Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Q: Na jaki film poszedłbyś teraz do kina.
Troszkę tego jest :D Poszłabym na Straszny Film 4, Tylko mni kochaj (już się zabieram od jakiego czasu i zabrać nie umiem), Kod a Vinci i zaniedługo ma wejść do kin druga część Piratów z Karaibów (ulubiony mój film ^^)
Masato pisze:Q: Na ilu forach się udzielasz.
W sumie to tylko na tym :D
neo rpgomaniak pisze:Q: Najbardziej sexowną postacią hollywood jest...
Oczywiście Brad Pitt ^^ Bo on chyba stamtąd co?? :D (gorzej jak nie :P)

Q: Co myślisz o tych wszystkich lalusiach wytapetowanych od stóp do głów, że nawet nie wiadomo jak wyglądają na prawdę? Moim zdaniem to okropnie wygląda i żygać mi się chece na taki widok

Jeszcze jedno pytanko doszło o ^^ Mam 3 torebki :D Jeśli liczyć taką co bardziej swoją pojemnością przypomina porftel :D
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Go Go Yubari pisze:Q: Czujesz, ze byłbyś/byłabyś dobrym ojcem/matką?

(Ja ostatnio odkryłam u siebie chęc posiadania dziecka, co mnie przeraziło. Wnioskuję więc, że instynkt macierzyński posiadam i że raczej dziecko xle ze mną miec nie bedzie miało ;)
W sobotę rozmawiałam z Lenneth i przy okazji wypłynął temat o dzieciach i ciąży. Generalnie nas obie też już ciągnie do macieżyństwa, więc w tej kwestii nie jesteś sama. Natomiast na twoje pytanie nie ma jasnej odpowiedzi - nie mogę czuć się pewna, że będę dobrą matką, bo nią jeszcze nie jestem. Będę wiedzieć dopiero wtedy, jak urodze i zacznę wychowywać sobie takiego bobo. W tej chwili czuje się gotowa na macieżyństwo i tyle.
Eiko pisze:Q: Co myślisz o tych wszystkich lalusiach wytapetowanych od stóp do głów, że nawet nie wiadomo jak wyglądają na prawdę? Moim zdaniem to okropnie wygląda i żygać mi się chece na taki widok
To może oznaczać, że są metroseksualni lub podejrzanymi o bycie kochającymi inaczej. Generalnie jestem za tym aby facet o siebie dbał, ale bez przesady - zarost może być, byle nie siano, włosy podobnie, powinien być wymyty i porządnie pachnąć, ciuchy wg jego uznania, byle czyste i nie w przedziwnych kombinacjach.

Q: Jeśli masz lub chciałabyś mieć chłopaka, to co najchętniej byś z nim teraz robiła / masz lub chciałbyś mieć dziewczynę, to co najchętniej byś z nią teraz robił. I uprzedzając reakcję złośliwców ;] - nie, nie pytam o "to" ; )
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

Post autor: Gokulo »

Q: Jeśli masz lub chciałabyś mieć chłopaka, to co najchętniej byś z nim teraz robiła / masz lub chciałbyś mieć dziewczynę, to co najchętniej byś z nią teraz robił. I uprzedzając reakcję złośliwców ;] - nie, nie pytam o "to" ; )
Chciałbym leżec na plaży/dużej łące i oglądać gwiazdy.

Q: Jak u ciebie z zainteresowaniem motoryzacja? Mania/ignorancja?
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

