FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
KaRaKaN69

Post autor: KaRaKaN69 »

zajrzyj a napewno trafisz
Awatar użytkownika
karollo
Kupo!
Kupo!

Post autor: karollo »

mam pytanie wiem jak zdobyć ominislasha do clouda ale zwsze przegrywam wiem ze ktoś z was napewno zdobył ten limit więc niech napisze jak to zrobił plis :D

T//: Jedna emota wystarczy :roll:
Ostatnio zmieniony śr 17 maja, 2006 15:15 przez karollo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Zredukuj ilośc emot, bo to drażni >_<

Nie ma żadnego przepisu- w miarę dobrze wyćwiczona postać, dobra broń i materie ( może być też ribbon,żeby się nie męczyć ze statusami) :roll: Jak Ci się nie udaje, to zdobądź doświadczenie i odpowiednio ułóz materie w slotach.
Awatar użytkownika
karollo
Kupo!
Kupo!

tak tylko po walce jest wybieranie slotów i to jest najgorsze gdyż zawsze trafiam na te najgorsze :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: bo tak to mam 255 str.255 d.itd.na255 :!: :!:
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

Post autor: Myszaq »

Próbuj aż się uda nic więcej poradzić nie moge :idea:
Niektórych historii nie da sie opowiedzieć słowami, niektóre legendy muszą umrzeć...
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Jeszcze jeden post z taką ilością emot, a usunę -_-"

Skoro masz takie wysokie statystyki ( ciekawe, jak je zdobyłeś :roll: ) i nadal przegrywasz, to znaczy,że czas włączyć myślenie i nauczyć się posługiwać materiami. Nie szukaj tu pomocy, bo nikt za ciebie nie będzie myślał :>
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Nie rób tyle emot -_-'

Przydatna jest materia mime, dzięki której możesz po użyciu jakiegoś limitu powtarzać go na kolejnych wrogach. Poza tym jako accesory - Ribbon!
karollo pisze:tak tylko po walce jest wybieranie slotów i to jest najgorsze gdyż zawsze trafiam na te najgorsze
Tym lepiej dla Ciebie, bo dostaniesz więcej punktów.
Tomek

Post autor: Tomek »

NIE WIEM JAK SIę DOSTAć DO EMERALD WEAPON POMUżCIE MI
Masato

Post autor: Masato »

Trzeba popływać pod wodą i poszukać. Kręci się koło samoloru Gelnika. Poszukaj.
Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

Dowal jeszcze dziesięć emotów to na pewno ktos ci pomoże... _^_
Awatar użytkownika
karollo
Kupo!
Kupo!

takie statystyki zdobyłem bo morphowałem potwory :D :D :D
Masato

Ja tam zawsze jakoś sobie radziłem... Dobra broń, jakieśtam materie, i nawet jka mi je wszystkie psuło to wygrywałem. Rzuć na początku jakiegoś hasta. Demi może być przydatne, chociaż nie do końca, obowiązek to Fenix z ostatecznym atakiem (nie pamiętam nazw materii) i walenie. 4xCut jest przydatne. Ribbon ważniejsze nawet od broni i materii;)
KaRaKaN69

Post autor: KaRaKaN69 »

Masato pisze:obowiązek to Fenix z ostatecznym atakiem
w jego wykonaniu jest to niemozliwe poniewaz trzeba miec omnislash i w-summno zeby zdobys final atack :P to tak na marginesie
zaloz ultima weapon ribbon obowiazek zostaw sobie aby jednego summno aby miec wiecej hp najlepiej bahamut zero przyda sie barrier badz enemmy skill big guard i mime no i mozna zaczynac jak ci sie niepowiedzie co do materi i bron itd a zostanie summon materia to walisz bahamuta i mime-ujesz
przyda sie takze sporo turbo ether najlepiej zdobyc podczas przechadzki po tunelach kolejowych
a no i podstawa trzeba sie troche nameczyc i wsio bedzie dobrze
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

ja nigdy z Battle Square problemów nie miałem. te sloty kręcą się na tyle wolno, że można sobie je zatrzymać na takim handicapie na jakim się chce - mi wychodzi prawie zawsze.
co do materii, to ograniczam się do HP plus, Enemy Skill, Counter Attack, Long Range, Cure i ew Double Cut.
Masato

Mi nie chodzi o ostateczny atak w formie limitu a materię, która się wykonuje podczas śmierci bohatera. Wystarczy tylko walić. Ja waliłem mieczem, bez materii, z, bez broni.. Handicap wymiata. Próbuj różne kombinacje :D
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”