Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

neo rpgomaniak pisze:Ulubiony film.
'Das Boot', czyli po naszemu 'Okręt'. W TĄ ŚRODĘ W TV! Marsz przed ekrany! :]
Jaco pisze:Czy chciał(a)byś, aby koniec świata (a przynajmniej Ziemię by szlag trafił :] ) nastąpił za czasów kiedy żyjesz?
Zależy, jaki koniec świata. Jeśli taki 'normalny', z udziałem atomówek, to nie. A jeśli taki biblijny, to owszem. :]
*wyczekująco patrzy w okno*
neo rpgomaniak pisze:Jak już jesteśmy przy historii. Którą osobę z niej najbardziej lubicie i dlaczego?
Co to historia? ^^
Garnet pisze:jesli wychodzisz na autobus/tramwaj to
-wychodzisz w ostatniej chwili i tak jak ja trenujesz poprzez to bieganie
-spojojnie wychodzisz sobie 10 min przed czasemXD
Wychodzę 10 minut po czasie i trenuję sporty ekstremalne. :lol:
Garnet pisze:jaki program najchetniej zdjelabys/zdjalbys z anteny,jakbys mial/a mozliwosc
Pierwsza myśl: 'Taniec z Gwiazdami'. -_-
Garnet pisze:w jakim polskim miescie chciał(a)byś mieszkać (prosze nie wymieniac swojego:])
W swoim. :P Ale poza tym wszyscy wiedzą, że w Gdyni. :]
medivh pisze:Jakie lubicie piwo
Nie lubię piwa. 8)
Isia pisze:jakie zwierze chciałbyś/chciałabyś trzymac w domu gdybyś miał/a odpowiednie warunki i finanse??
Chciałabym mieć własnego konia, ale może jednak nie w domu. :wink:
Marzy mi się kameleon.
Isia pisze:Trzymasz ciuchy na wieszakach, na krzesłach, czy w szafie? (ja na krzesłach)
Jak już kedyś wspominałam, mam dwa tryby działania. W trybie 'pedantka' trzymam ciuchy w szafie, idealnie wyrównane brzegami, pozapinane, wieszaki zwrócone w tą samą stronę, etc. W trybie 'burdel' ciuchy leżą wszędzie: na łóżku, na telewizorze, na krześle, na steperze, na samej podłodze...
Isia pisze:Najbardziej wkurzający Cię dźwięk?
Paznokcie po tablicy. -_- I pilnik po paznokciach - z tego powodu niestety nie piłuję. -_-

Pytanie: Masz działkę/ chciał(a)byś mieć? Gdzie? Co byś na niej robił/a? XD
Awatar użytkownika
wewa
Kupo!
Kupo!

Post autor: wewa »

Lenneth pisze:Pytanie: Masz działkę/ chciał(a)byś mieć? Gdzie? Co byś na niej robił/a? XD
mam... pod olsztynem... Jest duuuuuuuuuuuuuuuza i ma piekna lake i duzy lasek tylko jeziora brak. buduje sie na niej dom i bede tam w te wakacje lezec brzuchem do gory.

Q- twe ulubione drzewo? (brzoza)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

wewa pisze:Q- twe ulubione drzewo?
Sekwoja oO

Q: Ulubiony gatunek sera? <jak nie lubisz, to zamilcz!>

Oh wszelkie pleśniowe *__*
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Milczę.

Zakładając, że w drodze jest twój potomek. jakie imię nadałbyś/nadałabyś córce, a jakie synowi? (moje typy trzymam w tajemnicy - sorry ^^)
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Sephiria pisze:Zakładając, że w drodze jest twój potomek. jakie imię nadałbyś/nadałabyś córce, a jakie synowi?
Amelia dla córki.
Z synem trudniej...: Miron *.* albo jakieś bardziej przyziemne... Igor, Wiktor. "r" rlz.