Ivy pisze:Q: Czy masz w zwyczaju zajadanie się niezdrowym żarciem?
zupki chińskie - pałeczkami
Sephiria pisze: Czy wierzysz w innych ludzi, czy też może podchodzisz do nich nieufnie i ze sporym sceptycyzmem?
w sumie powinienem ze sceptycyzmem, ale z optymizmu chyba nic mnie nie wyleczy. czasem jestem aż naiwny.
Jaco pisze:-> Super/Hiper market w którym najczęściej robisz zakupy?
francuzki kapitalista (Leclerc)
neo rpgomaniak pisze:Q: Jaki obrałeś/ałaś lub obierzesz keirunek studiów czy po prostu idziesz do woja
anglistyka - trzeci rok
kwazi pisze:Q: Twoja pierwsza gra... (jeśli nie pamiętasz tytułu - opisz na jaką platforme była i w jakich warunkach zagrałeś/aś ^__^' )
hmm... nie pamiętam co było pierwsze: coś w stylu Elevator Action w "salonie gier" ufundowane przez właściciela (miałem wtedy 3-4 lata), czy jakaś strzelanka w stylu Commando w wagonie budowlanym, gdzie zabrał mnie tato.
neo rpgomaniak pisze:Q: Lubisz wychowanie fizyczne, czy wykręcasz się zwolnieniami.
wykręcałem się. za to bardzo chętnie na basen chodziłem.
Q: Czy czujesz się piękny? :lol: (pytanie zainspirowane skeczem pt. Guru - ściungać stąd: http://www.hrabi.pl/mp3/mp3.html )
hehe, byłem niedawno na Hrabi i też miałem tą terapię :D
Q:o ktorej wstajesz,kiedy masz wolne? :D
za późno. lubię wczesne wstawanie, tylko bardzo rzadko mi wychodzi.
Garnet pisze:kosmetykow jakiej firmy masz najwiecej?
nivea
Pinhead pisze:Q:Jakiego gatunku muzyki słuchasz?
wszystkiego oprócz disco polo, jęków szatanistycznych potępieńców, i tzw muzyki "worshit" (worship - jeśli ktoś wie, o czym mówię)
Boni pisze:Q: Czy jak zobaczysz coś, co ktoś ma, a ty tego nie masz, ale tego chcesz, to czy będziesz chciał aby to coś u niego zostało zniszczone, czy ty chcesz żeby tamto znalazło się u ciebie za sprawą twojej ciężkiej pracy?
zawiść, zazdrość nie są fajne...
Garnet pisze:uwazasz sie za szczesliwego czlowieka?
powinienem...
kwazi pisze:Q: Jakie cukierki lubisz najbardziej? (jak nie lubisz - milcz) :D
wszyscy wiedzą, że lubelska Solidarność produkuje najlepsze słodycze na świecie (mmm, śliwki w czekoladzie)
Ivy pisze:Q: Co oznacza Twój nick?
Sogetsu to imię mojej ulubionej postaci z Samurai Shodown 4. nick jest z czasów kiedy się w to z kumplem zagrywaliśmy i tak już zostało, staram się używać na necie tylko tego nicka.
Garnet pisze:co sadzisz o spotkaniach w realu z osobami,ktore znasz tylko z neta?
to zależałoby od tego jakie realcje miałbym z tą osobą online. tak czy inaczej myślę, że byłoby troche drętwo, przynajmniej na początku.
Ivy pisze:Q: Co Cie najbardziej wkurza w wyglądzie/stroju/makijażu innych osób?
po takiej dawce JRPG nie powinien mi już przeszkadzać ubiór innych postaci... ludzi. nie lubię wyglądu typowo dresiarskiego. (u dziewczyn tych zaczesanych na bok grzywek, tapety, różowego+niebieskiego)
