Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

kwazi pisze:Q: Jaka była najdłuższa "forma pisana" (opowiadanie /esej/praca zaliczeniowa/fanfik itd.) jaką stworzyłaś/eś? Jak pamiętasz - podaj o czym to było :] <tak mnie naszło bo jeszcze swych wypocin na poniedziałek nie skończyłem :lol: >
5 stron- ogolnie nie przepadam pisac taki rzeczy ale pani kazala napisac jakas legede, a ja hop i napisalem o FF VII XD
Isia pisze:Q: Wolał(a)byś być elfem czy krasnoludem? (A może entem?)
Zdecydowanie Elfem.
Go Go Yubari pisze:Q: Mordor, Shire czy Gondor? Czyli wolisz spokojne życie na wsi pełne zabawy, picia i palenia ziela, planowanie zła i zniszczenia czy nudne życie człowieka gdzieś pomiędzy tymi swiatami, czyli normalność...? <boskich pytań by GGY ciąg dalszy>
Nie ma co- Mordor XD
Go Go Yubari pisze:Q: Ulubiona woda? (chodzi o markę typu: Kropla Beskidu i inne równie boskie nazwy)
Aqua minerale :)
Sogetsu pisze:czy boisz się kłucia (zastrzyki, szczepionki, pobieranie krwi, itp)?
dla mnie to koszmar :x
Eeee tam nie przepadam,ale tez nie narzekam :)
neo rpgomaniak pisze:Q: MAsz siostrę/brata?
2 braci, 1 siostre
Garnet pisze: czy jestes za wprowadzeniem mundurkow do polskich szkół?:]
PEWNIE ZE TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!! te dziewczynki w spodniczkach................... :D
Go Go Yubari pisze:Q: Kino solo czy w party? ;)
Nigdy sam nie bylem XD, chyba party :)
skip to lou pisze:kto wygra lige mistrzow i dlaczego ARSENAL :) ??
Barca- patrz moj podpis pod avkiem XD, barca gra ladniej ,efektowniej i zdobywa bramki, Arsenal ostatnio gra jak.......... (nie powiem)
kilmindaro pisze:Q: Jak bardzo masz już dosyć tego *$(#&$@^$# Pora?
Szczeze to denerwuje mnie juz te tematy itd..... :roll: odwala wam i juz...
Jaco pisze:Twój ulubiony/a bohater/ka z gier?
Lubie Raidena z MGS2
Q:jaki masz kolor scian w pokoju? :D (brak pomyslu ^^")
Niestety biale.........
wewa pisze:Q: cecha płci Pieknej, której nie lubisz?
Ouhhhhh jak ja piekna........... mam 2 takie kolezanki w klasie, jak by one naprawde byly ladne to by mogly tak mowic....
Q: jak na ciebie mowili w szkole??
Dzisiaj sie dowiedzialem ze jestem Sum sumiasty z rodziny sumow XD , albo mr.broda , lub Kapitan broda XD
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

kwazi pisze:Q: Film, który widziałeś/aś już 100 razy, a mógłbyś/mogłabyś do niego jeszcze wracać z 300 razy
"Amelia"
"Alladyn"
"Król lew"
"Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły"
"Nosferatu: Symfonia cienia"
"Ptaki"
Cokolwiek Monty Pythona.
neo rpgomaniak pisze:Q: Chciałbym mieć na imię... Chciałabym mieć na imię...
Arashi, Amelia lub Michiru.
Isia pisze:Q: Najbardziej interesujący przedmiot w Twoim pokoju?
Kajdanki w różowym futerku :twisted:
Coco pisze:Q:jaki masz kolor scian w pokoju?
Biały, ale jak mieszkałam z rodzicami to były u mnie sciany błękitne (boooskie).
kilmindaro pisze: Q: Co masz na biurku? Porządek/bałagan z piekła rodem/plemiona pigmejskie/rojowisko much/owadów/bakterii?
Jak mnie najdzie to idealny porzadek, ale zwykle idealny nieład.
Jaco pisze:Twój ulubiony/a bohater/ka z gier?
Auron, Lulu, Squall, Fiur (Heroes of Might and Magic III, miasto żywiołów).
Gagarin pisze: Q: Męska cecha, której nie lubisz?
Nadmierny pedantyzm. U faceta imo nie do zniesienia. + zbytnie przywiazanie do rodziców, a zwłaszcza do matki.