[ Dodano: Pon 15 Maj, 2006 22:17 ]
Q: Najsmieszniejsza akcja na egzaminie o jakiej słyszałeś/aś? ;)
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Post autor: neo rpgomaniak »

Go Go Yubari pisze:Q: Najsmieszniejsza akcja na egzaminie o jakiej słyszałeś/aś?
Moze nie tyle co na egzaminie tylko po. Nauczyciel pyta się naszej klasy: Jakie zadanie było najtrudniejsze na egzaminie?
- OTWORZENIE TESTU! -odrzekli wszczyscy chórem. Bo taka prawda ten test był ta pozaklejany, że pożal się Boże.
Pytanie: Masz działkę/ chciał(a)byś mieć? Gdzie? Co byś na niej robił/a? XD
Chciałbym mieć działkę w dochodach Microsoftu :grin: A na działce ja bym nie robił, za to pieski czułyby się świetnie.
w jakim polskim miescie chciał(a)byś mieszkać (prosze nie wymieniac swojego:])
Kraków jest taki antyczny i mroczny ;)
Q- twe ulubione drzewo?
Moje drzewko genealogiczne za które zarobilem 6 i mam dobry stopień dzięki temu na koniec roku.

Zmieniamy nastrój Q: Co myślisz o tym piekle które rozgrywa się w Chinach. Mowa tu o nie narodzonych dzieciach.
Psychotest osobowościowy bez pytań
:P Kto to zrobił?!
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Sephiria pisze:Q: Jeśli masz lub chciałabyś mieć chłopaka, to co najchętniej byś z nim teraz robiła / masz lub chciałbyś mieć dziewczynę, to co najchętniej byś z nią teraz robił. I uprzedzając reakcję złośliwców ;] - nie, nie pytam o "to" ; )
Długie spacery wieczorami w romantycznym miejscu i miłe spędzanie czasu :)
Garnet pisze:co sadzisz o spotkaniach w realu z osobami,ktore znasz tylko z neta?
Z niektórymi osobami bym się chciała spotkać :)
Q: Czy jesteś dumny z faktu, że sarmacka szlachta jest częścia naszej historii? Jak odnozisz się do szlachty i do ich utartych cech typu pijaństwo, prywata etc... <lol, niczego lepszego nie mogłem wymyśleć >
To było bezsensowne, że był taki stan :P W oeóle nie podoba mi się, że kiedyś było społeczeństwo podzielona na stany... No i te liberum veto szlachty ech gdyby nie ono to może nie zniknęlibyśmy z mapy na tyle czasu...
Pinhead pisze:Q:Masz 1 życzenie co byś chciał/a? (Nowe buty dla pana K.)
Nie być samotna :/ Ech w ogóle nie umiem znaleźć chłopaka :(:(
Q: Ulubiony film.
Piraci z Karaibów :D Uwielbiam ten film ^^ I jeszcze Joe Black :) I Wyznania Gejszy
Q:Z jakim entuzjazem wstajesz/wtawales do szkoly??
To zależy od nastroju :D Ale przewaznie się cieszę, bo się spotkam ze znajomymi ^^ Przerwy najlepsze :D
Garnet pisze:w jakim polskim miescie chciał(a)byś mieszkać (prosze nie wymieniac swojego:])
W Waszawie :) Lubię duże miasta :D Albo Sopot ^^
medivh pisze:Jakie lubicie piwo
To jest okropne nienawidzę piwa :P
Zmieniamy nastrój Q: Co myślisz o tym piekle które rozgrywa się w Chinach. Mowa tu o nie narodzonych dzieciach.
Z jednej strony to straszne, a z drugiej to z tego co wiem to te dzieci i tak się męczą pracując jak niewolnici :(

