Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Pinhead pisze: Q:Jakiego gatunku muzyki słuchasz?
Poważna i szatanistyczna, sorry ale nie znam się na icewave'ach, ironach, rockach i gothyckich podgatunkach XD Wiem jedno, sui generis umbra to nie disco :lol: XD

Q: Czy jak zobaczysz coś, co ktoś ma, a ty tego nie masz, ale tego chcesz, to czy będziesz chciał aby to coś u niego zostało zniszczone, czy ty chcesz żeby tamto znalazło się u ciebie za sprawą twojej ciężkiej pracy?

[ Dodano: Pią 12 Maj, 2006 08:13 ]
Aha, a wszystko dzięki białemu aniołkowi Garnie :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Boni pisze:icewave'ach
chyba coldwave;)
Boni pisze:Wiem jedno, sui generis umbra to nie disco :lol: XD
XD (a dokladniej dark ambient-chyba to jzu mowilam sto razy :lol:)
Boni pisze:Aha, a wszystko dzięki białemu aniołkowi Garnie :lol:
:] i niech tu ktos watpi w moja aniolkowosc;P-Boni sam prosil o wiecej :D ...a wszystko przez Comayhem;)
anyway,jak pozniej przypomnisz to wysle te pozostale kawalki
Boni pisze:Czy jak zobaczysz coś, co ktoś ma, a ty tego nie masz, ale tego chcesz, to czy będziesz chciał aby to coś u niego zostało zniszczone, czy ty chcesz żeby tamto znalazło się u ciebie za sprawą twojej ciężkiej pracy?
ehm..nie bede dazyc do destukcji tego^^"
jesli to bedzie jakas rzecz w zasiegu reki to po prostu ide i kupuje..a jak nie to obchodze sie ze smakiem:] nie jestem jakos chorobliwie zazdrosna o.O

uwazasz sie za szczesliwego czlowieka?
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Garnet pisze:kosmetykow jakiej firmy masz najwiecej?
Adidas 8)
Coco pisze:Q:o ktorej wstajesz,kiedy masz wolne? :D
Między 11 - 13 :D (bo kłade sie kolo 5 XD).
Cierń pisze:Q: Czy według Ciebie NFZ działa prawidłowo?
Działałby, gdyby SLD nie namieszało przy reformie AWS-u... Ale i tak IMO trzeba sprywatyzować całą służbe zdrowia - pozostawiając "koszyk" usług podstawowych za free ^^'.
Isia pisze:Q: Czy czujesz się piękny?
Nie - jestem małym zakompleksionym, mhrocznym facetem którego koobiety omijają szerokim łukiem.... :lol: :wink:
BeeBBo pisze:Q: Żyjesz w stałym związku? :>
Wyznaje zasade, że "monogamia" to gaunek drewna :lol: Nie - nie żyje..
Garnet pisze:uwazasz sie za szczesliwego czlowieka?
Nie - jeszcze mi dużo brakuje :(

Q: Jaki "kolor" (smak) Tic-Tac'a lubisz najbardziej (peper mint - te ciemno niebieskie ROX ^^') :?:
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Q: Lubisz wychowanie fizyczne, czy wykręcasz się zwolnieniami.
Zawsze cwicze.
Isia pisze:Q: Czy czujesz się piękny?
4 dziewczyny z mojej szkoly powiedzialy ze jestem najladniejszy ze szkoly XD XD XD- milo takie sprawy powspominac................. nie nie czuje piekny.
neo rpgomaniak pisze:Q: No właśnie!! Blondyni czy bruneci?
Ja uznaje pytania blondynki czy brunetki ;) jeden grzyb z przychylnoscia do czarnowlosych.
BeeBBo pisze:Q: Żyjesz w stałym związku?
Ja mam dopiero za tydzien 15 lat :D ;)
Pinhead pisze:Q:Jakiego gatunku muzyki słuchasz?
Rock i jego pogatunki+ faithless(to zespol)
Boni pisze:Q: Czy jak zobaczysz coś, co ktoś ma, a ty tego nie masz, ale tego chcesz, to czy będziesz chciał aby to coś u niego zostało zniszczone, czy ty chcesz żeby tamto znalazło się u ciebie za sprawą twojej ciężkiej pracy?
Zalezy o co chodzi , jak jakies glupstwo np. naklejki XD to wolal bym zeby byly zniszczone, jak cos powazniejszego sam zaczynam dzialac.
Jaco pisze:Q: Czy dobrze grasz w bilard? :lol:
Nie najgorzej :D
Jaco pisze:-> Super/Hiper market w którym najczęściej robisz zakupy? (hmmm.. Biedronka! Mam aż 3 w mieście :> )
Champion- mam najblizej do niego :)
Gagarin pisze:Q: ulubiona przyprawa?
Papryka ostra, slodka i czosnek granulowany :)
kilmindaro pisze:Q: Jak często trujesz się świeżym powietrzem na dworze? Czy może nie opuszczasz swego bunkra z dostępem do neta?
Ostatnio wiekszosc czasu spedzam z przyjaciolmi na dworu lub w jakims inny miejscu, dla mnie ludzie ktorzy siedza przed koputerem 8-10 i wiecej godz. to .........kalecy.......... sorry ale musiam to napisac.......
kwazi pisze:Q: Jaki "kolor" (smak) Tic-Tac'a lubisz najbardziej
Ja tak samo te cieno niebieskie 8)
O nie napewno nie.....
Q: Jak masz na imie?? :D czy jestes z niego zadowolony??
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Kimahri pisze:Q: Jak masz na imie?? :D czy jestes z niego zadowolony??
Marcin - i jasne, że jestem zadowolony (nie nazywam się Bożydar czy Eustachy więc jest ok).