Nie miałam przezwiska (a przynajmniej o nim nie wiem...) :roll:

Q: Co takiego zrobiłeś/aś innej osobie, że teraz żałujesz bardzo mocno?
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Coco pisze:Q:jaki masz kolor scian w pokoju?
Biały, niedziewiczo - muszki latają :D
Skłonność do drobiazgowej analizy rzeczy nieważnych - staram się ją w sobie zwalczać
Kimahri pisze:Q: jak na ciebie mowili w szkole??
Mucha (bo na wycieczkę włożyłam kosmiczne ciemne okulary), Łoś (bo miałam pluszowego i się z nim nie rozstawałam), <!@#$%^&*(rozmaite wulgaryzmy)>

Q: Ulubiony odcień zieleni? (lipowy ^^)
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Isia pisze:Q: Ulubiony odcień zieleni? (lipowy ^^)
*Percepcja samca mode ON* To zieleń ma odcienie ? O__o' Dla mnie zielone jest zielone...

Q: Czy kiedykolwiek czynnie udzielałaś/eś się w jakiejś organizacji (harcerstwo/samorząd szkolny/lokalny/kółko różańcowe/wolontariat itd.)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

kwazi pisze:Q: Czy kiedykolwiek czynnie udzielałaś/eś się w jakiejś organizacji (harcerstwo/samorząd szkolny/lokalny/kółko różańcowe/wolontariat itd.)
Organizacja nazywa się "Krypta FF" i tyle mi wystarczy lol.

Q: Czego zazdrościsz płci przeciwnej?
<braku kolejek do WC XD>
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Post autor: neo rpgomaniak »

Go Go Yubari pisze:Q: Czego zazdrościsz płci przeciwnej?
Przywilejów :P

Q: Człowiek jest od małpy, czy stworzył go Bóg. Jak myślicie?
Psychotest osobowościowy bez pytań
:P Kto to zrobił?!
Awatar użytkownika
Markfrompoland
Cactuar
Cactuar

Post autor: Markfrompoland »

Odcień Magic Materia, albo Oko Sephirotha. :lol:
kilmindaro pisze:Q: Jak często trujesz się świeżym powietrzem na dworze? Czy może nie opuszczasz swego bunkra z dostępem do neta?
No nie żartuj! Odpowiedź jest chyba oczywista! :D (Jakby co, opcja 'bunkier')

Q: Twój najstraszniejszy sen.
Ain't no sunshine when I'm gone.
Awatar użytkownika
Coco
Cactuar
Cactuar

Post autor: Coco »

kwazi pisze:Q: Ulubiony odcień zieleni? (lipowy ^^)
khaki albo oliwkowy :wink:
kwazi pisze:Q: Czy kiedykolwiek czynnie udzielałaś/eś się w jakiejś organizacji (harcerstwo/samorząd szkolny/lokalny/kółko różańcowe/wolontariat itd.)
w 2 klasie nalezalam do zuchow :lol: nigdy wiecej bym sie nie przylaczyla xD
Go Go Yubari pisze:<braku kolejek do WC XD>
lol,dokladnie :lol: XD
neo rpgomaniak pisze:Q: Człowiek jest od małpy, czy stworzył go Bóg. Jak myślicie?
ja nie mysle :D
kilmindaro pisze:Q: Jak często trujesz się świeżym powietrzem na dworze? Czy może nie opuszczasz swego bunkra z dostępem do neta?
jak ide do szkoly,na przerwach,jak z niej wracam itepe,w lecie jak mnie rodzice wyciagaja na rower/nad morze/jezioro/whatever i podobne sytuacje :wink: nie lubie siedziec za bardzo na dworze,bo w lecie za cieplo jak dla mnie ;)
Markfrompoland pisze:Q: Twój najstraszniejszy sen.
nie pamietam :oops: zwykle te "zwykle" w ktorych nic strasznego sie nie dzieje potrafia mnie smiertelnie przestraszyc,a te w ktorych na przyklad cos mnie zabija z nieiwiadomych powodow wogole nie robia na mnie wrazenia :lol:

Q:jaką pogodę najbardziej lubisz? (mam nadzieje ze nie bylo ^^")
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