Pinhead pisze:Q:Masz rodzeństwo?(ja mam siorke,starszą o rok)
dwie siostrzyczki: 2,5 i 14 lat
Go Go Yubari pisze:Q: Zawód, którego bys nie mógł/mogła za nic w świecie wykonywać i dlaczego?
ksiądz, papież, itd - bo nie podobają mi się sutanny
lekarz - nie miałbym do tego nerwów
nic co ma jakikolwiek związek z przestępczością
kwazi pisze:Q: Znienawidzione zwierze, do którego czujesz odrazę i najchętniej ukatrupiłabyś/ukatrupiłbyś cały gatunek... :>
może nie zwierzę, ale chętnie pozbyłbym się wszelkiego rodzaju os, szerszeni, trzmieli, komarów, much i innych latających/kłujących paskudztw :/
Go Go Yubari pisze:Q: Idziesz sobie brzegiem jeziora i znajdujesz złota rybke w sieci. Uwalniasz ja, a ta szczęsliwa mówi "Joł zamienie Cię w inna osobę". w kogo bys się zamienił/a?
niechby mnie zmieniła w mniejszego egoistę
Q: Trzymasz ciuchy na wieszakach, na krzesłach, czy w szafie? (ja na krzesłach)
szafka, szafa, wieszak na drzwiach, sterta w kącie
Jaco pisze:-> Śpisz w piżamkach, czy bieliźnie? :] Może nago?:>
jak mnie Pan Bóg stworzył, chyba że nocuję u kogoś - wtedy gacie + t-shirt
kwazi pisze:Q: Ulubiony sok (z czego/kogo? XD... z jakiej firmy?).
grejfrut (czy jak to się tam pisze) z Hortexu
Sephir pisze:Q: Kiedy i w jakich okolicznościach po raz pierwszy piłeś alkohol? (Bynajmniej nie chodzi mi o kieliszek szampana na nowy rok) :D :D:D
chyba w wieku 3-4 lat na jakiejs imprezie domowej, chciałem się wody ze szklanki napić. to nie była woda...
Eiko pisze:Q: Zaniedługo wakacja macie jakieś plany?? :D Obóz, kolonie, a może coś innego?? :)
fajnie jakby mi się udało pracę dostać. w końcu zarobiłbym sobie na PS2.
chmiel pisze:Q: Macie kompa w pokoju czy też musicie siedzieć w innej cześci domu ?
w swoim pokoju
Jaco pisze:-> Macie jakieś dzieci w domu (0-5 letnie)? Jak bardzo uprzykszają Wam życie?
w domu tak - 2,5 letnia siostrzyczka. bardzo fajna, słodka, itd. gorzej jak zcznie marudzić. na dzieci trzeba strasznie dużo energii zużyć...
Go Go Yubari pisze:Q: Czujesz, ze byłbyś/byłabyś dobrym ojcem/matką?
z moimi brakami we wzorcach, nie wiem. przez najbliższe kilka lat nie chcę mieć dzieci, choć czasem myśle jak to by było jak bym miał, w przyszłości oczywiście.
Isia pisze:Q: Ile toreb posiadasz?
standardowo - jedną, z przegródką.
Sephiria pisze:Q: Jeśli masz lub chciałabyś mieć chłopaka, to co najchętniej byś z nim teraz robiła / masz lub chciałbyś mieć dziewczynę, to co najchętniej byś z nią teraz robił. I uprzedzając reakcję złośliwców ;] - nie, nie pytam o "to" ; )
spacerować gdzieś... ...
Gokulo pisze:Q: Jak u ciebie z zainteresowaniem motoryzacja? Mania/ignorancja?
ignorancja

