FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
Witam , mam maly problem z przejsciem gry , a mianowicie w budynku shinry.Jestem w momencie kiedy juz mnie zlapali i ucieklem z celi nastepnie poszedlem za Red XIII do laboratrium na wyzszym pietrze , pogadalem tam z Redem a on powiedzial zeby pojsc wyzej , jest tam korytarz prowadzacy w prawo ale niestety drzwi do niego sa zamkniete i nie mam pojecia w jaki sposob je otworzyc... Kiedys juz przeszedelm ff7 jednak nie pamietam co trzeba zrobic w tym miejscu (pamiec zawodzi...) , jesli ktos powiedzialby co tam trzeba zrobic bylbym wdzieczny.
Trochę cierpliwości, w końcu na niego trafisz O_o Lataj po mapie dopóty, dopóki go nie wyśledzisz i nie zapędzisz nad kolejną lokację- on nie porusza się po ściśle określonym torzekarollo pisze:czy ktoś z was wie gdzie jest ultimate weaponwalczyłem z nim w midell a po tem nie wiem gdziejest pomózcie
![]()

Dzięki, już rozumiem. Opis jest sformułowany tak, jakby to atak Weapona powodował przerwanie trybu.Sephiria pisze: Oznacza to, że po upływie czasu działania All Lucky Seven Weapon dostaje swoją kolejkę i atakuje, raniąc jedną postać. Pozostałe w tym czasie mimo, że mają po 7777 HP, nie są w trybie Lucky Seven. .
Dziękuję za uwagę.
Kończąc jednak ten temat mam pytanie. Chcę się nauczyć Pandora Box. Zabiłem już ze 200 Dragon Zombie, ale tylko pierwszy użył na mnie tego ES i to chyba jako swój Final Attack, a ja nie miałem materii ES. Czy DZ nie używa już później tego czaru czy zwyczajnie mam pecha?
wiesz, tez sie zdziwilem jak mi kolega powiedzial o UKRYTYM bossie... i nie wali ze mnie zbity, gral w FF przez pol roku, bo nic innego na PSX-a nie mial i odkryl kazda rzecz w tej grze... co do piksela ja walkowal... i mi opowiedzial o Hadesie ( nie summonie ), którego sie rozwala... jak chcesz moge podac szczegoly :]Coco pisze:1.ten temat byl juz chyba z 1000+ razy walkowany _^_"adasio_mad pisze:to mam taki maly problem... z chocobosami;/ mam samca klasa S wonderful i samice klasa A great z miejsca niedalko Rocket Town, robie wszystko jak pisze na www.k-ff.com, i co mam z tego? bez przerwy mi wychodzi zolty;/ uzywam wlasciwego nuta, nawet z zeio probowalem
2.nie proboj z zeio nutem,nie dziala
3.sprobuj z great+great/great+good,latwiej jest
przeciez hades jest w samolocie i nie trzeba go rozwalac O_o"adasio_mad pisze:nie mam co startowac do tych lepszych wpnow i Hadesaimo ultima weapon jest do..do niczego,bo jak masz niskie HP (a moze MP? nie pamietam ^^") to zadaje smiesznie malo obrazen...wez lepiej apocalypse (z ancient forestSquall pisze:Chcę mieć też najlepszy miecz do Clouda i dlatego chcę pokonać Ultimate Weapon.)
mój kumpel mówił mi że nie mógł znaleść ulitimate weapon a znalazł go dopiero po pokonaniu diamond weapon znalazł i pokonał ultimate ja też nie moge go znalesć czy to prawda ze trzeba pokonać diamonda najpierw
[ Dodano: Nie 21 Maj, 2006 21:09 ]
mógłby mi ktoś przesłać swoje zdjęcia z gry na e'maila marcin.ziom@op.pl prosze :D

[ Dodano: Nie 21 Maj, 2006 21:09 ]
mógłby mi ktoś przesłać swoje zdjęcia z gry na e'maila marcin.ziom@op.pl prosze :D