FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
mam pytanie wiem jak zdobyć ominislasha do clouda ale zwsze przegrywam wiem ze ktoś z was napewno zdobył ten limit więc niech napisze jak to zrobił plis :D
T//: Jedna emota wystarczy
T//: Jedna emota wystarczy

Ostatnio zmieniony śr 17 maja, 2006 15:15 przez karollo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie rób tyle emot -_-'
Przydatna jest materia mime, dzięki której możesz po użyciu jakiegoś limitu powtarzać go na kolejnych wrogach. Poza tym jako accesory - Ribbon!
Przydatna jest materia mime, dzięki której możesz po użyciu jakiegoś limitu powtarzać go na kolejnych wrogach. Poza tym jako accesory - Ribbon!
Tym lepiej dla Ciebie, bo dostaniesz więcej punktów.karollo pisze:tak tylko po walce jest wybieranie slotów i to jest najgorsze gdyż zawsze trafiam na te najgorsze
Ja tam zawsze jakoś sobie radziłem... Dobra broń, jakieśtam materie, i nawet jka mi je wszystkie psuło to wygrywałem. Rzuć na początku jakiegoś hasta. Demi może być przydatne, chociaż nie do końca, obowiązek to Fenix z ostatecznym atakiem (nie pamiętam nazw materii) i walenie. 4xCut jest przydatne. Ribbon ważniejsze nawet od broni i materii;)
w jego wykonaniu jest to niemozliwe poniewaz trzeba miec omnislash i w-summno zeby zdobys final atackMasato pisze:obowiązek to Fenix z ostatecznym atakiem

zaloz ultima weapon ribbon obowiazek zostaw sobie aby jednego summno aby miec wiecej hp najlepiej bahamut zero przyda sie barrier badz enemmy skill big guard i mime no i mozna zaczynac jak ci sie niepowiedzie co do materi i bron itd a zostanie summon materia to walisz bahamuta i mime-ujesz
przyda sie takze sporo turbo ether najlepiej zdobyc podczas przechadzki po tunelach kolejowych
a no i podstawa trzeba sie troche nameczyc i wsio bedzie dobrze