:?: czy chciało Ci się to wszystko czytać? (a przeczytałeś/aś? :) )
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Sephiria pisze:Q: Jeśli masz lub chciałbyś mieć dziewczynę, to co najchętniej byś z nią teraz robił. I uprzedzając reakcję złośliwców ;] - nie, nie pytam o "to" ; )
Skoro nie "to" to nie wiem :D <joke ;) > Zawsze chciałem oglądać anime trzymając się za ręce :] Albo grać w tkiego Finla ;) (jestem świerzo po anime typu l'ove story' stąd ten nastruj chyba... :P )
Mania nie, ale interesuję się z leksza motoryzacją. Jak nie mam co robić to oglądam TVN Turbo ;) Bardzo lubię rajdy WRC :]
Sogetsu pisze:czy chciało Ci się to wszystko czytać?
Jasne. Po to jest ten quiz, żeby poznać innych ;) Obojętnie jakiego długiego posta walną :]

-> Czy w podeszłym wieku wolelibyście być utrzymywani i mieszkać z córką/synem i jej/jego rodziną, czy w domu spokojnej starości?
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

kwazi pisze:Gdzie wysłałbyś/wysłałabyś najchętniej nasz rząd i prezydenta?
Do więzienia, tudzież na dno jamy wypełnionej silnymi, napalonymi mężczyznami 'kochającymi inaczej', co w sumie na jedno wychodzi. :lol: Zwłaszcza Giertycha tam widzę! :> :lol:
Go Go pisze:Czego zazdrościsz płci przeciwnej? <braku kolejek do WC XD>
Dokładnie. -_- [A ile to już razy w życiu i tak korzystałam z męskiej. :roll:]
Markfrompoland pisze:Twój najstraszniejszy sen.
Realistyczne samobójstwo ukochanej przyjaciółki - po długiej serii wydarzeń skoczyła w końcu z dachu. W całym swoim dotychczasowym życiu nie poczułam takiego emocjonalnego bólu, jak w tym śnie.
kwazi pisze:Film, który widziałeś/aś już 100 razy, a mógłbyś/mogłabyś do niego jeszcze wracać z 300 razy
Hm, tylko jeden tytuł przychodzi mi do głowy, i jest to anime - Rurouni Kenshin: Trust and Betrayal.
[Nie oglądam filmów po kilka razy, na takie marnotrawstwo czasu pozwalam sobie tylko w przypadku książek.]
Jaco pisze:Twój ulubiony/a bohater/ka z gier?
Patrz nick.
Ivy pisze:Co oznacza Twój nick?
Kobieta, co dobrze sobie radzi z włóczną, profesjonalna aż do bólu, nieludzko zimna, a i tak kończy w rhomatycznym związku. :lol:
Go Go pisze:Czego najbardziej pragnąłeś/pragnęłaś, gdy miałeś/aś lat 5?
Zestawu dla chłopców 'Mały Konstruktor', który występował w przedszkolu tylko w jednym egzemplarzu, a którego moja mama nie chciała mi kupić. :lol:
neo rpgomaniak pisze:Jakie czasopisma czytasz?
Polityka, Newsweek, Nowa Fantastyka, National Geographic...
Isia pisze:Został Ci jeden dzień na stworzenie wypracowania (Bo wcześniej zapomniałaś/ kot/pies/chomik/brat zeżarł Ci materiały/ masz gdzieś przedmiot, ale chyba jednak nie masz go gdzieś/ chorowałaś/ ugryzł Cię pies/kot/chomik/brat/mróz/kolega z klasy /nie mogłaś się zdecydować na temat / miałaś przeżycie mistyczne/takie sobie/z suszarką / inne nieprzewidziane wypadki). Co teraz?
Przez całe liceum (i teraz też) nie pisałam wypracowań inaczej, jak na ostatnią chwilę. [Bo ich nienawidzę. >_<] Na studiach jeden wieczór nie wystarczy, ale z liceum pamiętam, że po prostu siadam sobie wieczorem i zarywałam noc - przez pięć lat tylko jeden raz nie doniosłam na czas, za coś takiego automatycznie dostawało się laskę. Może i moje wypracowania nie były szczególnie...hm... dopracowane, ale jakoś na te czwórki się wyrabiałam. :roll:
Jaco pisze:Czy w podeszłym wieku wolelibyście być utrzymywani i mieszkać z córką/synem i jej/jego rodziną, czy w domu spokojnej starości?
O.o Na pewno nie dom spokojnej starości. Najlepiej by było mieszkać razem z mężem/konkubentem, i umrzeć jako pierwsza. ^^ Choć jako kobieta mam nikłe szanse nie przeżyć swojego partnera.

Pytanie: Czy uważasz, że terytorium Polski powinno być większe? :] Czy gdyby czasy i sytuacja były inne, poparł(a)byś wojnę, której jedynym celem byłaby terytorialna ekspansja? [Tylko proszę o bardziej przemyślaną odpowiedź niż 'każda wojna jest ZUA', no chyba, że ktoś naprawdę tak uważa.]
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Lenneth pisze: Pytanie: Czy uważasz, że terytorium Polski powinno być większe? :] Czy gdyby czasy i sytuacja były inne, poparł(a)byś wojnę, której jedynym celem byłaby terytorialna ekspansja? [Tylko proszę o bardziej przemyślaną odpowiedź niż 'każda wojna jest ZUA', no chyba, że ktoś naprawdę tak uważa.]
Szczerze powiedziawszy zależy jakie czasy masz na myśli. Jeżeli taka wojna miałaby być teraz, to oczywiście bym tego niepoparł ale z dość pragmatycznego powodu. Mianowicie nabyte tereny z pewnością dążyłyby do autonomii albo do jakichś wystąpień na tle narodowościowym... Skoro Hitler sobie nie poradził, to gdzie tam polska... Z resztą, nawet ziemie niby polskie przez długi okres, a i to opowiedziały się za niezależnością ukraina, białoruś i te sprawy ;) A np. taki śląsk... chyba z prawie 500 lat był poza polską a jak przyszło co do czego to ponad 40% ślązaków opowiedziało się za przystąpieniem do polski ^^

