FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Lenneth pisze:Ja tam wykupiłam całą drużynę Al Bhed i dzięki niej spokojnie wygrałam, co trzeba.
Tylko najpierw,trzeba trafic na wolnych zawodnikow ;)

Kozi na stronie jest podany opis,jak szybko zdobyc exp.
Nie bedziemy na forum poruszac t :roll: tej kwestji.
FF XII W trakcie katowania
demoskinos2005

Dwie sprawy

Post autor: demoskinos2005 »

Mam dwa pytania:
1)odnośnie Jeht schota- Jak się wystukuje tą kombinacje? trzeba to robić w odpowiednich momentach, czy poprostu stukamy?? Bo próbowałem wiele razy i coś mi niewychodzi
2)W Remiem temple na wyścigach chockobo jakie nagrody są przewidziane. A jak jest jakaś lista tych przedmiotów to proszęo nią bo jak narazie zdobywam same potiony i Phoenix down..
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Musisz naciskac, jak na ekranie pokaze sie co masz nacisnac. tzn. jak na ekranie pokaze sie strzalka w prawo, to w odpowiedznim momecie musisz ja nacisnac.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

demoskinos2005 pisze:1)odnośnie Jeht schota- Jak się wystukuje tą kombinacje? trzeba to robić w odpowiednich momentach, czy poprostu stukamy?? Bo próbowałem wiele razy i coś mi niewychodzi
Sprawa jest prostsza niż się wydaje: masz tekst w srodku? Wciskasz tylko "x". Masz u góry? Strzałka w górę i "x" i tak dalej... Prawda, ze proste? ;)
2)W Remiem temple na wyścigach chockobo jakie nagrody są przewidziane. A jak jest jakaś lista tych przedmiotów to proszęo nią bo jak narazie zdobywam same potiony i Phoenix down..
Jak wygrasz wyścig zdobywasz Cloudy Mirror. Potem (jak juz masz airshipa) lecisz do Macalanii, pomagasz rodzince zebrac sie do kupy i masz takie dziwne "coś" na "świetlistej" ścieżce, co zmieni Ci to lusterko w Celestal Mirror. To jest niezbedne do zdobywania Celestal Weapon i w ogóle warto mieć ;)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

CyberFox pisze:Jemu chodzi o nagrody w wyścigu, a nie o Cloudy/Celestial Mirror.
Wiem, ale nie każdy o tym pamięta, a imo jest to dość istotne...
demoskinos2005

Dzienki [dzięki] CyberFox za odpowiedź. A i wsprawie tego jesht shota. To wiem że się przyciska to co mi tam każą ale puźniej [później] włańcza [włącza] się animacja i trzeba coś przyciskać a nic się niepokazuje [nie pokazuje]. To chyba trzeba Klikac na wyczucie bo jak się dobrze wystuka choć część kombinacj to koło postaci pojawiaja się jasne kręgi i odzywa się głos ojca. A i w którym momencie będe mógł obczaić że mam ju7ż tego Jeht Shota.
Ostatnio zmieniony czw 04 maja, 2006 23:22 przez demoskinos2005, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Pokazuje Ci tekst, który mówi Jecht. Wtedy jak masz tekst w środku to sam "x", jak u góry "x" + strzałka do góry etc.

[ Dodano: Czw 04 Maj, 2006 23:48 ]
"Obczaisz" jak się Tidus będzie cieszył, a wakka i kumple powiedzą "łoł szpan, zrób raz jeszcze..."
demoskinos2005

Thx
SlawekJJ

Post autor: SlawekJJ »

Witam
Jestem nowy na forum. Mam pewne pytanie dot. FFX. Nigdzie tego nie znalazłem więc pytam i mam nadzieje ze mi pomozecie. Moje pytanie brzmi: czemu nie moge wejśc do Bevelle?? Pokonałem Sina i boje sie ze to przez to i już nigdy nie bede mogł tam wejść. Muszę tam wejść ponieważ nie wziąłem skrzynki ze swiątyni ktora jak wiadomo potrzebna jest do odblokowania animy. Prosze pomozcie!!
Z gory dziękuje :neutral:
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

Post autor: Myszaq »

Z tego co wiem jak tej skrzynki nie wziąłeś to już jej nie weżmiesz :sad: Jak musisz ją wziąć to Ci pozostaje wczytać sejw przed świątynią w Bevelle lub grać od nowa :D
Niektórych historii nie da sie opowiedzieć słowami, niektóre legendy muszą umrzeć...
SlawekJJ

Post autor: SlawekJJ »

jak wchodze do baaj temple to brakuje mi po lewej tego najbardziej oddalonego ode mnie a po prawej tego najbliżej mnie. Tzn. że jakich mi brakuje??
misiu_b

jak zdobyć Mars Sigil??

Post autor: misiu_b »

mam pytanie jak zdobyć Mars Sigil bo nie moge tego zrobić co gościu mi gada na krypcie FF

prosze o szybką pomoc
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

Niektórych historii nie da sie opowiedzieć słowami, niektóre legendy muszą umrzeć...
misiu_b

Post autor: misiu_b »

ja tego gościa nie rozumie mi się to nie udaje nie udaje mi sie to co on mówi
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

Nie udaje Ci się mieć łącznie 10 potworów z kategorii Species Conquest i/lub Area Conquest :?:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”