz z sobą do trumny telefon komórkowy? (To ostatnio modne.)
Oooo nie- to jest IMO robienie nas w bambukokilmindaro pisze:Wierzysz w kosmitów odwiedzających naszą kochaną planetę?
Po smierci to juz mnie to bedzie gowno obchodzilo co ze mna zrobiaPinhead pisze:Po śmierci wolałby/wolałabyś zostać skemowany/ana czy być pochowanym normalnie w trumnie?
Kiedys bylo "Playerstation" teraz nicTomajS pisze:Czy jeteś prenumeratorem/ką gazet,czasopism,jesli tak to jakich ( jesli są to CKM lub Playboy to prosze sie nie wstydzic pisac)
Hmmmm mysle, ze takLenneth pisze:Umiesz opowiadać dowcipy?
Samuel Eto'o ^^Go Go Yubari pisze:Ulubiony, czarnoskóry człowiek?
Kolor zawsze niebieski i zolty, wazne zeby byly luzneIsia pisze:Jakie bluzki preferujesz?
Kasuje od razukilmindaro pisze:Czytasz SPAM, jak Ci na mejla przychodzi?
40 ?? do takiej gry onlline mi bylo potrzebneGo Go Yubari pisze:Ile kont mailowych posiadasz?
1 od domu, jeden od bylego zamku od domu ,jeden polamany- ott tak bo go lubieJaco pisze:Ile kluczy ze sobą nosicie?
Nic ?? grunt , ze do szkoly nie ide _^_kwazi pisze:Jak mocno Cię obchodzi zbliżająca się pielgrzymka papieża (już jutro ponoć przyjeżdża...)? <mnie -wcale _^_'>
Tylko Myslovitz trzyma poziomneo rpgomaniak pisze:Najlepszy piosenkarz/piosenkarka z polskiej sceny muzycznej.
Ani mnie nie ziebia ani grzeja :DGo Go Yubari pisze:Lubisz fanarty?![]()
Przeczytalem kamienie na szaniec- obecnie nic nie czytamSogetsu pisze:jaką książkę ostatnio przeczytałeś/aś lub jesteś w trakcie czytania?
Przeczytałam "Wyznania gejszy", "Kod Leonarda Da Vinci" porzuciłam i dobrze mi z tym. Teraz czytam "Zły" Tyrmanda. Po raz którys chyba.Sogetsu pisze:aką książkę ostatnio przeczytałeś/aś lub jesteś w trakcie czytania?
Samuel L. JacksonGo Go Yubari pisze:
Ulubiony, czarnoskóry człowiek?
Jeszcze mi nikt gilotyny nie zafundował.Kimahri pisze:Q: Jak jestes sciety??chodzi mi o glowe oczywiscie
Z leksza mnie ciekawi :] Zresztą w piątek nie będzie lekcji, więc nie będzie hałasu na przerwach (a mam maturkę ustną z angola :] )kwazi pisze:Q: Jak mocno Cię obchodzi zbliżająca się pielgrzymka papieża
Tylko Kazika Staszewskiego lubię.neo rpgomaniak pisze:Q: Najlepszy piosenkarz/piosenkarka z polskiej sceny muzycznej.
Czasami oglądam te zapodawane przez Was, ale jak nie ma ich za dużo i jak mam czas :] Ale podobają mi się, szczególnie ludzi utalentowanychGo Go Yubari pisze:Q: Lubisz fanarty?
Ostatnio Powrót Posła. Nic poza lekturami nie czytamSogetsu pisze:jaką książkę ostatnio przeczytałeś/aś lub jesteś w trakcie czytania?
Zwykle od 3 mm do 3 cm.Kimahri pisze:Q: Jak jestes sciety??
"WTF? A ty tu czego?" :DGo Go Yubari pisze:Q: Co bys chciał/a usłyszeć od Boga (jak jestes ateist(k)ą to i tak się pobaw), gdy staniesz u wrót do raju?
Uwielbiam ciemność. W nocy z piątku na sobotę chodziłem z 2 poschizowanymi kumplami po lesie (miało być kompletnie ciemno, ale się uparli żeby komórkami świecićkilmindaro pisze:Q: Czy boisz się ciemności? Czy może to ciemność powinna bac się Ciebie? A może razme polujecie na niewinne ofiary?
Nie jestem jeszcze tak puknięta, żeby doszukiwać się znaczeń w puszce mielonkikilmindaro pisze:Q: Czytasz SPAM, jak Ci na mejla przychodzi?