[ Dodano: Pon 15 Maj, 2006 05:48 ]
Q: Czy jesteś dumny z faktu, że sarmacka szlachta jest częścia naszej historii? Jak odnozisz się do szlachty i do ich utartych cech typu pijaństwo, prywata etc... <lol, niczego lepszego nie mogłem wymyśleć :roll: >
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Sephiria napisała:
Jeśli masz lub chciałabyś mieć chłopaka, to co najchętniej byś z nim teraz robiła / masz lub chciałbyś mieć dziewczynę, to co najchętniej byś z nią teraz robił. I uprzedzając reakcję złośliwców ;] - nie, nie pytam o "to" ; )
Jechał z nią na motocyklu po wybrzeżu,gdzie morskie fale rozbijają się o skały.

Sogetsu napisał:
czy chciało Ci się to wszystko czytać? (a przeczytałeś/aś? )
No Ba

Jaco napisał:
Czy w podeszłym wieku wolelibyście być utrzymywani i mieszkać z córką/synem i jej/jego rodziną, czy w domu spokojnej starości?
2 opcja

Lenneth napisała:
Czy uważasz, że terytorium Polski powinno być większe? :] Czy gdyby czasy i sytuacja były inne, poparł(a)byś wojnę, której jedynym celem byłaby terytorialna ekspansja? [Tylko proszę o bardziej przemyślaną odpowiedź niż 'każda wojna jest ZUA', no chyba, że ktoś naprawdę tak uważa
Nie poparł bym wojny,terytorium Polski powinno zostaćtakie jakie jest teraz, dyby doszły ''nowe'' tereny trzeba sie liczyć , że dojdą też ludzie którzy nie mają pracy a Polska napewno im tej pracy nie zapewni.

Boni napisał:
Czy jesteś dumny z faktu, że sarmacka szlachta jest częścia naszej historii? Jak odnozisz się do szlachty i do ich utartych cech typu pijaństwo, prywata etc... <lol, niczego lepszego nie mogłem wymyśleć >
Czy jestem dumny ,hmmm nie bardzo.Szlachta od początku chciała mieć państwo w swoich rękach , a ponadto każdy szlachcic mażył tylko o tym jak sie wzbogacić.

Q:Masz 1 życzenie co byś chciał/a? (Nowe buty dla pana K.)
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Sephiria pisze:Jak często jesteś i czy lubisz być cyniczny/a?
W głebi serca zawsze jestem cyniczna, ale zazwyczaj maskuję się jako rozszczebiotana optymistka. A czy to lubię? Po prostu uważam swój stosunek do życia/ludzi za słuszny, i tyle.
Sephiria pisze:Wobec kogo (jakich osób) jesteś najbardziej skory/a do bycia wrednym/ną?
Wobec tych osób, które lubię najbardziej. :]
Go Go pisze:Ulubione, czerwone coś? ^^
Koronkowa bielizna od Triumpha. :]
<- EDIT po namyśle: Oraz Junior. :wink: :lol:
Go Go pisze:Idziesz sobie brzegiem jeziora i znajdujesz złota rybke w sieci. Uwalniasz ja, a ta szczęsliwa mówi "Joł zamienie Cię w inna osobę". w kogo bys się zamienił/a?
W Paris Hilton. :lol: <joke>
Go Go pisze:Palisz? (co? kogo?)
Tylko cudze papierosy na imprezach. :wink:
Go Go pisze:Jesteś na bezludnej wyspie, znajdujesz jedzenie, ale jest to cos, czego nigdy nie zjesz - już wolisz umrzeć. Co to takiego?
Talerz flaków obok talerza żuru. :513:
kwazi pisze:Najgorsza potrawa jaką jadłeś/aś ? Porównaj do czego było podobne w smaku XD
Na wakacjach w Londynie zostałam kiedyś uraczona daniem o nazwie 'toad in the hole'... to była chyba jakaś biała kiełbasa zapiekana w cieście, czymś tam doprawionym. Myślałam, że prędzej zejdę, niż skończę ten posiłek.
Isia pisze:W jakich sytuacjach nosisz dżins, a w jakich uważasz ten wspaniały materiał za niedopuszczalny?
W ogóle nie noszę dżinsu. :wink: Never, ever, odkąd skończyłam podstawówkę.
Pinhead pisze:Twoja ulubiona książka?
Paragraf 22. I oczywiście cały Wiedźmin, proszę się nie śmiać, ale znam na pamięć. :]
Pinhead pisze:Masz 1 życzenie co byś chciał/a? (Nowe buty dla pana K.)
Teraz? Indeks z samymi piątkami. ;)

