Gagarin pisze:Q: w czym sypiasz?
Czy to lato, czy to zima, flanelowa piżama i trzy koce.
Gokulo pisze:Q: Czy uzywasz tej piekielnej machiny zwanej budzikiem? Dla jak wielkich celow sie tak katujesz?
Ba, używam nawet dwóch budzików, jeden to za mało. Z reguły pierwszy nastawiam piętnaście minut później niż drugi. To wszystko dlatego, że lubię po usłyszeniu budzika jeszcze poleżeć w łóżku.
Gdybym nie używała, pół życia spędziłabym w pościeli.
Markfrompoland pisze:Od ilu lat znasz FF?
Od momentu, kiedy w Gamblerze ukazała się recenzja, w której jakiś facio kompletnie zjechał FF7. Ponieważ recka była nieprzychylna, nie kupiłam gry. Dopiero potem, kiedy zaczęło się promowanie FF8, jeszcze przed europejską premierą, jakoś natychmiastowo połknęłam haczyk. Miałam, zdaje się, piętnaście lat, a Squall był bardzo sexi.
Ivy pisze:Q: Chadzasz do kina sam/a czy z wolisz większą grupą? (ja chadzam sama na filmy, które chcę obejrzeć, jak mniej mam ochotę to grupą...)
Zawsze chadzam we dwójkę - i nie, nie ma to nic wspólnego z rhomantyczną randką.

Po prostu wybieram jakąś przyjaciółkę/przyjaciela z określonej, bardzo wąskiej grupy osób, albo sama jestem wybierana. Chodzi głównie o to, że uwielbiamy komentować filmy (w trakcie oglądania), dlatego osoby 'ciche' odpadają, a w dużej grupie i tak nie da się do każdego gadać szeptem i na ucho, więc po co zabierać tych wszystkich ludzi...? :] Anyway, nie wyobrażam(y) sobie sytuacji, żebym się w kinie nie miała (mieli) do kogo odezwać. Choć czasami muszę iść sama, bo niekiedy gusta się nam nie pokrywają... na 'Batman Początek' jakoś nikogo nie mogłam zaciągnąć, wonder why.
Pytanie: Kiedy byłeś mały/a, chciałe/aś zostać...? :] [Wymień wszystkie możliwości. ^^]