Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Pinhead pisze:Q:Najbardziej dołujący dzień w twoim życu?
praktycznie każdy. Czasami jednak zdarzają sie sytuacje które potrafią poprawić mi humor w ciągu dnia. :wink:

Isia pisze:BeeBBo napisał/a:
chciałbym znać myśli kobiet. Ciekawa umiejętność
Był taki film, wiesz? :)
wiem dlatego tak mi się to spodobało 8)

Isia pisze:Q: Co masz pozawieszane na lampie? (biurkowej lub pokojowej) - ja mam własnoręcznie zrobione chwościki, minimisia, drut, pisak na nitce, kawałek papiórka udający flagę i motylka z jaja Kinder :D
nic. :>

Q: (Pytanie w szczególności do kobiet) Co myślisz o facecie noszącym łańcuchy na szyji? :twisted:
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

BeeBBo pisze:Q:Co myślisz o facecie noszącym łańcuchy na szyi?
"Pewien łysy pan, o obfitym karku, lubił tani szpan, drogie wódki w parku" :lol: Zależy. Chodzę do szkoły "artystów" więc widuję na co dzień masę dziwnych ludzi. Ale żaden nie nosi łańcuchów - więc nie mam doświadczeń. (biżuteria + facet = ??? (lub S.L))

Q: Ryż, makaron czy kartofelki?
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

Q: Co masz pozawieszane na lampie? (biurkowej lub pokojowej) - ja mam własnoręcznie zrobione chwościki, minimisia, drut, pisak na nitce, kawałek papiórka udający flagę i motylka z jaja Kinder
OOoooo :D bratnia dusza XD u mnie wisza dzwoneczki - takie rurki- jedne srebrne na drewnianym kijku, drugie zielone z delfinami, gliniany dzwonek z Zakopca, pluszowe serduszko, różowy świderek z plastiku, aniołek robiony na szydełku, kiedys jeszce trzy suszone róże herbaciane, ale ludzie nie potrafili ich omijac i zaczeły sie kruszyc, to je przewiesiłam na okno :/
Q: Ryż, makaron czy kartofelki?
wszystko :D:D:D ..dodałabym jeszce tylko kaszę :] najlepiej gryczana i mamy komplet XD

Q : jakie zwierze chciałbyś/chciałabyś trzymac w domu gdybyś miał/a odpowiednie warunki i finanse??

Ja załozyłabym ogromne terraria z rozmaitymi jaszczurkami, legwanami i takimi tak stworzonkami :) na kamleleona tez bym się skusiła ....gady rox :]
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Ja bardziej tradycyjnie - Sznaucer, ale olbrzym, z którym razem z bratem sie wychowywaliśmy w dzieciństwie (kochany Morris ;* i jego wielki, zimny, mokry nochal @_@).

Gdybyś mógł/mogła wybrać jedną wyjątkową moc/dar, to co byś sobie wybrał/a (okazja dla fanów Doctora Dolittle :lol:)?
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

BeeBBo pisze:Q: wstajesz rano z POTĘŻNYM kacem? Pierwsza rzecz jaką robisz to?
... otwieram piwo :]
Go Go Yubari pisze:Q: Najdłuższy kac? ;)
Przeszło 24h... Wyglądałem wtedy jak po wylewie ("warzywo") :/
Sephiria pisze:Gdybyś mógł/mogła wybrać jedną wyjątkową moc/dar, to co byś sobie wybrał/a (okazja dla fanów Doctora Dolittle :lol: )?
Może trywialne, ale chciałbym umieć latać (coś a'la Dragon Ball :lol: ;) ).

