Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Garnet pisze:co sadzisz o spotkaniach w realu z osobami,ktore znasz tylko z neta?
spotkale/as sie tak kiedys z kims?i co bylo fajnie?XD a moze rozczarowanie?:] a jak nie..to dlaczego? chcesz pozostac anonimowy/a albo uwazasz,ze znajomosci internetowe nie maja sensu powodzenia w realu etc
Kiedys sie umowilem z jakas -Paulina? powiedziala ze przyjdzie z kolezanka, no to ja ze z kolega, a ona zebym przyszedl sam, no to ja poszedlem a ona nie bo myslala ze przyjde z kims..... XD to moze byc fajna sprawa ale ja sie rozczarowalem troche.....
Jaco pisze:Jak sobie radzicie z czkawką? (kiedyś wstrzymywałem oddech, teraz dużo pije)
Kiedys pilem, wstrzymywalem oddech itd. teraz poprostu znosze i jakos sama mija ^^
Ivy pisze:Q: Co Cie najbardziej wkurza w wyglądzie/stroju/makijażu innych osób?
A nie wiem , niech kazdy robi z soba co chce jak go to zadowala, nic nie nie denerwuje.
Ivy pisze:Co oznacza Twój nick?
Czy musze tlumaczyc ;) wielkiego, malo mownego, niebieskiego,wlochatego, silnego Ronso ;)
Coco pisze:Q:co robisz,kiedy boli cie glowa? odpoczywasz,bierzesz jakies cos a'la apap czy siedzisz przed kompem i sluchasz glosno muzyki? a moze cos jeszcze innego? XD
Zadnych tabletek nie biore, tez siedam przed PS2 lub przed PC i z czasem mija :)
Q:Jakie herbatki lubisz najbardziej? (kocham pic miete ^^)
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Coco pisze:Q:co robisz,kiedy boli cie glowa? odpoczywasz,bierzesz jakies cos a'la apap czy siedzisz przed kompem i sluchasz glosno muzyki? a moze cos jeszcze innego? XD
Jak już się to zdarzy - biore tabletke.
Kimahri pisze:Q:Jakie herbatki lubisz najbardziej? (kocham pic miete ^^)

Zwykłe - nie przepadam za ziółkami.
Dobry makijaż = niewidoczny makijaż. Tapecie na twarzy mówie stanowcze i zdecydowane "NIE" (podobnie jak spalonym pod solarium mulatkom). Co do wyglądu/stroju - jak mawia forumowy "klasyk" (klasyczka XD): "Whatever...." :D
Jaco pisze:Jak sobie radzicie z czkawką?
Tak jak napisała Ivy :wink:
Ivy pisze:Q: Co oznacza Twój nick?
To moja ksywa jeszcze z czasów LO. Mieliśmy porąbanego fizyka - raz wziął mnie chłop do tablicy i kazał wymienić rodzaje galaktyk - to mu powiedziałem :D Gościa wcieło, bo chciał mnie zagiąć - kumpli też, bo nie wiedzieli, że kiedyś się tym interesowałem ;) Od tego momentu utożsamiano mnie z "kwazarem" ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Kwazar ), chociaż nikt w klasie nie miał pojęcia co to jest XD. Jak się domyślacie "kwazi" to zdrobnienie ^__^'

Q: Jaką szaloną rzecz zrobiłaś/eś ostatnio... ? :>
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

neo rpgomaniak pisze:Q: Czy jesteś podobny/a do jakiejś postaci z final fantasy??
Terry Branford. Mam długie włosy, nawet troszeczkę falujące, jestem cichutka, małomówna, kompletnie niezorientowana w świecie i mam dziwną rodzinę :lol:
Kwazi pisze:Q:Jakie herbatki lubisz najbardziej?
Herbaciane :lol:
Herbaciana herbatka znakomicie tępi żyrafy galopujące pod czerepem (czytajcie polską fantastykę! :D )
Tzw. świecące wągry - czyli kolczyki na każdym centymentrze kwadratowym skóry. Niektórym brakuje jeszcze chyba tylko w zębach
Ivy pisze:Q: Co oznacza Twój nick?
Wesele oglądałam... :D I można go też dopasować do mojego imienia.