Pytanie: Co sądzisz o paradach, marszach równości?
Ostatnio zmieniony pn 15 maja, 2006 11:47 przez Lenneth, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Totalna ignorancja :D
Pinhead pisze:Q:Masz 1 życzenie co byś chciał/a? (Nowe buty dla pana K.)
Tendencyjne pytanie - 66 mln euro 8)
Lenneth pisze:Pytanie: Co sądzisz o paradach, marszach równości?
Jak dla mnie są neutralne aksjologicznie XD Jeżeli ktoś ma potrzebę demonstrowania swojej odmienności w ten sposób - ma do tego pełne prawo... A zakazywanie takich marszów narusza podstawowe prawa i wolności obywatelskie.

Q: Na dzień zmieniasz płeć - co robisz? <nie mogłem nic wymyśleć :lol: >
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Post autor: neo rpgomaniak »

kwazi pisze:Q: Na dzień zmieniasz płeć - co robisz? <nie mogłem nic wymyśleć >
Wchodzę do babskiej ubikacji :twisted:
Podlizuję się nauczycielom :twisted:
Obgaduję wszystkich na około :twisted:
Pytam się koleżanek(tych lepszych) co myślą o tym ładnym i fajnym neo z ich klasy.
Q:Masz 1 życzenie co byś chciał/a? (Nowe buty dla pana K.)
Laptopa.
Pytanie: Co sądzisz o paradach, marszach równości?
Myślę, że każdy człowiek ma prawo do miłości i nie można mu tego zabraniać.
Czy uważasz, że terytorium Polski powinno być większe? :] Czy gdyby czasy i sytuacja były inne, poparł(a)byś wojnę, której jedynym celem byłaby terytorialna ekspansja? [Tylko proszę o bardziej przemyślaną odpowiedź niż 'każda wojna jest ZUA', no chyba, że ktoś naprawdę tak uważa
Wkońcu pytanie z historią którą kocham. Ja uważam, że zmaiast podbijać inne państwa
, zaraz po unii lubelskiej Polacy powinni lepiej strzec swoich ziemi i wejść w sojusze z jakimiś potęgami np. z Austrią, nim ta weszła w pakt z Rosją i Prusami. Walcząc dwóch na dwóch byłoby sprawiedliwie i może nie byłoby spoiler

Kod: Zaznacz cały

rozbiorów
;)
Najgorsza potrawa jaką jadłeś/aś ? Porównaj do czego było podobne w smaku XD
Ser żółty z kanapką. Smakował jak kozie gów^#. Już wolałem zjeść połowę oscypka niż polizać ser. Ciarki mnie przeszły.

Q: Ulubiony film. Ja kochałem Straszny Film 2, ale po obejrzeniu 4 ju8ż sam nie wiem.
Psychotest osobowościowy bez pytań
:P Kto to zrobił?!
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Boni pisze:Q: Czy jesteś dumny z faktu, że sarmacka szlachta jest częścia naszej historii?
O! Bradzo fajne pytanie i na czasie :D
#@$#@%#@ Ptolemeusz wymyslił sobie sarmackie pochodzenie słowian, a głupia szlachta w to uwierzyła -_-' To była najgorsza rzecz jaka mogła się nam przytrafić. Pijństwo, bójki, nienawiść do wszystkiego co obce (z pozoru - Sarmaci ubierali się jak Turki....), złota wolność która przyczyniła się do klęski Polski i rozbiorów,..... to, co wyśmiewali już oświeceni (m.in. Krasicki) pozostało po dziś dzień.... Co do pijaństwa nikt nie ma wątpliwości (prawda? nawet na tym forum da się to zauwazyć :D ), bijatyki - kibole. A co mają polscy piłkarze na koszulkach? Husarza, czyli Sarmatę! :/ To ma być symbol wielkości i waleczności Polski? Nie wydaje mi się....
Pinhead pisze:Q:Masz 1 życzenie co byś chciał/a?
Nie dano były 3 teraz tylko jedno.... już konczą mi się pomysły :/ Niech meteor spadnie na ziemie i nastanie epoka lodowcowa :P
Bezsens... ale to ich sprawa. Nie potępiam, ani nie pochwalam.
kwazi pisze:Q: Na dzień zmieniasz płeć - co robisz?
He he he :twisted: Zapisuje się do jakiegoś żeńskiego klubu sportowego i czekam na wspólny prysznic :twisted: Gorzej jak ten dzień będzie akurat tym dniem :]
neo rpgomaniak pisze:Q: Ulubiony film.
Piła, Efekt Motyla.

