Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

kwazi pisze:Czy uprawiasz czynnie jakiś sport? Jeśli nie, to czy chociaż starasz się dbać o szeroko pojętą "formę" - jeśli tak to w jaki sposób?
tak, bardzo dużo biegam, zwłaszcza wiosną - kilka razy w tygodniu jak mam ochote. Czasami przed pracą, pod prysznic i do roboty. Lubię biegi długodystansowe, gdzie naprawdę można się zmęczyc. Gram też bardzo dużo w siatkówke minimum 1 w tygodniu, w halówkę, bilard i ping-pong, ostatnio zapisałem sie na Ken-jutsu - sztuki walki kataną - fajna sprawa... dobra chyba wystarczy już...
Go Go Yubari pisze:Q: Czy GoGo ostatnio za mało daje warningów i może warto by to nadrobić?
hmmm jęzeli Go daje mało warningów to oznaczać to tylko może brak takiej potrzeby :)

Q: nosisz jakąś biżuterię? (pewnie tak) jaki rodzaj lubisz najbardziej (typu bransoletki czy kolczyki, złote czy srebrne)?
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Srebrne: zegarek, naszyjniki (na zmianę) oraz okazjonalnie bransoletka. Z biżuterii ajbardziej lubię (niespodzianka): zegarki i naszyjniki - kolczyki mogą być, ale sama nie noszę.

Czy ostatnio chodzisz reuglarnie spać później niż powinieneś/powinnaś i nie zauważasz w tym nic złego?
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Gagarin pisze:Q: nosisz jakąś biżuterię? (pewnie tak) jaki rodzaj lubisz najbardziej (typu bransoletki czy kolczyki, złote czy srebrne)?
Noszę srebrny pentagram (zwrócony odpowiednim końcem w dół), bo jestem mhroczna i lubię, jak przypadkowi studenci zapatrzą się w mój dekolt, muahahaha. [Okej, to ostatnie możecie wykreślić... chyba. XD] A kiedy nie noszę mhrocznych atrybutów, zakładam delikatne, srebrno-różowe wisiorki i okazjonalnie jakieś pierścionki. Bransoletki, kolczyki i całą resztę zabieram tylko na imprezy, albo jakieś inne okazje. I wszystko jest albo srebrne, albo czarne, albo czerwone, albo różowe.

Drogi Tajdusie, a jak się miewa złoty łańcuch na Twej klacie? :wink: :]
Sephiria pisze:Czy ostatnio chodzisz reuglarnie spać później niż powinieneś/powinnaś i nie zauważasz w tym nic złego?
Owszem, chodzę spać prawie nad ranem, śpię o połowę krócej niż powinnam. Z tego powodu mam ciągły PMS i problemy z koncentracją - więc widzę w tym niedosypianiu wiele złego, ale przestać nie mogę, bo noc to jedyna pora, kiedy mogę skończyć dodatkowe questy w Xeno. -_-

Pytanie: Jakie danie najbardziej lubisz przyrządzać (zakładając, że w ogóle umiesz coś zrobić w kuchni. :wink:)?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Lenneth pisze:Pytanie: Jakie danie najbardziej lubisz przyrządzać (zakładając, że w ogóle umiesz coś zrobić w kuchni. :wink: )?
Umiejętności nie idą w parze z tym co lubię XD Lubie robić jajecznice (ale teraz ptasia <patrz: kacza> grypa to sie boję :lol: ) i budyń oO

Q: Jaki budyń lubisz najbardziej? (jak nie lubisz to sie nie udzielaj)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Sephiria pisze:Czy ostatnio chodzisz reuglarnie spać później niż powinieneś/powinnaś i nie zauważasz w tym nic złego?
Chodzenia spać o siódmej nie jest ZUE, ale na pewno daje ciekawe efekty, kiedy musisz wstać o ósmej :lol: Łazę spać bardzo późno, bo się przestawiłam całkowicie na nocny tryb życia- mam wtedy spokój, ciszę i towarzystwo "prawdziwych dewiantów" :P (Tajdus niech się wypowie, on po nocnych maratonach chodzi do pracy XD)
Lenneth pisze:Jakie danie najbardziej lubisz przyrządzać (zakładając, że w ogóle umiesz coś zrobić w kuchni. :wink: )?
Kluski z truskawkami, bo łatwe i pyszne, oraz spaghetii, bo do sosu można dodać to co mam akurat pod ręką i za każdym razem wychodzi inne danie :lol: Jestem kulinarnym beztalenciem, najlepiej wychodzi mi parzenie herbaty XD

