Garnet pisze:uwazasz sie za szczesliwego czlowieka?
Tak! W życiu bywa różnie, ale z wielu powodów mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwy - zawsze mogło być gorzej
kwazi pisze:Q: Jaki "kolor" (smak) Tic-Tac'a lubisz najbardziej (peper mint - te ciemno niebieskie ROX ^^')
Pamiętam, jak je kiedyś na lekcji wciągalśmy nosem :D Oj dawno to było... oczywiście ciemnoniebieskie!
Kimahri pisze:Q: Jak masz na imie?? czy jestes z niego zadowolony??
Jacek... w sumie nie przywiązuje jakiejś szczególnej wagi do imion.
kwazi pisze:Q: Jakie cukierki lubisz najbardziej? (jak nie lubisz - milcz)
Najbardziej wszelkie czekoladowe.
Isia pisze:Q: Co oznacza Twoje imię? Pasuje do osoby?
Niedawno oglądałem Familiadę (

) i Karol coś wspomniał, że moje imie pochodzi od hiacyntu o_O W sumie nie wiem i nie chce wiedzieć co oznacza, bo to i tak są pierdoły
Kimahri pisze:Q:Uprawiasz hazard w celu powiekszenia swojego majatku??
Kiedyś grałem w lotka, kupowałem zdrapki, raz też postawiłem jaakieś mecze.... ale teraz już nie trwonie na to kasy.
Coco pisze:Q:jak w zyciu nie chcialbys/chcialabys miec na imie? ^^
Takiego, że inni zwracali by na to uwagę, jakiegoś niepospolitego.
neo rpgomaniak pisze:Q: Czy jesteś podobny/a do jakiejś postaci z final fantasy??
Do Black Mageów, jak założę taki kapelusz i kominiare ^^
Ivy pisze:Q: Co oznacza Twój nick?
Jaco (czyt. Dżako :] ) - wzięte od Jack - gdy mi nauczyciel powiedział w drugiej klasie podstawówki, że Jacek po angielsku to Jack
Garnet pisze:co sadzisz o spotkaniach w realu z osobami,ktore znasz tylko z neta?
Fajna sprawa :] To kiedy robimy zjazd? Moja działka czeka :D Ale nie spotkałem się nigdy z taką osobą. Tylko kiedyś pisałem z jakąś dziewczyną eSy i się potem spotkaliśmy. Nudno w sumie było, spięci byliśmy :D
neo rpgomaniak pisze:Q: Na jakie pytanie byś teraz chętnie odpowiedział (nie mogłem nic wymyśleć)
A ja nie mogę wymysleć odpowiedzi :D

Jak sobie radzicie z czkawką? (kiedyś wstrzymywałem oddech, teraz dużo pije)