Q: Gdybyś miał/a zaprojektować sobie pieczęć - jaka by ona była?
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Q:Uprawiasz hazard w celu powiekszenia swojego majatku??
Nie. Strata pieniędzy i czasu. Łatwo sie od hazardu uzależnić a bardzo trudno uwolnić.
Q:jak w zyciu nie chcialbys/chcialabys miec na imie?
Euzebiusz, Eustachy, Teofil, Alfons itp.
Q: Co oznacza Twój nick?
Nic nie oznacza. Wykształcił się ze słowa "bimber". Don't ask why :lol:
co sadzisz o spotkaniach w realu z osobami,ktore znasz tylko z neta?
spotkale/as sie tak kiedys z kims?i co bylo fajnie?XD a moze rozczarowanie?:] a jak nie..to dlaczego? chcesz pozostac anonimowy/a albo uwazasz,ze znajomosci internetowe nie maja sensu powodzenia w realu etc
To zależy jak długo znam tą osobę. Mogę jej nigdy nie spotkać na żywo ale jesli mam z nia kontakt jakiś spory kawałek czasu to czemu nie. :) Poza tym na żadne czaty nie wchodze a jeśli chodzi o znajomości z całkowicie obcymi mi ludźmi przez GG to w ogóle odpada Niedawno miałem taką głupią sytuację...: :lol:

-Cześć.
-Kto?
-Ania
-Jaka Ania?
-Z 9 LO w Toruniu.
-Skąd masz mój numer?
-A czy to ma znaczenie?...Napisz coś o sobie
- :? Pozdrów rodziców....Nara :roll:
Q: Na jakie pytanie byś teraz chętnie odpowiedział (nie mogłem nic wymyśleć)
Właśnie na to :)
Jaco (czyt. Dżako :] )
A ja żyłem w przekonaniu że czyta sie tak jak sie pisze. :shock:
Q: Co Cie najbardziej wkurza w wyglądzie/stroju/makijażu innych osób?

Denerwuje mnie przesadna ekstrawagancja.
Q:co robisz,kiedy boli cie glowa?
biore prochy.
Q: Jaką szaloną rzecz zrobiłaś/eś ostatnio... ?
Dziad już ze mnie. Wyrosłem z młodzieńczych szaleństw :wink: :twisted:

Q: Jakie masz plany na dzisiejszy sobotni wieczór?
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Taki sam jak wczorajszy , pogrzebać przy samochodzie a potem ''coś'' wypić(soczek kubuś albo pysio)

[ Dodano: Sob 13 Maj, 2006 11:57 ]
aha pytanie

Q:Masz rodzeństwo?(ja mam siorke,starszą o rok)
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

kwazi pisze:Q: Jaką szaloną rzecz zrobiłaś/eś ostatnio... ?
Kupiłam sobie rolki. LOL.
Pinhead pisze:Q:Masz rodzeństwo?(ja mam siorke,starszą o rok)
Było. Nie, nie mam.

Q: Zawód, którego bys nie mógł/mogła za nic w świecie wykonywać i dlaczego?

<Prostytucja, bo szanuję siebie i swoje ciało. Zakonnica - oh Ty w życiu >.< >
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Go Go Yubari pisze:Q: Zawód, którego bys nie mógł/mogła za nic w świecie wykonywać i dlaczego?
Ksiądz (agnostyk księdzem... :lol: ) i lekarz (jakoś bym nie mógł babrać się w cudzych flakach...).
Pinhead pisze:Q:Masz rodzeństwo?
Siostra - młodsza o 5 i pół roku (ZUO...).
BeeBBo pisze:Q: Jakie masz plany na dzisiejszy sobotni wieczór?
Oficjalne przyjęcie urodzinowe dla rodziny "pod krawatem" (H.E.L.P.) :/

Q: Znienawidzione zwierze, do którego czujesz odrazę i najchętniej ukatrupiłabyś/ukatrupiłbyś cały gatunek... :>
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

kwazi pisze:Q: Znienawidzione zwierze, do którego czujesz odrazę i najchętniej ukatrupiłabyś/ukatrupiłbyś cały gatunek...
Człowiek. :roll:

Q: Idziesz sobie brzegiem jeziora i znajdujesz złota rybke w sieci. Uwalniasz ja, a ta szczęsliwa mówi "Joł zamienie Cię w inna osobę". w kogo bys się zamienił/a? ;)
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

kwazi pisze:Q: Jakie masz plany na dzisiejszy sobotni wieczór?
BeeBBo pisze:Oficjalne przyjęcie urodzinowe dla rodziny "pod krawatem" (H.E.L.P.) :/
Ja to samo miałam :cry: Tylko imieninowe, i bez krawata.
Go Go Yubari pisze:Q: Idziesz sobie brzegiem jeziora i znajdujesz złota rybke w sieci. Uwalniasz ja, a ta szczęsliwa mówi "Joł zamienie Cię w inna osobę". w kogo byś się zamienił/a?
Rybeńko, a można się przenieść do innego świata? Bo ja to bym chciała taką rangerką być, no...
Go Go Yubari pisze:Q: Zawód, którego bys nie mógł/mogła za nic w świecie wykonywać i dlaczego?
Pytania są tendencyjne :wink: Zapewne i tak skończę na zasiłku. Cest'la vie!
kwazi pisze:Q: Znienawidzione zwierze, do którego czujesz odrazę i najchętniej ukatrupiłabyś/ukatrupiłbyś cały gatunek...
Kiedyś brzydziłam się pomrowików :? Zwierzątka ogólnie mi nie przeszkadzają
kwazi pisze:Q: Jaką szaloną rzecz zrobiłaś/eś ostatnio... ?
Próbowałam naprawić doświadczenie z redukcją Cu(OH)2 glukozą, dolewając odczynniki, których wcześniej zapomniałam, w czasie ogrzewania. Nic się nie stało :D

Q: Trzymasz ciuchy na wieszakach, na krzesłach, czy w szafie? (ja na krzesłach)
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
wewa
Kupo!
Kupo!

Post autor: wewa »

u...... to nie jest bardzo znienawidzone zwierze jakie znam ale wiza sie z nim nieprzyjemne wspomnienia. Bylam raz przy sekcji jeszcze zyjacego weza i wstrzasnelo mna to. straszne. od tego czasu nie przepadam za wezami.
Go Go Yubari pisze:Q: Idziesz sobie brzegiem jeziora i znajdujesz złota rybke w sieci. Uwalniasz ja, a ta szczęsliwa mówi "Joł zamienie Cię w inna osobę". w kogo bys się zamienił/a?
joł... kimś innym. specjalnym. niepowtarzalnym. unikalnym. poprostu kimś.
Isia pisze:Q: Trzymasz ciuchy na wieszakach, na krzesłach, czy w szafie? (ja na krzesłach)
doslownie wszedzie. jak mnie najdzie to nawet sa tylko w szafie (wisza) ale zazwyczaj sa na podlodze na krzesle, biorku, lampie, lozku itp.

Q- jakiej srajtasmy uzywasz? (kompletny brak pomyslu)
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Jamnik :evil: HATE :evil: Nienawidzę tych psów!
Go Go Yubari pisze:Q: Idziesz sobie brzegiem jeziora i znajdujesz złota rybke w sieci. Uwalniasz ja, a ta szczęsliwa mówi "Joł zamienie Cię w inna osobę". w kogo bys się zamienił/a?
W inną osobę.... prędzej bym sobie usmażył tą rybkę :] Nie chce być nikim innym :P
Isia pisze:Q: Trzymasz ciuchy na wieszakach, na krzesłach, czy w szafie? (ja na krzesłach)
Połowę w półce, połowę porozrzucanych w pokoju :]
wewa pisze:Q- jakiej srajtasmy uzywasz?
yyyy... normalnej? o_O zwykly szary :P

-> Śpisz w piżamkach, czy bieliźnie? :] Może nago?:>
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