Go Go Yubari pisze:Q: Masz stałe łącze? (kompletny brak pomysłu na temat)
tak, kablówka. transfer w do 16KB/s
kwazi pisze:Q: Film, który widziałeś/aś już 100 razy, a mógłbyś/mogłabyś do niego jeszcze wracać z 300 razy ;)
Seksmisja
Robin Hood - Men in Tights
Q: Jak bardzo masz już dosyć tego *$(#&$@^$# Pora?
w sumie mi to rybka
neo rpgomaniak pisze:Q: Chciałbym mieć na imię... Chciałabym mieć na imię...
moje imię mi pasuje
Isia pisze:Q: Najbardziej interesujący przedmiot w Twoim pokoju?
Biblia
Coco pisze:Q:jaki masz kolor scian w pokoju? :D (brak pomyslu ^^")
na stancji żółty a w domu miałem biały teraz jest w trakcie zamieniania się na niebieski (mam nadzieję)
BeeBBo pisze:Q: O której położyłeś/aś się wczoraj (lub dzisiaj) spać? :lol:
jakoś tak przed drugą (muszę się wreszcie nauczyć kłaść spać wcześnie...)
kwazi pisze:Q: "Tak - nauczyłem/am się tego już dawno..." czy "Co dziś mamy? Egzamin? Masz jakieś notatki pożyczyć?" Czyli - systematyczność czy skrajne lenistwo i odkładanie wszystkiego na ostatnią chwile ? (u mnie to drugie) :lol:
jak większość ludzi mam skłonności do kunktatorstwa (tak to się ładnie nazywa), niestety
kilmindaro pisze:Q: Co masz na biurku? Porządek/bałagan z piekła rodem/plemiona pigmejskie/rojowisko much/owadów/bakterii?
staram się utrzymywać porządek, z różnym skutkiem
Jaco pisze:-> Twój ulubiony/a bohater/ka z gier?
trudne pytanie, mam wiele ulubionych gier... ale niech będzie, że bohaterka gry The Guardian Legend (przez fanów zwana Alyssa)
Gagarin pisze: Q: Męska cecha, której nie lubisz? :>
użalanie się nad sobą
- tendencja do nadmiernego obgadywania innych, szczególnie kobiet
- zakompleksienie
Kimahri pisze:Q: jak na ciebie mowili w szkole??
w kolejności chronologicznej: Kobra, Uno, Fanta
taki jaki mają liście na krzewach w te kilka najpiękniejszych dni w roku, które są mniej więcej od końca kwietnia do pierwszych tygodni maja
raczej udzielałem się biernie, lol
nie muszą sie golić (na twarzy, a wlosy na nogach mi nie przeszkadzają :lol: )
neo rpgomaniak pisze:Q: Człowiek jest od małpy, czy stworzył go Bóg. Jak myślicie?
oczywiście, że jesteśmy stworzeniami Bożymi, co za pytanie.
Q: Jak często trujesz się świeżym powietrzem na dworze? Czy może nie opuszczasz swego bunkra z dostępem do neta?
codziennie wychodzę na spacer, najczęściej do leclerca -_-"
jak pewna baba z uczelni chwyciła mnie za rękę
Coco pisze:Q:jaką pogodę najbardziej lubisz? (mam nadzieje ze nie bylo ^^")
wiosenną, taką jak teraz

:?: ulubiona dekada XX wieku?
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Niczego, cieszę się, że jestem dziewczynką 8:-)
Coco pisze:Q:jaką pogodę najbardziej lubisz? (mam nadzieje ze nie bylo ^^")
Wiosenną, albo deszczyk
Ja chodzę do szkoły :)
Sogetsu pisze::?: ulubiona dekada XX wieku?
lata 90 - moje dzieciństwo
A skąd się wzięła małpa?
A w życiu.
kilmindaro pisze:Q: Co masz na biurku? Porządek/bałagan z piekła rodem/plemiona pigmejskie/rojowisko much/owadów/bakterii?
Dużo książek, figurek, kamienie z gór, misia w okularkach, wyżarty notes i na wpół wypełnione ćwiczenia z angielskiego