Q: Jakie cukierki lubisz najbardziej? (jak nie lubisz - milcz) :D
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Boni pisze:Q: Czy jak zobaczysz coś, co ktoś ma, a ty tego nie masz, ale tego chcesz, to czy będziesz chciał aby to coś u niego zostało zniszczone, czy ty chcesz żeby tamto znalazło się u ciebie za sprawą twojej ciężkiej pracy?
A co ja, Enwaj jestem? :lol: Nie mam wielkich ambicji materialnych. A gdybym naprawdę czegoś chciała, starałabym się na to uzbierać
kwazi pisze:Q: Jaki "kolor" (smak) Tic-Tac'a lubisz najbardziej
Tradycyjny - biały
Kimahri pisze:Q: Jak masz na imie?? :D czy jestes z niego zadowolony??
Niebrzydko, słońce, niebrzydko. Jestem zadowolona, choć nie lubię większości zdrobnień od niego.
kwazi pisze:Q: Jakie cukierki lubisz najbardziej? (jak nie lubisz - milcz) :D
Michałki :D :D :D :D Mniamu! (a kilogramy lecą :wink: ) :D

Jesteśmy w kręgu imion, więc Q: Co oznacza Twoje imię? Pasuje do osoby?
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Isia pisze:Jesteśmy w kręgu imion, więc Q: Co oznacza Twoje imię? Pasuje do osoby?
Mateusz - jest to imię pochodzenia hebrajskiego i oznacza - dany przez Boga. Mężczyzna o tym imieniu jest człowiekiem niezwykle odpowiedzialnym, prawdomównym, sprawiedliwym, dobrodusznym. Raz podjęte ustalenia i raz dane słowa, realizuje z żelazną konsekwencją, choćby miały mu przynieść straty. Jest konserwatystą w swych przekonaniach, wychowuje dzieci zgodnie z tradycją ojcowską, kocha żonę nad wyraz szczerze. Nie uznaje wolnej miłości. Ofiarnie służy sprawie publicznej, udziela pomocy innym osobom. Jeżeli obierze kierunek studiów humanistycznych - zostaje duszpasterzem.
Pierwsze lepsze tlumaczenie........ 70% to w sumie racja...... moze cos w tym jest? chociaz dzieci jeszcze nie wychowuje ;)
kwazi pisze:Q: Jakie cukierki lubisz najbardziej? (jak nie lubisz - milcz)
Wszystkie!!!!!! rekordy, pieroty, bajeczne z Wedla wygrywaja :D
Q:Uprawiasz hazard w celu powiekszenia swojego majatku??
Awatar użytkownika
Coco
Cactuar
Cactuar

