FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
Nie musisz nawet prosić - na klawiaturze masz magiczny przycisk zdjęć! Jak on działa, pytasz? Więc, musisz skierować swój palec na F12 i przesunąć go trochę w prawo. Wciśnij go, otwórz Painta i zapisz. Proszę.karollo pisze:mógłby mi ktoś przesłać swoje zdjęcia z gry na e'maila marcin.ziom@op.pl prosze :D

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
- Markfrompoland
- Cactuar
- Markfrompoland
- Cactuar
O, mile zaskoczony! O chocobosach Dante nie wspominał. ^^ (Bo to chyba ten patch? Jakoś nienaturalnie wyglądają...) Ah, whatever. Ten post nigdy nie powstał.
Ostatnio zmieniony wt 23 maja, 2006 21:19 przez Markfrompoland, łącznie zmieniany 1 raz.
Ain't no sunshine when I'm gone.
czlowieku jak sie zapytasz raz i bedzie cierpliwie czekal na odpowiedz to gwarantuje ci na 100% ze wszybciej ludzie opowiedza niz jak sie bedziesz wkolko pytal jak jakis "......"karollo pisze:ale czemu jestes taki hamskija tylko prosze CZY KTOS MOZE MI WYSLAC ZDJECIA Z GRY jak nie to nie.matko odrazu robisz problem o byle g**** już dziękuje nie chce tych zdjęć
i pozniej to sie wlasnie tak konczy ze ktos sie w***** i pozniej ty jest obrazony na caly swiat "ze jak to tak mozna zeby mnie ktos pouczal" no ale pozyjesz zobaczysz
pozdro
wydaje mi sie napisalem to dla wszystkich i kazdy moze z tego skorzystac
P.S. zreszta chyba ja tez bo sie na wlasnej skorze o tym przekonalem
Po prostu źle zacząłeś. Choćby przypomnę monstrualne ilości emotikonek w tych postach, co powodowało ból głowy i oczu. Ciesz się, że sie powstrzymałam bo byłam bliska zabronienia ci pisania. Do tego zadajesz banalne wręcz pytania, na które odpowiedzi są dawno w materiałach na stronie głównej, w sekcji poświęconej FF 7. Wystarczy kliknąć 2-4 razy myszką i trochę poczytać. To nie jest wiele. Ty tyczasem z każdym, nawet najmniejszym, problemem natychmiast przychodzisz i domagasz się natychmiast odpowiedzi, nierzadko popędzając ludzi, że mają tobie zaraz teraz odpowiedzieć. W końcu doprowadzasz do tego, że ludzie się denerwują i mówią wprost, że działasz im na nerwy, a ty tymczasem się obrażasz i wrzeszczysz, dlaczego wszyscy są tacy niemili wobec ciebie. Rób tak dalej, jak do tej pory, a bankowo w pewnym momencie wszyscy zaczną cię po prostu ignorować, bo nikt nie będzie chciał sie zadawać z wrzaskliwym nastolatkiem.
Jeżeli chcesz, żeby zmienił się sposób traktowania ciebie przez innych, sam musisz się zmienić - więcej cierpliwości, kultury i samodzielnego myslenia. Takiej rady mogę ci udzielić.
A teraz kończymy tą dyskusje i wracamy do pomagania, a większośc tego off topicu zostanie usunieta - zostaną tylko 3 posty.
Jeżeli chcesz, żeby zmienił się sposób traktowania ciebie przez innych, sam musisz się zmienić - więcej cierpliwości, kultury i samodzielnego myslenia. Takiej rady mogę ci udzielić.
A teraz kończymy tą dyskusje i wracamy do pomagania, a większośc tego off topicu zostanie usunieta - zostaną tylko 3 posty.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
wiesz masz racje może troce przesadziłem sorry
ale mam nadzieje ze zapomnimy o tym incydencie i sie pogodzimy jeszcze raz przepraszam całą kryptę i ich użytkowników sorry
[ Dodano: Sro 24 Maj, 2006 20:47 ]
mam pytanie zdobyłem łudz podwodną i popłynołem do vincent's cave pogadałem z lucrecia i wyszedłem na krypcie było napisane ze jak wrócę tam pózniej to zdobende najle.broń do vincenta najl. limit więc wróciłem odrazu po pierwszym wyjściu ale nic nie dostałem to znaczy ze trzeba dłużej czekać i pózniej wrócic

[ Dodano: Sro 24 Maj, 2006 20:47 ]
mam pytanie zdobyłem łudz podwodną i popłynołem do vincent's cave pogadałem z lucrecia i wyszedłem na krypcie było napisane ze jak wrócę tam pózniej to zdobende najle.broń do vincenta najl. limit więc wróciłem odrazu po pierwszym wyjściu ale nic nie dostałem to znaczy ze trzeba dłużej czekać i pózniej wrócic

ale nieraz stare moga byc lepsze badz bardziej uzyteczne
stare nieoznacza ze nadaja sie tylko do smieci no ale to juz kwestia gustu nierozmyslajmy nad tym
i pozniej to znaczy pozniej a nie wyjdz i wejdz
czyli polataj sobie troche po swiecie miedzy innymi np klepnij weapona po gebie i wroc wtedy powienies dostac niespodziewanke
pozdro
stare nieoznacza ze nadaja sie tylko do smieci no ale to juz kwestia gustu nierozmyslajmy nad tym
domyslam sie ze wzioles pod uwage to iz vincent musi byc w team-iekarollo pisze:zdobende najle.broń do vincenta najl. limit

i pozniej to znaczy pozniej a nie wyjdz i wejdz

pozdro