Q: Najfajniejsza impreza na jakiej byłaś/eś...
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Ireth pisze:Q : jakie zwierze chciałbyś/chciałabyś trzymac w domu gdybyś miał/a odpowiednie warunki i finanse?
Weze koralowe ^^
Sephiria pisze:Gdybyś mógł/mogła wybrać jedną wyjątkową moc/dar, to co byś sobie wybrał/a
Jak juz mowielm to telekineze i lataniae :D
Q: Najfajniejsza impreza na jakiej byłaś/eś...
Jakis rok temu na dzialce u kolezanki....... Uhuhuuuu jak ja sie bawielm ^^
Q:Gdzie byla twoja pierwsza impreza, pamietasz ja??
SiTvelve

Post autor: SiTvelve »

Sephiria pisze:Ja bardziej tradycyjnie - Sznaucer, ale olbrzym, z którym razem z bratem sie wychowywaliśmy w dzieciństwie (kochany Morris ;* i jego wielki, zimny, mokry nochal @_@).

Gdybyś mógł/mogła wybrać jedną wyjątkową moc/dar, to co byś sobie wybrał/a (okazja dla fanów Doctora Dolittle :lol:)?

Ja zawsze marzylem zeby potrafic czytac w ludzkiej duszy lub umysle , wtedy caly swiat nalezal by do mnie :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

SiTvelve pisze:Ja zawsze marzylem zeby potrafic czytac w ludzkiej duszy lub umysle , wtedy caly swiat nalezal by do mnie
A zastanawiałeś się, czemu rusałki nie rządzą światem? :D
Sephiria pisze:Gdybyś mógł/mogła wybrać jedną wyjątkową moc/dar, to co byś sobie wybrał/a
Latanie (albo telekinezę/moc nad wiatrem/shift/alchemię/iluzję/oswojonego smoka/feniksa/dar języków/ew. plecenie sieci, ale co potem z takim zamotanym zrobić? Chyba tylko do Garnie haremu :lol: Niezdecydowana jestem :D )
Kwazi pisze:Q: Najfajniejsza impreza na jakiej byłaś/eś...
Bal szkolny :lol: byłam przebrana za Sailor Venus (jakieś 8,9 lat temu) Wcale nie jestem podobna XD

Q: Dziewiąta linijka na czterdziestej stronie pierwszej książki po Twojej lewej?
(potajemny kochanek, cudzołożnik, gach - Słownik łacińsko-polski, hasło "adulter, eri")
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

:D
'przymiotniki zajmuja podobne miejsce w zdaniu japonskim co przydawka w jezyku polskim'
(a ksiazka to 'jezyk japonski dla poczatkujacych' ;) )

jesli wychodzisz na autobus/tramwaj to
-wychodzisz w ostatniej chwili i tak jak ja trenujesz poprzez to bieganie :lol:
-spojojnie wychodzisz sobie 10 min przed czasemXD
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Wychodze przed czasem - nie muszę niczego gonić, mam bilet i wkur..m kanarów swoją znajomością ich regulaminu pracy, robiąc z nich durniów przy innych podróżnych.

Wobec kogo (jakich osób) jesteś najbardziej skory/a do bycia wrednym/ną?
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Ireth pisze:Q : jakie zwierze chciałbyś/chciałabyś trzymac w domu gdybyś miał/a odpowiednie warunki i finanse??
Tygrysa bengalskiego...*_____* "Zagryź sąsiadkę-moherowego-bereta Puszek!" XD
Sephiria pisze:Gdybyś mógł/mogła wybrać jedną wyjątkową moc/dar, to co byś sobie wybrał/a (okazja dla fanów Doctora Dolittle :lol: )?
Juz pisałam. Superszybkość, do supernauki i superporządków XD
kwazi pisze:Q: Najfajniejsza impreza na jakiej byłaś/eś...
Jeszcze się nie zdarzyła.
Isia pisze:Q: Dziewiąta linijka na czterdziestej stronie pierwszej książki po Twojej lewej?
"..cej próby, oprą się lub runą, a wtedy wpadną pod władze Ciemności" J.R.R Tolkien "Władca Pierścieni: Dwie Wieże". Właśnie kończę ;)

Garnet pisze:jesli wychodzisz na autobus/tramwaj to
-wychodzisz w ostatniej chwili i tak jak ja trenujesz poprzez to bieganie :lol:
Zawsze za późno i zawsze biegam do autobusu XD
Sephiria pisze:Wobec kogo (jakich osób) jesteś najbardziej skory/a do bycia wrednym/ną?
Głupich -> bezmyslnych -> samoulbnych -> nie baczących na uczucia innych CZYLI Chamskich Prostackich Buraków z Jakiegoś Zadupia, co się mają za niewiadomo kogo bo mają więcej kur niż inni.