Q: Lubisz się bawić liściami w jesień?? :D (tymi które spadły z drzew :D - bark pomysłu na inne pytanie ^^)
Ostatnio zmieniony sob 20 maja, 2006 20:54 przez Eiko, łącznie zmieniany 1 raz.
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Ivy pisze:Czy masz w zwyczaju zajadanie się niezdrowym żarciem?
Może nie od razu 'w zwyczaju' i 'zajadanie', ale zdarza się, że do tego Maca pójdę. Z innych fastfoodów nie korzystam, w domu nie używam mikrofalówki... więc chyba wszystko w normie.
Jaco pisze:Gorąca kąpiel (ooooo taaaaaaak), czy zimny prysznic? A moze coś pośrodku? :]
Odkąd nie mam wanny, skończyły się luksusy. >_< Zwłaszcza że boję się gorącej wody pod prysznicem (nawet z termostatem), i dlatego muszę używać zimnej. Takie dziwactwo. >_<
Jaco pisze:Jak sobie radzicie z czkawką? (kiedyś wstrzymywałem oddech, teraz dużo pije)
Zamykam oczy i wyobrażam sobie plażę, morze - to autentycznie pomaga, bo dzięki takiej 'medytacji' wyrównuje się oddech.
Jaco pisze:Jaką stronę www masz ustawiną jako startową?
MSN Hotmail... czyli poczta.
Coco pisze:co robisz,kiedy boli cie glowa? odpoczywasz,bierzesz jakies cos a'la apap czy siedzisz przed kompem i sluchasz glosno muzyki? a moze cos jeszcze innego? XD
Głowa boli mnie tak co trzeci dzień, mam wprawę w walce z bólem. :roll: Biorę jakąś tabletkę, czasem dwie. Jeśli i po tym nie przejdzie, piję rumianek (bo a nuż od żołądka). :roll: Wyłączam komputer, wietrzę się w oknie, czasami kładę, jak ból nie pozwala mi robić nic innego. *shrugs*
Sogetsu pisze:czy boisz się kłucia (zastrzyki, szczepionki, pobieranie krwi, itp)?
Nie, uwielbiam. Serio, fascynuje mnie to na tyle, że nie czuję bolu. [Żeby było śmieszniej, mam to skrzywienie z powodu FF7 i Profesora Hojo. Don't ask.]
Sephiria pisze:Zakładając, że w drodze jest twój potomek. jakie imię nadałbyś/nadałabyś córce, a jakie synowi? (moje typy trzymam w tajemnicy - sorry ^^)
Kto chce znać typy Sephi, proszony na PW. :lol: <joke>
Ja się tam nie kryję z moimi typami: Tradycja, Nadzieja i Krystian. :lol: <no joke>
neo rpgomaniak pisze:Co myślisz o tym piekle które rozgrywa się w Chinach. Mowa tu o nie narodzonych dzieciach.
Niejako odwrotność tego, co mamy w naszym katolandzie - i słowo 'piekło' rzeczywiście momentami pasuje. Kontrola urodzeń jest ok, aborcja też, ale nie taka, jak w Chinach, czyli na siłę. Kiedyś w Wysokich Obcasach był artykuł na ten temat, m.in. o kobiecie, która ukrywała się z drugą ciążą, a i tak po donosie sąsiadów jacyś 'agenci' zaciągnęli ją na fotel ginekologiczny, co niedoszła matka przypłaciła zdrowiem psychicznym. Koszmar.
Btw, jakoś nie przeraża mnie ekspansja Chińczyków, już bardziej bym się martwiła o przyrost demograficzny w Ameryce Łacińskiej i w Afryce, gdzie szóstka dzieci na parę jest na porządku dziennym, co drugie z AIDS... -_-
Eiko pisze:Lubisz się bawić liściami w jesień?? (tymi które spadły z drzew - bark pomysłu na inne pytanie ^^)
Liśćmi/ na jesieni. ;) Już nie, ale jak byłam w przedszkolu, zbierałam całe naręcza i zanosiłam do domu, żeby w pokoju rodziców zrobić 'kącik przyrodniczy'.

