FFVIII Pomoc: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
Zawsze znajdziesz ściągę tutaj http://www.k-ff.com/Final8/index.php?n=18
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Chcialbym sie dowiedziec w jaki sposob moge zrobic "Pulse Ammo" nie wykozystujac krysztalow bo nie wiem gdzie je moge znalesc, a po walce z bahamutem nie dostalem ich.
Powiedzcie mi gdzie moge znalesc Ene.Crystale lub jak bez ich pomocy stworzyc pulse ammo. Brak mi ich do Lion Hearta Squalla.
Dzieki za pomoc
Powiedzcie mi gdzie moge znalesc Ene.Crystale lub jak bez ich pomocy stworzyc pulse ammo. Brak mi ich do Lion Hearta Squalla.
Dzieki za pomoc
Od Elnoyl`a można dostać energy crystal, a jak go spotkać pisze chyba w FAQ`u krypty...po tym jak przeleci lunatic pandora nad esthar w pewnej części miasta jest strażnik do którego jak zagadasz to będzie walka z elnoyl`em..można bić energy crystale ile się tylko chce
Żeby do niego dojść z tego co pamiętam trzeba iść od wejścia do miasta 2 razy w lewo i przy laboratorium odina w górę.

Pomocy!! FF XVIII
Witam. Więc mam taki problem... nie mogę znaleść Adamantoisa!!
W bestiariuszu pisze że na Long Horn Isle... tylko że stoczyłem z 50 walk (same Geezardy, aż mam full Screew'ów) i ani jednego Adamantoisa nie spotkałem... ktoś by mógł powiedzieć gdzie on często występuje?? I jeszcze jedno pytanko... czy da się jakoś usunąć zasadę Random w grze w karty??
P.S. Sorry, jeżeli nie ten dział ale nie wiedziałem gdzie napisać... w dziale pomocy z FF XVIII jest tylko dział "FF8 Pomoc - Tylko zapytania o przejście gry i sekrety", a to o co pytam to ani sekret, ani pytanie o przejście gry... więc jeżeli zły dział to proszę jakiegoś modka o przeniesienie

P.S. Sorry, jeżeli nie ten dział ale nie wiedziałem gdzie napisać... w dziale pomocy z FF XVIII jest tylko dział "FF8 Pomoc - Tylko zapytania o przejście gry i sekrety", a to o co pytam to ani sekret, ani pytanie o przejście gry... więc jeżeli zły dział to proszę jakiegoś modka o przeniesienie

[Ababeb nie wie co powiedzieć]Amaruak pisze:to ani sekret, ani pytanie o przejście gry... więc jeżeli zły dział to proszę jakiegoś modka o przeniesienie

To sie da zaliczyć jako przejście gry.

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
W tych innych miejscach z uaktualnienia też oczywiście szukałem, kart nie zmieniam bo zbieram (karta Kirosa, Irvina, paru GFów, PuPu, Chocobo i będe miał wszystkie
). Pozostaje plażę sprawdzić... A co do mojej drugiej części pytania??

wydaje mi się, że nie ale wolę się upewnić...czy da się jakoś usunąć zasadę Random w grze w karty??