Q: Ulubiony rodzaj deszczu? (Burza.....*___* )
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Sephiria napisała
Wobec kogo (jakich osób) jesteś najbardziej skory/a do bycia wrednym/ną?
Wobec ludzi (najczęściej) głupich , którzy uważają siebie za niewiadomo kogo.

Go Go Yubari napisała:
Ulubiony rodzaj deszczu?
Burza z piorunami

Q:Twoja ulubiona książka? (Miasteczko Salem)
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Pinhead pisze:Q:Twoja ulubiona książka?
O matulu...
"Regulamin tłoczni win"
"Władca Pierscieni"
"Lśnienie"
"Przygody dobrego wojaka Szwejka"
"Wywiad z Wampirem"
"Milczenie owiec"
"Zły"
"Frankenstein"
"Paragraf 22"
"Imię rózy"
"Wyznania gejszy"
"Achaja"
"Życie Pi"

i moge tak do rana wymieniać.

Q: Znienawidzona lektura szkolna?
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Garnet pisze:jesli wychodzisz na autobus/tramwaj to
-wychodzisz w ostatniej chwili i tak jak ja trenujesz poprzez to bieganie
najczęściej to pierwsze :wink: Wszyscy mi zarzucają że jestem spóźnialski. Nie wiem dlaczego. Zawsze wychodze wtedy kiedy chce bo nikt nie ma prawa mi nic narzucić. A jak sie spóźnię powtarzam że jestem wolnym człowiekiem a to wina kierowcy że przyjechał za wcześnie :lol: 8) :wink:

Sephiria pisze:Wobec kogo (jakich osób) jesteś najbardziej skory/a do bycia wrednym/ną?
Bardzo żadko bywam wredny. A jeśli juz mi się zdarzy to w myśl słów "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" 8)

Go Go Yubari pisze:Q: Ulubiony rodzaj deszczu? (Burza.....*___* )
Burza i porządna ulewa :razz:

Pinhead pisze:Q:Twoja ulubiona książka? (Miasteczko Salem)
Coś z dzieciństwa "Łowcy wilków" poza tym wszystkie części "Hornblowera" i inne książki o żeglarzach. Teraz jakoś nie mam czasu na czytanie :?

Go Go Yubari pisze:Q: Znienawidzona lektura szkolna?
Nie ma takiej.

Q: Jest piątek/sobota wieczór po męczącym tygodniu. Wiesz że na drugi dzień musisz bardzo wcześnie wstać (06.00 rano) powiedzmy że do pracy/szkoły/itp. a tymczasem wpadają do Ciebie znajomi i proponują imprezę/popijawę, która nie wiadomo o której się skończy. Co robisz?

(nienawidze takich sytuacji :sad: )
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

BeeBBo pisze:Q: Jest piątek/sobota wieczór po męczącym tygodniu. Wiesz że na drugi dzień musisz bardzo wcześnie wstać (06.00 rano) powiedzmy że do pracy/szkoły/itp. a tymczasem wpadają do Ciebie znajomi i proponują imprezę/popijawę, która nie wiadomo o której się skończy. Co robisz?
Rozumiem, że to pytanie retoryczne :lol: ? Nastawiam budzik i wychodze :D. A jeśli planowana jest dłuższa - to wogóle się nie kłade spać (chłopaki nie takie rany mieli i wychodzili z tego :D ).

Q: Jaka była najdłuższa "forma pisana" (opowiadanie /esej/praca zaliczeniowa/fanfik itd.) jaką stworzyłaś/eś? Jak pamiętasz - podaj o czym to było :] <tak mnie naszło bo jeszcze swych wypocin na poniedziałek nie skończyłem :lol: >
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”