Pytanie: Czy miałe/aś/ masz w szkole taki przedmiot, z którego nigdy sam/a nie napisałe/aś klasówki? :lol: [W moim przypadku to była historia. Nie przepadałam za nią, a już szczególnie nie znosiłam się jej uczyć 'na stopień', wszystkiego na czas, jak leci. Dlatego moja przyjaciółka z ławki zawsze musiała odwalać podwójną robotę. :lol: Odwdzięczałam się jej na innych przedmiotach, of course. :lol:]
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Lenneth napisała:
Czy miałe/aś/ masz w szkole taki przedmiot, z którego nigdy sam/a nie napisałe/aś klasówki?
J.rosyjski

Q:Jak masz na nazwisko?(0 pomysłu) Ja mam prze*** nazwisko Polak

Ivy:
1 punkt Regulaminu- nie każdy lubi czytać bluzgi :roll: Edytowałam, następnym razem usunę
Ostatnio zmieniony wt 16 maja, 2006 23:52 przez Pinhead, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Go Go Yubari pisze:Q: Najsmieszniejsza akcja na egzaminie o jakiej słyszałeś/aś?
Dlaczego mam wrażenie, że to pytanie jest tendencyjne ^^? (może dlatego, że sama ci o pewnej takiej sytuacji opowiadałam XD). No więc ów akcja na egzaminie, to historia mojego przyjścia na świat w momencie, gdy moja matka (nie)zdawała jeden z ostatnich egzaminów na medycynie i właśnie w momencie gdy go oblewała postanowiłam dać znać o sobie XD.
Lenneth pisze:Pytanie: Czy miałe/aś/ masz w szkole taki przedmiot, z którego nigdy sam/a nie napisałe/aś klasówki?
Plastyka, którą w liceum miałam z jakąś nawiedzoną malarką... i te wszystkie style: baroki (ble), renesanse (jedyny, który mi się podoba), rokoko (ble) itd.
Pinhead pisze:Q:Jak masz na nazwisko?(0 pomysłu)
Nie widzę sensu w tym pytaniu (brak pomysłu na odpowiedź).

Q: Opowiedz jak trafił w twoje ręce twój zwierzak. Ci co nie mają niech się wypowiedzą, jaki by ich interesował.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

kilmindaro pisze:Gonisz za modą? Jedni cos mają i ty musisz to mieć czy masz to głęboko Gdzieś?
nie,nie ganiam za moda...nie potrzebuje nowego modelu telefonu komorkowego,nowej rozowej spodniczki,ktora wylansowala paris,ani nie musze miec tak modnej ostatnio prostej grzywki...ou^^
Sephiria pisze:Opowiedz jak trafił w twoje ręce twój zwierzak.
zostal starannie wybrany w sklepie zoologicznm:) 10 min stalam i sie zastanawialm..w koncu wybralam tego najwiekszego urwisa:**

tatuaz-masz/nie masz? lubisz/nie lubisz? Twoje zdanie na temat tej sztuki:]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

wewa pisze:Q- twe ulubione drzewo? (brzoza)
silqueleni i hore (czyli brzoza i sosenka)
Sephiria pisze:Zakładając, że w drodze jest twój potomek. jakie imię nadałbyś/nadałabyś córce, a jakie synowi?
Córce - Anna. Synowi nie wiem.
neo rpgomaniak pisze:Q: Co myślisz o tym piekle które rozgrywa się w Chinach. Mowa tu o nie narodzonych dzieciach.
Myślę, że żółta rasa i tak zaleje świat. A morderstwo jest morderstwem, niezależnie od wieku ofiary.
Eiko pisze:dzieci i tak się męczą pracując jak niewolnici
Lepiej, żeby ćpały i waliły się po krzakach. Siur. (Nie bierz tego ad personam, Eiko - ja Cię bardzo lubię, tylko argument jest co najmniej durny)
Pinhead pisze:Q:Jak masz na nazwisko?
Tak, że je wszyscy przekręcają. Why? :cry: :lol:
kilmindaro pisze:Q: Gonisz za modą? Jedni cos mają i ty musisz to mieć czy masz to głęboko Gdzieś?
A po cio? :D Mnie tata siłą zaciąga do sklepu - koszule al'a chłop białoruski rulz.
Garnet pisze:tatuaz-masz/nie masz? lubisz/nie lubisz? Twoje zdanie na temat tej sztuki:]
Nie mam. Tatuażu ani zdania. Choć w mojej okolicy zdobi on raczej menty (błąd celowy) społeczne.
Lenneth pisze:Pytanie: Czy masz w szkole taki przedmiot, z którego nigdy sama nie napisałaś klasówki?
Nie. Nie ściągam. (choć niekonsekwentnie daję odpisywać :oops: ) Ale dzisiaj zupełnie skrewiłam z fizyki - jak zwykle zresztą. Ja z fizyki gupia jestem :cry: I z historii, ale na piątek się nauczę (Mam nadzieję...)