Post autor: Coco »

kwazi pisze:Q: Jaki "kolor" (smak) Tic-Tac'a lubisz najbardziej (peper mint - te ciemno niebieskie ROX ^^')
zwykle,biale :)
Kimahri pisze:Q: Jak masz na imie?? czy jestes z niego zadowolony??
imie jak sie ostatnie zorientowalam mam bardzo podobne do pewnej dosyc lubianej na tym forum postaci z FF9 :lol: nie jestem z niego zadowolona,wiec nie podaje :wink: ale moglo byc gorzej (hildegarda albo kunegunda powiedzmy xD)
kwazi pisze:Bożydar czy Eustachy
w ktoryms kalendarzu widzialam kiedys jeszcze Polikarp...XD
kwazi pisze:: Jakie cukierki lubisz najbardziej? (jak nie lubisz - milcz)
krowki ^^
Isia pisze:Jesteśmy w kręgu imion, więc Q: Co oznacza Twoje imię? Pasuje do osoby?
nie wiem co oznacza :D i nie wiem czy pasuje :wink:
Kimahri pisze:Q:Uprawiasz hazard w celu powiekszenia swojego majatku??
totolotek? xDDD

Q:jak w zyciu nie chcialbys/chcialabys miec na imie? ^^
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Post autor: neo rpgomaniak »

Coco pisze:Q:jak w zyciu nie chcialbys/chcialabys miec na imie? ^^
Arek. To imię mi się zawsze podobało, a tak to jestem szarym Adrianem ;)
Natomiast nie chciałbym mieć na imię Adrianko ze Spychowa. Za długie XD Sorry za błędną interpretację pytania ;)

Q: Czy jesteś podobny/a do jakiejś postaci z final fantasy??
Ostatnio zmieniony pt 12 maja, 2006 16:32 przez neo rpgomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Psychotest osobowościowy bez pytań
:P Kto to zrobił?!
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Lodzia, Bożenka, Odeta XD
neo rpgomaniak pisze:Q: Czy jesteś podobny/a do jakiejś postaci z final fantasy??
Taa, wyglądam jak Auron, ale częściej się golę :lol:
Czy ja wiem, jakbym miała iść na cosplay ( gdyby ktoś przystawił mi pistolet do głowy to bym sie zgodziła XD) to pewnie padło by na Lulu.

Q: Co oznacza Twój nick?
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Jak masz na imie?? :D czy jestes z niego zadowolony??
nie i chyba nigdy nie bede zadowolona -_- blee..
neo rpgomaniak pisze:Czy jesteś podobny/a do jakiejś postaci z final fantasy??
chyba do quiny..upppss..wydalo sie :lol:
Ivy pisze:Co oznacza Twój nick?
tajemnica panstwowa alexandrii :lol: ..z tego co wiem to najblizej temu slowu do pieknego,czerwonego kamykaXD

co sadzisz o spotkaniach w realu z osobami,ktore znasz tylko z neta?
spotkale/as sie tak kiedys z kims?i co bylo fajnie?XD a moze rozczarowanie?:] a jak nie..to dlaczego? chcesz pozostac anonimowy/a albo uwazasz,ze znajomosci internetowe nie maja sensu powodzenia w realu etc
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Post autor: neo rpgomaniak »

Garnet pisze:co sadzisz o spotkaniach w realu z osobami,ktore znasz tylko z neta?
spotkale/as sie tak kiedys z kims?i co bylo fajnie?XD a moze rozczarowanie?:] a jak nie..to dlaczego? chcesz pozostac anonimowy/a albo uwazasz,ze znajomosci internetowe nie maja sensu powodzenia w realu etc
No ja w wakacje mam zamówioną randkę z sympatyczną koleżanką z gg. Ciekawe co z tego wyjdzie ;)
Co oznacza Twój nick
Neo- powrót do czegoś czyli do mojej dawnej postaci rpgomaniaka!
rpgomaniak-skomplikowany wyraz. Bardzo ciężko odgadnąć jego znaczenie ;) Kto zgadnie temu beczkę piwa.

