5 stron- ogolnie nie przepadam pisac taki rzeczy ale pani kazala napisac jakas legede, a ja hop i napisalem o FF VIIkwazi pisze:Q: Jaka była najdłuższa "forma pisana" (opowiadanie /esej/praca zaliczeniowa/fanfik itd.) jaką stworzyłaś/eś? Jak pamiętasz - podaj o czym to było :] <tak mnie naszło bo jeszcze swych wypocin na poniedziałek nie skończyłem>

Zdecydowanie Elfem.Isia pisze:Q: Wolał(a)byś być elfem czy krasnoludem? (A może entem?)
Nie ma co- MordorGo Go Yubari pisze:Q: Mordor, Shire czy Gondor? Czyli wolisz spokojne życie na wsi pełne zabawy, picia i palenia ziela, planowanie zła i zniszczenia czy nudne życie człowieka gdzieś pomiędzy tymi swiatami, czyli normalność...? <boskich pytań by GGY ciąg dalszy>

Aqua mineraleGo Go Yubari pisze:Q: Ulubiona woda? (chodzi o markę typu: Kropla Beskidu i inne równie boskie nazwy)

Eeee tam nie przepadam,ale tez nie narzekamSogetsu pisze:czy boisz się kłucia (zastrzyki, szczepionki, pobieranie krwi, itp)?
dla mnie to koszmar

2 braci, 1 siostreneo rpgomaniak pisze:Q: MAsz siostrę/brata?
PEWNIE ZE TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!! te dziewczynki w spodniczkach................... :DGarnet pisze: czy jestes za wprowadzeniem mundurkow do polskich szkół?:]
Nigdy sam nie bylemGo Go Yubari pisze:Q: Kino solo czy w party?

Barca- patrz moj podpis pod avkiemskip to lou pisze:kto wygra lige mistrzow i dlaczego ARSENAL??

Szczeze to denerwuje mnie juz te tematy itd.....kilmindaro pisze:Q: Jak bardzo masz już dosyć tego *$(#&$@^$# Pora?

Lubie Raidena z MGS2Jaco pisze:Twój ulubiony/a bohater/ka z gier?
Niestety biale.........Q:jaki masz kolor scian w pokoju? :D (brak pomyslu ^^")
Ouhhhhh jak ja piekna........... mam 2 takie kolezanki w klasie, jak by one naprawde byly ladne to by mogly tak mowic....wewa pisze:Q: cecha płci Pieknej, której nie lubisz?
Q: jak na ciebie mowili w szkole??
Dzisiaj sie dowiedzialem ze jestem Sum sumiasty z rodziny sumow