3Go Go Yubari pisze:Q: Ile kont mailowych posiadasz?
Grzesiu Halama i parodie, Pietrzak i aluzje, Bałtroczyk i głos w połączeniu z błyskotliwością ogólną, Ani Mru Mru i kopanie w d... :D, i oszywiście Hrabi i terapianeo rpgomaniak pisze:Q: Ulubiony kabaret/komik
Do górnego zamka w drzwiach i do dolnego zamka w drzwiachJaco pisze:Ile kluczy ze sobą nosicie?
NiektóreGo Go Yubari pisze:Q: Lubisz fanarty?
Wcale :D Od czasu sławetnego zdjęcia nie ścinam włosów - jak mi się dostatecznie smutno zrobiKimahri pisze:Q: Jak jestes sciety??chodzi mi o glowe oczywiscie
Kod: Zaznacz cały
lub stracę cnotę :D
Ciemność? No, trochę jest straszna... ale mam odpowiednich przyjaciół! (Chuck? Mógłbyś coś zrobić z tą ciemnością? Chuck: Już lecę, skarbie Ciemność: AłąąłalalalałąąąłśąłałNieeeeeeeeeeeeeee!!!!<ucieka w siną dal>)kilmindaro pisze:Q: Czy boisz się ciemności? Czy może to ciemność powinna bac się Ciebie? A może razme polujecie na niewinne ofiary?
Wygrała pani dodatkowe minuty i doładowanie konta -- i bach z powrotem na ziemię, najlepiej do takiego okresu, kiedy jestem piękna, młoda i szczęśliwa.Go Go pisze:Co bys chciał/a usłyszeć od Boga (jak jestes ateist(k)ą to i tak się pobaw), gdy staniesz u wrót do raju?
*sarkazm* Taaa... mam za dużo czasu wolnego i za mało wirusów na kompie.kilmindaro pisze:Czytasz SPAM, jak Ci na mejla przychodzi?
Ze cztery, plus konto ojca z masą MB, do którego znam hasło i czasami wykorzystuję do przesyłania większych rzeczy. :] A wczoraj kolega zapodał mi bardzo ciekawego linka do dobrej poczty, i oto mam piąte. Don't ask.Go Go pisze:Ile kont mailowych posiadasz?
Wiśniewski i Doda. *_* <joke>neo rpgomaniak pisze:Najlepszy piosenkarz/piosenkarka z polskiej sceny muzycznej.
'Nomów Księga Wyjścia' Pratchetta -- zajęło mi to dwa tygodnie, bo czytałam tylko co sobota w Empiku. Jutro rozsiądę się tam z drugą częścią cyklu. Jaka oszczędność pieniędzy. :]Sogetsu pisze:jaką książkę ostatnio przeczytałeś/aś lub jesteś w trakcie czytania?
.....Tych ładnych mam tysiące, czy to coś oznacza?Go Go pisze:Lubisz fanarty?
Włosy prawie do pasa, brakuje dwóch centymetrów.Kimahri pisze:jak jestes sciety??
Ja wiem? Trochę się boję, kiedy jestem poza miastem, nocą, sama... to chyba normalne. _^_ Z drugiej strony -- nie boję się wtedy ciemności, tylko czegoś innego.kilmindaro pisze:Czy boisz się ciemności? Czy może to ciemność powinna bac się Ciebie? A może razme polujecie na niewinne ofiary?
..........Różowe/czerwone koszulki. Ale w ładnych odcieniach.Isia pisze:Jakie bluzki preferujesz?
Zależy od nastroju. Raczej pozytywne. Lubię przynajmniej zachowywać pozory, nawet jeśli nie wszystko gra. ^^Isia pisze:Rozchodzą się od Ciebie fale negatywne ("Wszystko będzie źle, świat się popsuje, urwał nać, a ciebie nie lubię") czy pozytywne (odwrotnie)?
kilmindaro pisze:Wystrzelać?
bardzo nie-czesto...zadnych zawieszen...ostatnio dziala jak nalezykilmindaro pisze:Jak często masz nieprzewidziane okoliczności typu wywalenia z programu na pulpit,
Kameleon od czasu do czasu.kilmindaro pisze:Q: Jak często masz nieprzewidziane okoliczności typu wywalenia z programu na pulpit, zawieszeń, wirusów i innych takich, i co najczęściej?
KsiężycowąGarnet pisze:jaka masz karnacje?