'Das Boot', czyli po naszemu 'Okręt'. W TĄ ŚRODĘ W TV! Marsz przed ekrany! :]neo rpgomaniak pisze:Ulubiony film.
Zależy, jaki koniec świata. Jeśli taki 'normalny', z udziałem atomówek, to nie. A jeśli taki biblijny, to owszem. :]Jaco pisze:Czy chciał(a)byś, aby koniec świata (a przynajmniej Ziemię by szlag trafił :] ) nastąpił za czasów kiedy żyjesz?
*wyczekująco patrzy w okno*
Co to historia? ^^neo rpgomaniak pisze:Jak już jesteśmy przy historii. Którą osobę z niej najbardziej lubicie i dlaczego?
Wychodzę 10 minut po czasie i trenuję sporty ekstremalne.Garnet pisze:jesli wychodzisz na autobus/tramwaj to
-wychodzisz w ostatniej chwili i tak jak ja trenujesz poprzez to bieganie
-spojojnie wychodzisz sobie 10 min przed czasemXD

Pierwsza myśl: 'Taniec z Gwiazdami'. -_-Garnet pisze:jaki program najchetniej zdjelabys/zdjalbys z anteny,jakbys mial/a mozliwosc
W swoim.Garnet pisze:w jakim polskim miescie chciał(a)byś mieszkać (prosze nie wymieniac swojego:])

Nie lubię piwa.medivh pisze:Jakie lubicie piwo

Chciałabym mieć własnego konia, ale może jednak nie w domu.Isia pisze:jakie zwierze chciałbyś/chciałabyś trzymac w domu gdybyś miał/a odpowiednie warunki i finanse??

Marzy mi się kameleon.
Jak już kedyś wspominałam, mam dwa tryby działania. W trybie 'pedantka' trzymam ciuchy w szafie, idealnie wyrównane brzegami, pozapinane, wieszaki zwrócone w tą samą stronę, etc. W trybie 'burdel' ciuchy leżą wszędzie: na łóżku, na telewizorze, na krześle, na steperze, na samej podłodze...Isia pisze:Trzymasz ciuchy na wieszakach, na krzesłach, czy w szafie? (ja na krzesłach)
Paznokcie po tablicy. -_- I pilnik po paznokciach - z tego powodu niestety nie piłuję. -_-Isia pisze:Najbardziej wkurzający Cię dźwięk?
Pytanie: Masz działkę/ chciał(a)byś mieć? Gdzie? Co byś na niej robił/a?