Ivy pisze:Q: Czy masz w zwyczaju zajadanie się niezdrowym żarciem?
zupki chińskie - pałeczkami
Sephiria pisze:
Czy wierzysz w innych ludzi, czy też może podchodzisz do nich nieufnie i ze sporym sceptycyzmem?
w sumie powinienem ze sceptycyzmem, ale z optymizmu chyba nic mnie nie wyleczy. czasem jestem aż naiwny.
Jaco pisze:
Super/Hiper market w którym najczęściej robisz zakupy?
francuzki kapitalista (Leclerc)
neo rpgomaniak pisze:Q: Jaki obrałeś/ałaś lub obierzesz keirunek studiów czy po prostu idziesz do woja
anglistyka - trzeci rok
kwazi pisze:Q: Twoja pierwsza gra... (jeśli nie pamiętasz tytułu - opisz na jaką platforme była i w jakich warunkach zagrałeś/aś ^__^' )
hmm... nie pamiętam co było pierwsze: coś w stylu Elevator Action w "salonie gier" ufundowane przez właściciela (miałem wtedy 3-4 lata), czy jakaś strzelanka w stylu Commando w wagonie budowlanym, gdzie zabrał mnie tato.
neo rpgomaniak pisze:Q: Lubisz wychowanie fizyczne, czy wykręcasz się zwolnieniami.
wykręcałem się. za to bardzo chętnie na basen chodziłem.
hehe, byłem niedawno na Hrabi i też miałem tą terapię :D
Q:o ktorej wstajesz,kiedy masz wolne? :D
za późno. lubię wczesne wstawanie, tylko bardzo rzadko mi wychodzi.
Garnet pisze:kosmetykow jakiej firmy masz najwiecej?
nivea
Pinhead pisze:Q:Jakiego gatunku muzyki słuchasz?
wszystkiego oprócz disco polo, jęków szatanistycznych potępieńców, i tzw muzyki "worshit" (worship - jeśli ktoś wie, o czym mówię)
Boni pisze:Q: Czy jak zobaczysz coś, co ktoś ma, a ty tego nie masz, ale tego chcesz, to czy będziesz chciał aby to coś u niego zostało zniszczone, czy ty chcesz żeby tamto znalazło się u ciebie za sprawą twojej ciężkiej pracy?
zawiść, zazdrość nie są fajne...
Garnet pisze:uwazasz sie za szczesliwego czlowieka?
powinienem...
kwazi pisze:Q: Jakie cukierki lubisz najbardziej? (jak nie lubisz - milcz) :D
wszyscy wiedzą, że lubelska Solidarność produkuje najlepsze słodycze na świecie (mmm, śliwki w czekoladzie)
Ivy pisze:Q: Co oznacza Twój nick?
Sogetsu to imię mojej ulubionej postaci z Samurai Shodown 4. nick jest z czasów kiedy się w to z kumplem zagrywaliśmy i tak już zostało, staram się używać na necie tylko tego nicka.
Garnet pisze:co sadzisz o spotkaniach w realu z osobami,ktore znasz tylko z neta?
to zależałoby od tego jakie realcje miałbym z tą osobą online. tak czy inaczej myślę, że byłoby troche drętwo, przynajmniej na początku.
Ivy pisze:Q: Co Cie najbardziej wkurza w wyglądzie/stroju/makijażu innych osób?
po takiej dawce JRPG nie powinien mi już przeszkadzać ubiór innych postaci... ludzi. nie lubię wyglądu typowo dresiarskiego. (u dziewczyn tych zaczesanych na bok grzywek, tapety, różowego+niebieskiego)
Pinhead pisze:Q:Masz rodzeństwo?(ja mam siorke,starszą o rok)
dwie siostrzyczki: 2,5 i 14 lat
Go Go Yubari pisze:Q: Zawód, którego bys nie mógł/mogła za nic w świecie wykonywać i dlaczego?
ksiądz, papież, itd - bo nie podobają mi się sutanny
lekarz - nie miałbym do tego nerwów
nic co ma jakikolwiek związek z przestępczością
kwazi pisze:Q: Znienawidzione zwierze, do którego czujesz odrazę i najchętniej ukatrupiłabyś/ukatrupiłbyś cały gatunek...

może nie zwierzę, ale chętnie pozbyłbym się wszelkiego rodzaju os, szerszeni, trzmieli, komarów, much i innych latających/kłujących paskudztw
Go Go Yubari pisze:Q: Idziesz sobie brzegiem jeziora i znajdujesz złota rybke w sieci. Uwalniasz ja, a ta szczęsliwa mówi "Joł zamienie Cię w inna osobę". w kogo bys się zamienił/a?
niechby mnie zmieniła w mniejszego egoistę
Q: Trzymasz ciuchy na wieszakach, na krzesłach, czy w szafie? (ja na krzesłach)
szafka, szafa, wieszak na drzwiach, sterta w kącie
Jaco pisze:
Śpisz w piżamkach, czy bieliźnie? :] Może nago?:>
jak mnie Pan Bóg stworzył, chyba że nocuję u kogoś - wtedy gacie + t-shirt
kwazi pisze:Q: Ulubiony sok (z czego/kogo?

... z jakiej firmy?).
grejfrut (czy jak to się tam pisze) z Hortexu
Sephir pisze:Q: Kiedy i w jakich okolicznościach po raz pierwszy piłeś alkohol? (Bynajmniej nie chodzi mi o kieliszek szampana na nowy rok) :D :D:D
chyba w wieku 3-4 lat na jakiejs imprezie domowej, chciałem się wody ze szklanki napić. to nie była woda...
Eiko pisze:Q: Zaniedługo wakacja macie jakieś plany?? :D Obóz, kolonie, a może coś innego??

fajnie jakby mi się udało pracę dostać. w końcu zarobiłbym sobie na PS2.
chmiel pisze:Q: Macie kompa w pokoju czy też musicie siedzieć w innej cześci domu ?
w swoim pokoju
Jaco pisze:
Macie jakieś dzieci w domu (0-5 letnie)? Jak bardzo uprzykszają Wam życie?
w domu tak - 2,5 letnia siostrzyczka. bardzo fajna, słodka, itd. gorzej jak zcznie marudzić. na dzieci trzeba strasznie dużo energii zużyć...
Go Go Yubari pisze:Q: Czujesz, ze byłbyś/byłabyś dobrym ojcem/matką?
z moimi brakami we wzorcach, nie wiem. przez najbliższe kilka lat nie chcę mieć dzieci, choć czasem myśle jak to by było jak bym miał, w przyszłości oczywiście.
Isia pisze:Q: Ile toreb posiadasz?
standardowo - jedną, z przegródką.
Sephiria pisze:Q: Jeśli masz lub chciałabyś mieć chłopaka, to co najchętniej byś z nim teraz robiła / masz lub chciałbyś mieć dziewczynę, to co najchętniej byś z nią teraz robił. I uprzedzając reakcję złośliwców ;] - nie, nie pytam o "to" ; )
spacerować gdzieś... ...
Gokulo pisze:Q: Jak u ciebie z zainteresowaniem motoryzacja? Mania/ignorancja?
ignorancja

czy chciało Ci się to wszystko czytać? (a przeczytałeś/aś?

)