Kiedys sie umowilem z jakas -Paulina? powiedziala ze przyjdzie z kolezanka, no to ja ze z kolega, a ona zebym przyszedl sam, no to ja poszedlem a ona nie bo myslala ze przyjde z kims.....Garnet pisze:co sadzisz o spotkaniach w realu z osobami,ktore znasz tylko z neta?
spotkale/as sie tak kiedys z kims?i co bylo fajnie?XD a moze rozczarowanie?:] a jak nie..to dlaczego? chcesz pozostac anonimowy/a albo uwazasz,ze znajomosci internetowe nie maja sensu powodzenia w realu etc

Kiedys pilem, wstrzymywalem oddech itd. teraz poprostu znosze i jakos sama mija ^^Jaco pisze:Jak sobie radzicie z czkawką? (kiedyś wstrzymywałem oddech, teraz dużo pije)
A nie wiem , niech kazdy robi z soba co chce jak go to zadowala, nic nie nie denerwuje.Ivy pisze:Q: Co Cie najbardziej wkurza w wyglądzie/stroju/makijażu innych osób?
Czy musze tlumaczycIvy pisze:Co oznacza Twój nick?

Zadnych tabletek nie biore, tez siedam przed PS2 lub przed PC i z czasem mijaCoco pisze:Q:co robisz,kiedy boli cie glowa? odpoczywasz,bierzesz jakies cos a'la apap czy siedzisz przed kompem i sluchasz glosno muzyki? a moze cos jeszcze innego?![]()

Q:Jakie herbatki lubisz najbardziej? (kocham pic miete ^^)