Q: Jabłka, grzanki, herbatka, słodycze. Co najbardziej lubisz konsumować przy komputerze?
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Wszystkie sny związane z Tym forum. Gdy się budzę to sobie zdaję sprawę że jestem uzależniony ;]
Coco pisze:Q:jaką pogodę najbardziej lubisz?
Burza :]
Sogetsu pisze:ulubiona dekada XX wieku?
Dekada to 10 lat, prawda? :D Lata 90., inne znam tylko z historii...
Isia pisze:Q: Jabłka, grzanki, herbatka, słodycze. Co najbardziej lubisz konsumować przy komputerze?
Własnie skonsumowałem jabłka. Ale jem wszystko co mi dadzą. Wkurzają mnie tylko kruche i tłuste żeczy :P

-> Lubisz patrzeć w gwiazdy? <mi czasami odbija i wychodze na balkon obserwować te świecące kropki na niebie :] fajnie można się wyciszyć....>
skip to lou

Post autor: skip to lou »

Q: Jabłka, grzanki, herbatka, słodycze. Co najbardziej lubisz konsumować przy komputerze?
jabłka rzadza zawsze i wszedzie, nie tylko przy komputerze, witaminki mniam
Jaco pisze: -> Lubisz patrzeć w gwiazdy?
lubie bardzo lubie, szczegolnie gdzies w plenerze, a najbardziej lubie sie ludzic ze spadajaca gwiazda przyniesie spelnienie zyczen

Q: jak zrozumiec kobiety?? (mi juz rece opadaja)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

skip to lou pisze:Q: jak zrozumiec kobiety?? (mi juz rece opadaja)
Słuchaj ich, a zrozumiesz :>. Jak trafiasz na typ, co nawija non-stop bez sensu, to po prostu olej, bo takich to i ja nie pojmuję ;) Całą tę teorię, że facet i kobieta nie mogą się porozumieć, bo "ona wciąż nawija, a on ogląda mecz" można wywalić na śmietnik razem z Cosmopolitanem i innymi głupimi pisemkami- umiejętnośc dogadania się i zrozumienia to raczej kwestia charakteru, dobrych chęci i odrobiny rozumu.

Q: A więc kontynuując temat: jakich stereotypów nie znosisz najbardziej?

Odpowiadając samej sobie: Wkurza mnie ten sztuczny podział na baby, co gadają o kosmetykach i tipsach i facetów, pijących wiecznie piwo , stworzony przez prasę kobiecą. Na zdania typu " Najlepszym sposobem na poprawienie humoru sa dla kobiety zakupy" reaguję wysypką, bo mam przed oczami widok Paris Hilton w butiku :lol:
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Post autor: neo rpgomaniak »

Ivy pisze:Q: A więc kontynuując temat: jakich stereotypów nie znosisz najbardziej?
Że dziewczynki są najważniejsze, a chłopaczki na dzień kobiet mają kupować im kwiatka bo inaczej dostaną w $%$#@^# ryjek.

Q: Ulubiona postać z Muminków.
Psychotest osobowościowy bez pytań
:P Kto to zrobił?!
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

W instytucję koscioła nie wierzę, a Bóg to dla mnie sprawa indywidualna. Ogólnie skłaniam sie ku ateizmowi. Wierzę w ewolucję i sie nia interesuję.
Isia pisze:Q: Jabłka, grzanki, herbatka, słodycze. Co najbardziej lubisz konsumować przy komputerze?
Herbatę. czasem nawet 5 pod rząd...bez cukru.
Ivy pisze:Odpowiadając samej sobie: Wkurza mnie ten sztuczny podział na baby, co gadają o kosmetykach i tipsach i facetów, pijących wiecznie piwo , stworzony przez prasę kobiecą. Na zdania typu " Najlepszym sposobem na poprawienie humoru sa dla kobiety zakupy" reaguję wysypką, bo mam przed oczami widok Paris Hilton w butiku
Dokładnie. Jeszcze sa te, dal których nie liczy się jakie skarpetki nosi J.Lo ani co jest trendy. :roll: Co nie znaczy tez, ze dziewczyna co lubi grac musi byc zmutowanym Pudzianowskim :lol:
neo rpgomaniak pisze:Q: Ulubiona postać z Muminków.
Włóczykij *_______* <jak tak go porównac do Aragorna... XD>

Q: Znienawidzona postać filmowa?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”