Proste - zdobywasz Ragnaroka i będzie tam taki facet, który sprzedaje różne itemy, w tym Remedy. Jeśli nie wiesz jak dojść do Ragnaroka: http://www.k-ff.com/Final8/index.php?n=22
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
vx pisze:albo idz tam gdzei byl odin, zabij 20 tonbery i wyjdzie tonbery king a on ma CALL SHOP
Problem w tym, że to działa tylko na sklepy w których już się było mając tą umiejętność. Jeśli zdobędziesz Tonberry'ego na 4 CD, przywołasz tylko sklep faceta na Ragnaroku i już.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
ja zdobylem tonberego dopiero na 4cd i to wychodza z zamku ultimecji po drugim sludze bo nie moglem go pokonac. zdobylem tonbery`ego i mial call shop i wszystie sklepy w nim....
za to mam ciekawsze pytanie, po zabiciu ultimecji dzieja sie jakies rzeczy z przeszlosci i potem jest filmik, pech chcial ze jak sie zaczelo to zadzwonil mi telefon i sie zamyslilem i nie obejrzalem koncowego filmiku:))) moze mi ktos powiedziec czy da sie go jakos odegrac bez ponownej walki z ultiemcja? albo jak ktos ma ochote niech mi stresci co tam sie stalo istotnego dla fabuly
Ababeb,
Wiem, znalazlem to Dzieki
I dzialaja wszystkie sklepy :]]
Ile mieliscie sily Squallem pod koniec ?
Squallem ladnie siekam ale Zell jest na 89 poziomie ale zadnych bonusow mu do umiejetnosci nie dodawalem i teraz cienki jest ...
Oplaca sie od nowa trenowac inna postac ?
Ostatnio po raz któryś odpaliłem FF8.
Przed pierwszą misją SeeD podbiłem sobie Shive i Quezacotl`a...kompatybilnośc, SumMag do 20%, boost itp itd. I przy walce z X-ATM092 za kazdym razem jak waliłem w niego GF`ami dopuki 2 raz nie padł(GF`y non stop bez przerwy bo inaczej nie dostawałem w ogóle AP)..i uciekałem z walki dostawałem po 50 AP!!! w ciągu 30 minut udało mi się to zrobić 6 razy...czyli razem 300 AP...i pytanie czy ma ktoś może jakiś przepis dokładny na to jak to z tym jest?? czy da rade wiecej AP z niego wyciągnąć??
szukałem troszke na necie i znalazłem..niestety linków podawać nie można z tego co wiem...także napisze tylko że tak się da zrobić dopuki starczy czasu można walczyć i zdobywać po każdej walce 50 AP