20% - szafa... 70% krzesło... 10% "(..) tam sięgam, gdzie wzrok nie sięga (...)' :lol:
wewa pisze:Q- jakiej srajtasmy uzywasz? (kompletny brak pomyslu)
Najtańszej... :D
Jaco pisze: -> Śpisz w piżamkach, czy bieliźnie? :] Może nago?:>
Gacie + koszulka... czasem nago <w lecie> :D :wink:

Q: Ulubiony sok (z czego/kogo? XD... z jakiej firmy?).
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Q:Masz rodzeństwo?(ja mam siorke,starszą o rok)
Nie.
Go Go Yubari pisze:Było. Nie, nie mam.
jedynaczka...Ciekawe :>
kwazi pisze:Q: Znienawidzione zwierze, do którego czujesz odrazę i najchętniej ukatrupiłabyś/ukatrupiłbyś cały gatunek... :>
Nie ma. Każde stworzenie zasługuje na szacunek.
Go Go Yubari pisze:Q: Idziesz sobie brzegiem jeziora i znajdujesz złota rybke w sieci. Uwalniasz ja, a ta szczęsliwa mówi "Joł zamienie Cię w inna osobę". w kogo bys się zamienił/a? ;)
W nikogo. Jestem kim jestem i nie chcę być kimś innym.
Q: Trzymasz ciuchy na wieszakach, na krzesłach, czy w szafie? (ja na krzesłach)
wieszak i krzesło. W szafie sie nie mieszczą :lol:
Q- jakiej srajtasmy uzywasz? (kompletny brak pomyslu)
nie zwracam na to uwagi :lol:
Jaco pisze:-> Śpisz w piżamkach, czy bieliźnie? :] Może nago?:>
Najczęsciej w bokserkach.
Q: Ulubiony sok (z czego/kogo? XD... z jakiej firmy?).
Do wódki każdy dobry oprócz porzeczki. Na codzień nie pijam soków.

Q: O której jadasz kolacje?
skip to lou

Post autor: skip to lou »

BeeBBo pisze:Q:Masz rodzeństwo?(ja mam siorke,starszą o rok)
mam brata, 4 lata mlodszy
Jaco pisze:Q: Idziesz sobie brzegiem jeziora i znajdujesz złota rybke w sieci. Uwalniasz ja, a ta szczęsliwa mówi "Joł zamienie Cię w inna osobę". w kogo bys się zamienił/a?
w dwumetrowego skocznego afroamerykanina, wtedy gralbym w nba i zarabial kupe kasy... joke :D ogolnie nie czuje potrzeby zamiany w kogos innego, czuje sie dobrze takim jakim jestem, powiedzialbym rybce zeby dala mi raczej mnostwo wolnego czasu abym mogl przejsc gry, ktorych nie dokonczylem
Isia pisze:Q: Jaką szaloną rzecz zrobiłaś/eś ostatnio... ?
yyyy... sluchalem Levan's Polki przez cztery godziny :/
Isia pisze:Q: Co oznacza Twój nick?
to ksywka pewnego koszykarza Rafera Alstona
Isia pisze:Q: Jakie masz plany na dzisiejszy sobotni wieczór?
wlasnie wrocilem z sobotniej imprezy, BTW bylo beznadziejnie, efekty takie ze znowu sie skulem i nie poznalem zadnej fajnej dziewczyny heh XD
Q: O której jadasz kolacje?
bueregularnie, przewaznie jadam po nocach w fast foodach ech :/
Q: wyjezdzasz na wakacje do pracy za granice naszej ojczyzny??
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

BeeBBo pisze:Do wódki każdy dobry oprócz porzeczki. Na codzień nie pijam soków.
Bluźnierco < :wink: >!!! Sokiem z czarnej porzeczki idzie zapić wszystko - nawet wódke za 13 złotych _^_
BeeBBo pisze:Q: O której jadasz kolacje?
Jadam dwie kolacje - koło 20 i potem po północy - jak mnie zwierzęcy głód napadnie :D
skip to lou pisze:Q: wyjezdzasz na wakacje do pracy za granice naszej ojczyzny??
Nie

Q: Pierwsza rzecz jaką robisz po wstaniu z łóżka :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”