-> Czy chciał(a)byś, aby koniec świata (a przynajmniej Ziemię by szlag trafił :] ) nastąpił za czasów kiedy żyjesz?
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Post autor: neo rpgomaniak »

kilmindaro pisze:Q: Czy jestes zadowolny/a z komputra, z którego aktualnie kozystasz?
...
Twoja ulubiona książka?
...
Idziesz sobie brzegiem jeziora i znajdujesz złota rybke w sieci. Uwalniasz ja, a ta szczęsliwa mówi "Joł zamienie Cię w inna osobę". w kogo bys się zamienił/a?
Brad Pitt?
Czy jesteś dumny z faktu, że sarmacka szlachta jest częścia naszej historii? Jak odnozisz się do szlachty i do ich utartych cech typu pijaństwo, prywata etc... <lol, niczego lepszego nie mogłem wymyśleć >
Gdyby nie ta przekleta szlachta to nasza Polska by nie zgineła. Te liberum veto i te ich przywileje :x To dobry temat na grę rpg "Europejski bush(busz)". Halooo Squaresoft.

Jak już jesteśmy przy historii. Którą osobę z niej najbardziej lubicie i dlaczego?
Ja chyba Napoleona za jego kontakty z paniami i męstwo.
Psychotest osobowościowy bez pytań
:P Kto to zrobił?!
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Jaco pisze:-> Macie jakieś dzieci w domu (0-5 letnie)? Jak bardzo uprzykszają Wam życie? (mój siostrzeniec co chwila mi wyłącza monitor, bawi się cd-romem, klawiature dałem mu jakąś starą, ale i tak woli tą podłączoną, szczególnie guziczki "sleep", "wake" i ten od wyłączania :/ O płytach juz nie wspomnę :] ).
Jaco- nie martw sie bo MAM IDENTYCZNIE!!!!! mam siostrzenice 2,5 letnia, do tego spieprzyla mi FF V i totalnie porysowala pierwsza plytke FF IX :evil: :evil: a ja w sprawach rysek na plytkach jestem bardzo uczulony......
Go Go Yubari pisze:Czujesz, ze byłbyś/byłabyś dobrym ojcem/matką?
Nie wiem, jeszcze tyle czasu............ ;)
Masato pisze:Na ilu forach się udzielasz.
Glownie to tlyko na krypcie, czasami na jakiejs interii czy cos takiego
Isia pisze:Ile toreb posiadasz? (7, :roll: )
Jeden plecak, jeden plecak sportowy i torbe podrozna :)
Gokulo pisze:Jak u ciebie z zainteresowaniem motoryzacja? Mania/ignorancja?
Mania samochody.......... uwielbiam i interesuje sie :)
Sogetsu pisze:Cytat:
Q: Trzymasz ciuchy na wieszakach, na krzesłach, czy w szafie? (ja na krzesłach)
Szafki i krzesla- i zawsze opierdziel za to dostaje , ze burdel w domu itd....
Boni pisze:Czy jesteś dumny z faktu, że sarmacka szlachta jest częścia naszej historii? Jak odnozisz się do szlachty i do ich utartych cech typu pijaństwo, prywata etc... <lol, niczego lepszego nie mogłem wymyśleć :roll:
Pijacy i burzuje..... a to mozna byc z nich dumny??
Jaco pisze:Czy w podeszłym wieku wolelibyście być utrzymywani i mieszkać z córką/synem i jej/jego rodziną, czy w domu spokojnej starości?
Ani jedno ani drugie....... sam z zonka ;)
Lenneth pisze:Co sądzisz o paradach, marszach równości?
Ogolnie to nie lubie homosexualistow, ale mi to nie przeszkadza.... ale jak kiedys w polsce beda mogli wziac slub to pozabijam.....
