Go Go Yubari pisze:Q: Piosenka, która mogłaby grac u Ciebie 24h na dobe 7 dni w
tygodniu?
Kurczę, chyba by mi obrzydło. Ale najbliżej tego statusu aktualnie jest Weak And Powerless (A Perfect Circle)
Jaco pisze:W jakim kraju NIE chciał/a byś mieszkać?
Korea Północna, Afryka ogólnie. Eh, brak mi pomyślunku.
Go Go Yubari pisze:Q: Język, którego się pragniesz nauczyć ponad wszystko? (japonski
jest taki pospolity, eh )
Dość silnie nacechowane emocjonalnie dajesz te pytania. "Ponad wszystko" trochę przesadzone. Ale chciałbym znać japoński lepiej (na całe szczęście mam lekcje w liceum), ponadto podoba mi się gaelic. Po Gaelicu to nawet zaśpiewać potrafię jedną piosenkę.
Pytanie: Przekliasz? Jeśli tak, to często? Z okazji braku okazji, czy tylko wtedy,
kiedy naprawdę puszczają Ci nerwy?
Nigdy nie przeklinałem za dużo i za głośno. Przez pewien okres rzucałem czasem jakieś przekleństwo pod nosem, a teraz to już bardzo rzadko. Staram się nie używać tych ostrzejszych, zdarza mi się, gdy emocje biorą górę, ale nie jest to chyba zbyt często.
Poza tym śmiało używam wulgaryzmów cytując, parodiując, żartując, bo w tym nic złego nie ma. A poza tym to nie znoszę zasady, na której przeklinają niektórzy - zamiast używać przekleństw w naprawdę ciężkich chwilach, "k...a" przejmuje u nich rolę przecinka.
kilmindaro pisze:Q: Czy gdyby ktoś bardzo by cię prosił o doszczętne zwyzywanie go i
zbluzganie, to zrobił/zrobiła byś to? I jak wpłynął by na twoją decyzję fakt, że ten czyn
sprawił by osobie o to proszącej przyjemność?
Raczej bym tego nie zrobił. Czasami wyzywam dla zabawy (tzn. gdy druga osoba wie, że nie robię tego na poważnie), ale raczej nie na życzenie.
Q: Na co masz chęć zaraz po przyjściu do domu? (Twarożek! pisnęła Isia i rzuciła
się do lodówki )
Zazwyczaj mam ochotę napić się mleka, poza tym mam ochotę być czystym. Nie powiem, że mam ochotę się umyć, bo zwykle mi się nie chce, ale siłą rzeczy czynię to, bo gdy nie jestem dostatecznie czysty, odczuwam naturalny dyskomfort, a gdy jestem czysty, to na odwrót. No i standard - chcę sobie odpocząć.
Q: O czym myślisz przed zaśnięciem?
Albo sobie coś wyobrażam, albo przypomina mi się jakaś emocjonalna sytuacja (np. bardzo nieprzyjemna lub bardzo przyjemna), o której myślenie nie daje mi zmrużyć oka. Czasami chcę spać, ale jestem czymś podekscytowany.
Q: spisz sobie w najlepsze dzwoni budzik... wstajesz od razu, lezysz chwilke po
czym wstajesz czy moze dalej spisz??
Budzik w komórce nastawiam sobie zwykle o jakieś 10 minut wcześniej niż powinienem wstać, żeby sobie chwilę poleżeć, pomodlić się, czy co tam. Jak przychodzi na to czas, zwykle wstaję.
Q: Czy masz w sobie dużo empatii w stosunku do innych? (Jeśli tak - podaj
przykład).
Chyba niestety nie...
Q: Co byś zrobił/ła gdyby ktoś podzszedł do ciebie na ulicy i powiedział że cie kocha?
Np. dziewczyna? Dobra, jak mniemam, chodzi o obcą osobę. W takiej sytuacji powiedziałbym coś w stylu, że to miłe, ale niestety nie znam tej osoby w ogóle. A co do jakichś dalszych kroków - zależy...
Kolejne pytanie, które mogło być: jaką herbatę/z czym preferujesz?
Nie jestem jakimś super fanem tego napoju, ale jakoś mi do głowy przyszło.