Q: Na jakie pytanie byś teraz chętnie odpowiedział (nie mogłem nic wymyśleć)
Psychotest osobowościowy bez pytań
:P Kto to zrobił?!
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Tak! W życiu bywa różnie, ale z wielu powodów mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwy - zawsze mogło być gorzej ;)
kwazi pisze:Q: Jaki "kolor" (smak) Tic-Tac'a lubisz najbardziej (peper mint - te ciemno niebieskie ROX ^^')
Pamiętam, jak je kiedyś na lekcji wciągalśmy nosem :D Oj dawno to było... oczywiście ciemnoniebieskie!
Kimahri pisze:Q: Jak masz na imie?? czy jestes z niego zadowolony??
Jacek... w sumie nie przywiązuje jakiejś szczególnej wagi do imion.
kwazi pisze:Q: Jakie cukierki lubisz najbardziej? (jak nie lubisz - milcz)
Najbardziej wszelkie czekoladowe.
Isia pisze:Q: Co oznacza Twoje imię? Pasuje do osoby?
Niedawno oglądałem Familiadę ( :lol: ) i Karol coś wspomniał, że moje imie pochodzi od hiacyntu o_O W sumie nie wiem i nie chce wiedzieć co oznacza, bo to i tak są pierdoły :P
Kimahri pisze:Q:Uprawiasz hazard w celu powiekszenia swojego majatku??
Kiedyś grałem w lotka, kupowałem zdrapki, raz też postawiłem jaakieś mecze.... ale teraz już nie trwonie na to kasy.
Takiego, że inni zwracali by na to uwagę, jakiegoś niepospolitego.
neo rpgomaniak pisze:Q: Czy jesteś podobny/a do jakiejś postaci z final fantasy??
Do Black Mageów, jak założę taki kapelusz i kominiare ^^
Ivy pisze:Q: Co oznacza Twój nick?
Jaco (czyt. Dżako :] ) - wzięte od Jack - gdy mi nauczyciel powiedział w drugiej klasie podstawówki, że Jacek po angielsku to Jack ;)
Garnet pisze:co sadzisz o spotkaniach w realu z osobami,ktore znasz tylko z neta?
Fajna sprawa :] To kiedy robimy zjazd? Moja działka czeka :D Ale nie spotkałem się nigdy z taką osobą. Tylko kiedyś pisałem z jakąś dziewczyną eSy i się potem spotkaliśmy. Nudno w sumie było, spięci byliśmy :D
neo rpgomaniak pisze:Q: Na jakie pytanie byś teraz chętnie odpowiedział (nie mogłem nic wymyśleć)
A ja nie mogę wymysleć odpowiedzi :D

-> Jak sobie radzicie z czkawką? (kiedyś wstrzymywałem oddech, teraz dużo pije)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Nie mam nic przeciwko takim spotkaniom poza netem, o ile jest to spontaniczna akcja na zasadzie " będę w pobliżu, może umówimy się na piwko". Jeżeli dobrze mi sie z tą osobą gada, to może być zabawnie także w realu. Nie wiążę z internetowymi znajomościami jakichś wielkich nadziei, oczekiwań, a więc trudno tu mówić o rozczarowaniach. Forma zawierania znajomosci jak każda inna, tylko że w tym wypadku mamy możliwośc wyboru ;> Najczęsciej jednak zachowuję anonimowość i wolę pozostać na poziomie znajomości czysto wirtualnej ;)
Raz się zdarzyła wybitnie namolna osoba :twisted: ale ze wszystkim można sobie poradzić.
Jaco pisze:Jak sobie radzicie z czkawką? (kiedyś wstrzymywałem oddech, teraz dużo pije)
Wstrzymuję oddech i duzo piję :D ( serio, pomaga

Q: Co Cie najbardziej wkurza w wyglądzie/stroju/makijażu innych osób?

Odpowiadając samej sobie: Zbyt długie przebywanie w solarium, powodujące pomarańczowy kolor skóry+ nadmiar makijażu, wyglądający jak maska. Ohyda :P
Awatar użytkownika
Coco
Cactuar
Cactuar

Post autor: Coco »

z charakteru nie,z wygladu to mam fryzure cos a'la rinnie (tylko sie troche kreca xD) i oczy prawie jak cloud xDDD no i z imienia...do kuji :wink: xDD
Ivy pisze:Q: Co oznacza Twój nick?
Co?co? moj nick? :D
sadze,ze sa idiotyczne jezeli sie gadalo tylko kilka razy _^_" jak sie kogos troche juz zna,to czemu nie ;) ogolnie,zalezy :D
Jaco pisze:Jak sobie radzicie z czkawką? (kiedyś wstrzymywałem oddech, teraz dużo pije)
raczej wstrzymuje oddech...
Ivy pisze:Q: Co Cie najbardziej wkurza w wyglądzie/stroju/makijażu innych osób?
rozowe stFory w super krotkich miniowach+jakas kompletnie niedobrana krotka bluzka,gacie wystaja na kilometr i tluszcz sie wylewa _^_" tapeta tez ;)

Q:co robisz,kiedy boli cie glowa? odpoczywasz,bierzesz jakies cos a'la apap czy siedzisz przed kompem i sluchasz glosno muzyki? a moze cos jeszcze innego? XD

(ja to trzecie xD)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”