Q: http://www.waligorski.art.pl/liryka.php ... &nazwa=713 Jak oceniasz postawę opisanych w utworze pań? :lol: (Ludzie, trochę humoru wreszcie!)
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Q: http://www.waligorski.art...era=e&nazwa=713 Jak oceniasz postawę opisanych w utworze pań? (Ludzie, trochę humoru wreszcie!)
No przynajmniej dzięki nim się czegoś nauczył :P Fajny wierszyk swoją drogą :D
Q: Gonisz za modą? Jedni cos mają i ty musisz to mieć czy masz to głęboko Gdzieś?
Niekiedy tak, niekiedy nie :D Ale oglądać te wszystkie gazetki z modą lubię :) Choć przeważnie mi się nie podobają :D
Isia pisze:(Nie bierz tego ad personam, Eiko - ja Cię bardzo lubię, tylko argument jest co najmniej durny)
To miłe, że mnie lubisz :) No cóż mówi się trudno, ale co ja na to poradzę, że ja rzadko kiedy myślę, żeby nie powiedzieć, że w ogóle? :P
Q: Opowiedz jak trafił w twoje ręce twój zwierzak. Ci co nie mają niech się wypowiedzą, jaki by ich interesował.
To było jak byłam na zielonej szkole :) Zadzwoniła do mnie mama i chciała namówić mojego pieska, żeby szczekał, ale ten nie chciał no to sma zaczęła szczekać do słuchawki :D Na szczęście skapłam się o co chodzi i zaczęłam skakać po całym ośrodku :D To była 3 klasa podstawówki jakby co :P

Q: Co byś wolał/wolała: mieć wielu przyjaciół czy chłopaka/dziewczynę?
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