Q: Najgłupszy komplement, jaki kiedykolwiek dostałeś/dostałaś?
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

taaak chodzę baaaaardzo regularnie spać... :> czasami nie kładę się spać i idę do pracy - wyglądam jak zombie i czuję się jak zombie, wtedy wystarczy dzieciakom kartkówkę zrobić i po sprawie :D czasami to byla męczące (dlatego dzisiaj i jutro idę spać wcześnie), kiedy nie mogę odespać w dzień... (zawsze spię w dzień). Uważam ze nie jest to ZUE :> ponieważ mam spokój, nikt mi nie lata nad uchem i nie marudzi: 'a mogę sprawdzić poczte?', przychodzą fajni ludzie (prawdziwi psychole... zwłaszcza jedna pani... :] ) można spokojnie porozmawiać itp. w nocy jest śmiesznie :)
Lenneth pisze:Drogi Tajdusie, a jak się miewa złoty łańcuch na Twej klacie?
moja klata miewa sie lepiej niż mój łańcuch... :) ale blyszczy intensywnie :D
Lenneth pisze:Pytanie: Jakie danie najbardziej lubisz przyrządzać (zakładając, że w ogóle umiesz coś zrobić w kuchni. :wink: )?
hmm ja akurat bardzo lubię gotować i spędzam wiekszość czasu w kuchni nie tylko na gotowaniu. Lubie przyżadzać glównie potrawy smażone, a la chińszczyzna, mięsko, ryż i warzywa... obowiązkowo przyprawy. Czesto przygotowuje też róznego rodzaju ryby, np. zapiekane z serem, w sosie włoskim itp.
Go Go Yubari pisze: Q: Jaki budyń lubisz najbardziej? (jak nie lubisz to sie nie udzielaj)
czekoladowy... :]
Ivy pisze:Q: Najgłupszy komplement, jaki kiedykolwiek dostałeś/dostałaś?
pewna pani powiedziała, że chętnie ugryzie moja kiełbaskę... :> tylko jedna osoba mogła coś takiego wymyślić :D LACHON :D

Q: w czym sypiasz?
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Gagarin pisze:w czym sypiasz?
w pidzamkach w kfiatuski :] <o tym ..zboczeniu :lol: juz chyba pisałam) :lol:

czy kiedykolwiek coś wygrałeś/aś w jakimś konkursie etc?
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

Post autor: Gokulo »

czy kiedykolwiek coś wygrałeś/aś w jakimś konkursie etc?
Wygralem HoMM4 w konkursie w pewnym z naszych czasopism "growych" :) Co ciekawe zauwazylem dosc pozno po ukazaniu sie wynikow bo zwykle ich nie czytam, raz tylko z nudow zajzalem, i pewnie, i tak bym ie zauwazyl, gdyby nie to, ze moje nazwisko bylo ostatnie na liscie ^^;

Q: Czy uzywasz tej piekielnej machiny zwanej budzikiem? Dla jak wielkich celow sie tak katujesz? :(
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Awatar użytkownika
Markfrompoland
Cactuar
Cactuar

Post autor: Markfrompoland »

Ano używam, po to głównie, żeby się rano o w pół do siódmej obudzić, żebym na swoje zajęcia zdążył.

Q, żeby mi nikt żadnych warnów nie wstawiał (a właśnie, Go Go, teraz muszę pamiętać, żeby na pierwszy poziom nie awansować :D ): Od ilu lat znasz FF?
Ain't no sunshine when I'm gone.
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Markfrompoland pisze:Od ilu lat znasz FF?
Odkąd w Europie wyszło FF VII :) czyli... 9 lat :D

Q: Najbardziej rhomantyczna randka, na której byłaś/eś? Jeśli takowej nie było - jak sobie ją wyobrażasz?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Gagarin pisze:Q: w czym sypiasz?
W majtkach i koszulce jakiejś. Ja zimno to we flanelowej pidżamie.
Gokulo pisze:Q: Czy uzywasz tej piekielnej machiny zwanej budzikiem? Dla jak wielkich celow sie tak katujesz?
Muszę, bo inaczej przespałabym pół zycia i jeszcze więcej wykładów -_-'
8-9 coś koło tego. Jak miałam te 12-13 lat zaczęłam się głębiej interesować anime, a to pociągnęło za sobą gry (i tak oto teraz mnie tu macie XD)
kwazi pisze:Q: Najbardziej rhomantyczna randka, na której byłaś/eś? Jeśli takowej nie było - jak sobie ją wyobrażasz?
Było strasznie rhomantycznie. Kino, spacerek, buzi i takie tam. Standard. Nie lubie przesłodzonych i zbyt rhomantycznych randek. A fe. Jakiś horror w kinie, potem lody czy coś - mi to starczy ^^