Jaco pisze:Czy chciał(a)byś, aby koniec świata (a przynajmniej Ziemię by szlag trafił :] ) nastąpił za czasów kiedy żyjesz?
Czesto o tym z przyjaciolmi rozmawiam.... a dlaczego nie :P przeciez i tak kiedys padne , a tak jeszcze widowisko bedzie :)
kilmindaro pisze:Czy jestes zadowolny/a z komputra, z którego aktualnie kozystasz?
Nie narzekam :)
Q:Z jakim entuzjazem wstajesz/wtawales do szkoly??
-Ja pier**** znowy do tej **** szkoly!!!!!
- No coz jak trzeba to trzeba.......
-Jupi!!!!! dzisiaj znowu do szkoly!!!!!
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Sogetsu pisze:hehe, byłem niedawno na Hrabi i też miałem tą terapię
I co, czujesz się piękny? :lol:
Sogetsu pisze:czy chciało Ci się to wszystko czytać? (a przeczytałeś/aś?
Tak :D
Sama. Jak już, to z córką.
Pinhead pisze:(Nowe buty dla pana K.)
Lepiej sweterek - bywalcy pewnego budynku z cegły wiedzą :D
Boni pisze:Q: Czy jesteś dumny z faktu, że sarmacka szlachta jest częścia naszej historii? Jak odnosisz się do szlachty i do ich utartych cech typu pijaństwo, prywata etc...
Historia ma niewielki (bezpośredni oszywiście) wpływ na moje poglądy. Ale powiedz mi, że teraz nie ma warchołów. (Czy coś na tym świecie się zmienia?)
neo rpgomaniak pisze:Gdyby nie ta przekleta szlachta to nasza Polska by nie zgineła. Te liberum veto i te ich przywileje :x To dobry temat na grę rpg "Europejski bush(busz)". Halooo Squaresoft.
Kiciuchna, naród szlachecki stanowił 40% ludności - nie mogli wszyscy chlać. :roll: Kolesia od liberum veto o mało co nie rozsiekali. A poza szlachtą nie było polskiej świadomości narodowościowej. :roll: Ja mam gołą pałę z historii, a wiem.
neo rpgomaniak pisze:Jak już jesteśmy przy historii. Którą osobę z niej najbardziej lubicie i dlaczego?
Powtarzam - nie znam się. Może być Sokrates
neo rpgomaniak pisze:Ja chyba Napoleona za jego kontakty z paniami i męstwo.
http://www.waligorski.art.pl/liryka.php ... e&nazwa=65
Jaco pisze:Czy chciałabyś, aby koniec świata (a przynajmniej Ziemię by szlag trafił :] ) nastąpił za czasów kiedy żyjesz?
Bałabym się. Ale trudno, kiedyś musi.
Odpowiedź: Publiczne demonstrowanie własnej seksualności nie jest tolerowane w cywilizacji łacińskiej. Do której, zdaje mi się, należę. I jakby ich jeszcze kto oprymował... Gosh.
kilmindaro pisze:Q: Czy jestes zadowolna z komputra, z którego aktualnie kozystasz?
Tak, choć wyświetla głupi komunikat o nieaktualnych bazach wirusów :lol:
Kimahri pisze:Q:Z jakim entuzjazem wstajesz/wtawales do szkoly??
Wstaję samoczynnie pół godziny przed czasem - nerw jakiś :roll:
kilmindaro pisze:Bawię się biustem :>
Gupi jesteś i zabawek nie masz :lol: Dzisiaj u mnie w szkole była lekcja "jak badać, czy nie masz już raka piersi" Generalnie wychodzi na to, że już, już, zaraz wszystkie podostajemy :roll: A podobno któryś chłopak chciał się wprosić :lol: Oddddjazzzzdddd XD

Q: Najbardziej wkurzający Cię dźwięk?
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”