neo rpgomaniak pisze:Q: Najbardziej sexowną postacią hollywood jest...
Gary Oldman/Johnny Depp - nie umiem zdecydować, który lepszy :lol:
neo rpgomaniak pisze:Q: Ulubiony film.
Pulp Fiction/Cabaret/Dracula..i wiele innych- trudna decyzja ;)
Lenneth pisze:Pytanie: Co sądzisz o paradach, marszach równości?
Kiedys nie mogłam zrozumieć, dlaczego ludzie chcący uchodzić za normalnych , krzyczą o swojej normalności na ulicach. Nie wiem, skąd się bierze tyle uprzedzeń, skoro orientacja seksualna jest indywidualną sprawą każdego człowieka, a żyjemy w cywilizowanym kraju ( przynajmniej tak mi sie zdawało) Ostatnie kilka miesięcy odmieniło moje spojrzenie na tę sprawę - kiedy przedstawiciel rządu zrównuje homoseksualistów i pedofilów, wysuwając wnioski,że prawie każdy gej to gwałciciel, zrozumiałam, że takie marsze są potrzebne. Widocznie pod pewnymi względami u nas nadal panuje ciemne średniowiecze >_<
kilmindaro pisze:Q: Gonisz za modą? Jedni cos mają i ty musisz to mieć czy masz to głęboko Gdzieś?
Kupowanie ciuchów już dawno przestało być dla mnie rozrywką- w sklepach pełno cekinów, brokatów, różu i tandety, a żeby znaleźć cos ciekawego, trzeba się nabiegać. Nie kupuję pism kobiecych ( no chyba że dodają do nich jakiś film na DVD), ani nie interesuję się modą samą w sobie. Żal pieniędzy na pogoń za trendami- lepiej nosić to, co nam najbardziej odpowiada ;)
A co do modnych gadżetów- niedawno się dowiedziałam, co to iPod, a jednak nie chcę tego :lol: , nie mam komórki i nie szaleję na punkcie nowinek ;)
kilmindaro pisze:Q: Czy jestes zadowolny/a z komputra, z którego aktualnie kozystasz?
Mógłby tak nie warczeć, jak sie do niego zbliżam, ale w sumie dobrze sie dogadujemy XD
Garnet pisze:tatuaz-masz/nie masz? lubisz/nie lubisz? Twoje zdanie na temat tej sztuki:]
Nie mam, ale nie wykluczam że kiedyś sobie zrobię. Gustowny i ładnie wykonany tatuaż jest ozdobą i na pewno nie kojarzy mi się z kryminałem XD Jedynie te wielobarwne plamy na całym ciele i amatorskie "dziary" z gołymi babami, imionami kochanek itd są ohydne i nie mają nic wspólnego ze "sztuką tatuażu". Decyzję o zrobieniu tatuażu podejmuję już kolejny rok i jakoś nie mogę znaleźć odpowiedniego wzoru- to bardzo ważne, bo do końca życia taki rysunek nie powinien mi się znudzić ;)
Eiko pisze:Q: Co byś wolał/wolała: mieć wielu przyjaciół czy chłopaka/dziewczynę?
Wolałabym mieć dziewczynę :P
Nie wiem, co mam odpowiedzieć- życie bez miłości z najlepszymi nawet przyjaciółmi jest mimo wszystko puste- wolałabym faceta, który jest jednocześnie moim przyjacielem ;) Związek bez przyjaźni i tak jest do bani :]

Q: Pierwsza Twoja fascynacja muzyką: ile miałeś/miałaś lat, jaki zespół, wokalista i czemu Fasolki <joke>? :lol:
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Eiko pisze:Q: Co byś wolał/wolała: mieć wielu przyjaciół czy chłopaka/dziewczynę?
Wole, tak jak jest teraz... :] Czyli zgrana paczka przyjaciół - niż dziewczyna i wielkie westchnienia bez możliwości kontaktu z nikim innym :D ...
Nie mam tatuażu, ale zawsze chciałem mieć wytatuowaną jaszczurkę na lewym ramieniu... pewno kiedyś sobie zrobię ^^'. Mówię oczywiście o profesjonalnym tatuażu, który rzeczywiście zakrawa o sztuke (nie to, co jakaś tam amatorszczyzna...).
Mode mam głęboko gdzieś - robie/ubieram się/słucham/ :roll: /posiadam/itd. to, na co/jak chcę/czego/ :roll: / mam ochote.
Pinhead pisze:Q:Jak masz na nazwisko?(0 pomysłu) Ja mam prze*** nazwisko Polak
:lol: Może podać jeszcze adres :?:
Eiko pisze:Q: Lubisz się bawić liściami w jesień?? :D (tymi które spadły z drzew :D - bark pomysłu na inne pytanie ^^)
Tak, o ile nie ma w nich... "niespodzianki" - czytaj: odchodów ;) :D
Ivy pisze:Q: Pierwsza Twoja fascynacja muzyką: ile miałeś/miałaś lat, jaki zespół, wokalista i czemu Fasolki <joke>? :lol:
I tu wydaje mi się, że jestem maksymalnie "odszczepieńcem" i "dewiantem" < :wink: > - NIGDY nie miałem takowych fascynacji - nie mam ulubionego zespołu, nigdy nie wycinałem nikogo z czasopism i nie kłóciłem się na przerwach o to, czy "Kali Famili" jest lepsze od "Bagstrit Bojz" :lol: ... A "Fasolki" nie są złe ;)

Q: Jaki był/jest najfajniejszy prezent urodzinowy, jaki dostałaś/eś w życiu ? :D :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”