Q: Chadzasz do kina sam/a czy z wolisz większą grupą? (ja chadzam sama na filmy, które chcę obejrzeć, jak mniej mam ochotę to grupą...lol)
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Gagarin pisze:Q: w czym sypiasz?
Czy to lato, czy to zima, flanelowa piżama i trzy koce.
Gokulo pisze:Q: Czy uzywasz tej piekielnej machiny zwanej budzikiem? Dla jak wielkich celow sie tak katujesz?
Ba, używam nawet dwóch budzików, jeden to za mało. Z reguły pierwszy nastawiam piętnaście minut później niż drugi. To wszystko dlatego, że lubię po usłyszeniu budzika jeszcze poleżeć w łóżku.
Gdybym nie używała, pół życia spędziłabym w pościeli.
Od momentu, kiedy w Gamblerze ukazała się recenzja, w której jakiś facio kompletnie zjechał FF7. Ponieważ recka była nieprzychylna, nie kupiłam gry. Dopiero potem, kiedy zaczęło się promowanie FF8, jeszcze przed europejską premierą, jakoś natychmiastowo połknęłam haczyk. Miałam, zdaje się, piętnaście lat, a Squall był bardzo sexi. XD
Ivy pisze:Q: Chadzasz do kina sam/a czy z wolisz większą grupą? (ja chadzam sama na filmy, które chcę obejrzeć, jak mniej mam ochotę to grupą...)
Zawsze chadzam we dwójkę - i nie, nie ma to nic wspólnego z rhomantyczną randką. :lol: Po prostu wybieram jakąś przyjaciółkę/przyjaciela z określonej, bardzo wąskiej grupy osób, albo sama jestem wybierana. Chodzi głównie o to, że uwielbiamy komentować filmy (w trakcie oglądania), dlatego osoby 'ciche' odpadają, a w dużej grupie i tak nie da się do każdego gadać szeptem i na ucho, więc po co zabierać tych wszystkich ludzi...? :] Anyway, nie wyobrażam(y) sobie sytuacji, żebym się w kinie nie miała (mieli) do kogo odezwać. Choć czasami muszę iść sama, bo niekiedy gusta się nam nie pokrywają... na 'Batman Początek' jakoś nikogo nie mogłam zaciągnąć, wonder why. XD

Pytanie: Kiedy byłeś mały/a, chciałe/aś zostać...? :] [Wymień wszystkie możliwości. ^^]
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Go Go Yubari pisze:Q: Chadzasz do kina sam/a czy z wolisz większą grupą? (ja chadzam sama na filmy, które chcę obejrzeć, jak mniej mam ochotę to grupą...lol)
Nie chadzam :lol: Nie mam z kim (Drogi Obserwatorze, to NIE jest aluzja. Naprawdę nie.) Ostatnio byłam z klasą na "Facecie z ogłoszenia" Fajny.
Ivy pisze:Q: Niezawodny sposób na doła ..?
Słuchanie debilnej piosenki pt. "Mam znowu doła" i podobnych. Serio, takie stężenie głupoty odświeża muj mufk! Także herbata, muzyczki z Ahriman's Prophecy i miareczkowanie w dobrym towarzystwie (bo można gadać)
O dziwo, już nie muszę. Do szkoły budzę się pół godziny przed czasem :) Ale teraz choruję (przed chwilą wybuchnęłam kaszlem ze śmiechu, czytając ten temat - Krypta szkodzi zdrowiu! :lol: ) i wstaję koło dziewiątej.
Garnet pisze:czy kiedykolwiek coś wygrałaś w jakimś konkursie etc?
Biografię Tolkiena.Nieoficjalną.To wiele mówi o mojej umysłowości. :wink:

Q: emmm... tego... "You'r better off without me, mein Herr" czy "kręcąc fartuszkiem, piekąc rak po raku" ? (ja wiem, że to trochę zawikłane pytanie - w każdym razie adresowane do bardziej domyślnych pań)
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Lenneth pisze:z określonej, bardzo wąskiej grupy osób
Ja bym z Toba kiedyś polazła, ale teraz to strach nawet pytać XD
Lenneth pisze:Pytanie: Kiedy byłeś mały/a, chciałe/aś zostać...? :] [Wymień wszystkie możliwości. ^^]
Strażakiem, policjantką, zakonnicą ("bo nie musza chodzić do szkoły i cały dzień oglądają telewizję" XD), prawnikiem (nie wiem skąd mi się to wzieło, kierowca tira XD i takie tam.
Isia pisze:Q: emmm... tego... "You'r better off without me, mein Herr" czy "kręcąc fartuszkiem, piekąc rak po raku" ? (ja wiem, że to trochę zawikłane pytanie - w każdym razie adresowane do bardziej domyślnych pań)
Jam nie domyslna. Wtf?

Q: Twój ideał nauczyciela? (i bez "martwy" lub "głuchy, niemy i ślepy" proszę XD)
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Go Go pisze:Ja bym z Toba kiedyś polazła, ale teraz to strach nawet pytać XD
Ależ dlaczego strach? XD Wystarczy, że nie przeszkadza Ci wspólne komentowanie filmu co pięć minut i już się kwalifikujesz, biorąc pod uwagę, że mamy podobne gusta. XD Ba, jesteś bardzo mile widziana. To co, skoczymy kiedyś do Feminy? XD
Go Go pisze:Q: Twój ideał nauczyciela? (i bez "martwy" lub "głuchy, niemy i ślepy" proszę XD)
Sprawiedliwy, kompetentny, konkretny, z poczuciem humoru, wiedzący, kiedy wyluzować, a kiedy pogonić wszystkich ostro do roboty.

Pytanie: Masz jakieś ulubione powiedzonka, które wtrącasz do rozmowy co dwie minuty? Whatever. ;) XD
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”