Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Gagarin pisze:O czym myślisz po przebudzeniu się? i jaką czynność po wstaniu wykonujesz jako pierwszą?
Myslę zwykle o tym, ze chcę spac dalej, ze nienawidzę szkoły, ze to nie jest warte wstawania tak wcześnie i dlaczego mam takie porypane sny (zwykle pamiętam, co mi się śniło). Co robię?
Gagarin pisze:(tylko bez takich - znowu trzeba wstać, zakładam kapcie, wyłączam budzik... bo to raczej oczywiste)
A czego się spodziewasz? "Zakładam strój batmana i wyruszam w miasto zbawiać świat"? -_- Poza tym wyłączam budzik, zanim wstanę z łóżka (co ma swoje konsekwencje: patrz przesypiam wykład). Kapci nie zakładam, bo nie noszę. Wstaję, zakładam spodnie, schodze na dół, karmię kota, siku robie, zęby myję, włączam tv (najczęściej Polonię 1 bo wtedy Daimos leci lub coś w tym stylu), ziewam, myje głowę, ziewam dalej, piję kefir, ubieram się i wychodzę (suszę głowe przed wyjściem, żeby nie było). To chyba starczy.

Q: Papsi czy Coca Cola? (Pepsi rlz. O!)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Gagarin pisze:staram się być dobrym Tajduem :D
Dobry Tajdus, dobry *głaszcze za uchem* ( czemu mi się przypomniały te przeklęte koty? ;) )
pytanie... czy ktokolwiek się znajdzie kto będzie chciał uczyć Twoja gromadkę małych stworów...
Będą je najwyżej ganiać z krzyżykiem i święconą wodą :lol:
Gagarin pisze:może poczucie humoru i oczywiście dystans do samego siebie :D XD
No już sie tak nie podlizuj ;P
Gagarin pisze:Q O czym myślisz po przebudzeniu się? i jaką czynność po wstaniu wykonujesz jako pierwszą?
Myślę o tym, że znowu czeka mnie nudna godzina mycia, walki z włosami, które się nie chcą układać, wmuszania w siebie śniadania, które nigdy nie smakuje i dobierania ciuchów, które i tak nie chcą pasować :D Po tak radosnej pobudce nie pozostaje nic innego, jak tylko położyć sie na kolejne 10 minut..kolejne...w końcu wstaję spóźniona i w pośpiechu nie mam już czasu na rozmyślania XD
Ostatnio mam ten komfort, że śpię sobie ile tylko chcę, więc po przbudzeniu często myślę o tym, co się działo poprzedniego dnia i próbuję dojść do ładu, czy to mi się śniło, czy faktycznie miało miejsce :lol: (a może to starcza przypadłość, nie wiem :P)
Pierwsza czynność po wstaniu? Położenie sie z powrotem :twisted: Później wstaję i siadam na 5 minut do komputera- tak z ciekawości (wiem, nałóg)
Go Go Yubari pisze:Q: Papsi czy Coca Cola? (Pepsi rlz. O!)
Sok, albo mineralna...ale jeśli już miałabym wybierać, to chyba Pepsi ;)

Q: Masz jakieś konkretne metody przeprosin? :twisted: Rzucasz rutynowe "sorasy" ( :lol: ), czy potrafisz zdobyć się na większy gest?
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Gagarin pisze:Q O czym myślisz po przebudzeniu się?
pn. - pt. -> zbyt pesymistyczne i niecenzuralne, żeby tu przytaczać
sob. -> "no tak, znowu tylko dwie godziny snu i na dodatek nie odrobiłam pracy domowej... "
niedz. -> nic nie myślę, tylko przewracam się na drugi bok i zasypiam
Jeśli wcześniej śnił mi się jakiś ciekawy sen, obojętnie zły czy dobry, zazwyczaj tuż przebudzeniu staram go sobie przypomnieć.
Gagarin pisze:jaką czynność po wstaniu wykonujesz jako pierwszą?
Go Go pisze:"Zakładam strój batmana i wyruszam w miasto zbawiać świat"
O to, to! :D
A na serio, to zależy. Jeśli akurat mi się nigdzie nie spieszy, to włączam wieżę albo kompa, żeby posłuchać muzyki i trochę się obudzić.
Go Go pisze:Q: Papsi czy Coca Cola? (Pepsi rlz. O!)
Oba te napoje wlewam w siebie wymiennie, hektolitrami. Kiedyś lubiłam tylko Colę, ale potem nauczyłam się pić i Pepsi, niejako z musu - są takie miejsca, w których stoi tylko automat z Pepsi...
Ivy pisze:Masz jakieś konkretne metody przeprosin? Rzucasz rutynowe "sorasy", czy potrafisz zdobyć się na większy gest?
Na gest finansowy - nie. Na gest polegający na wzmożonej życzliwości dla danej osoby - tak.

Pytanie: czym chcielibyście jeżdzić? [O markę auta pytam, duh; nie zależy mi na odpowiedzi w stylu 'pociągiem dalekobieżnym'. ;)]
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Lenneth pisze:Pytanie: czym chcielibyście jeżdzić?
Subaru Impreza :] Kocham to autko.

Pytania dla alkoh..... lubiących alkohol ;) : Jaka była najgłupsza rzecz, jaką zrobiłe(a)ś pod wpływam alkoholu? (mi się jeszcze nic takiego nie przytrafiło :P )
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Go Go Yubari pisze:"Zakładam strój batmana i wyruszam w miasto zbawiać świat"
szczerze mówiąc po Tobie się tego spodziewałem :D
Ivy pisze:Dobry Tajdus, dobry *głaszcze za uchem* ( czemu mi się przypomniały te przeklęte koty?
*mrrrrrrr* mruczy jak kot... już wiesz dlaczego? :)
Go Go Yubari pisze:Papsi czy Coca Cola?
PEPSI zdecydowanie... chociaż whiskey z Colą jest lepsze niż z Pepsi...
Lenneth pisze:czym chcielibyście jeżdzić?
Porsche 911
Jaco pisze:Subaru Impreza :] Kocham to autko
ja akurat też :)
Jaco pisze:Jaka była najgłupsza rzecz, jaką zrobiłe(a)ś pod wpływam alkoholu?
oprócz standardowych głupot typu: budzisz się nie wiadomo gdzie i z kim, to nagłupsze co zrobiłem, to wsiadłem za kółko po spożyciu... alkomat delikatnie przekroczył dopuszczalną dawkę, ale prawko na rok straciłem :/ W sumie dobra nauczka

Q: Jaki posiadany przez Ciebie przedmiot ma dla Ciebie największą wartość?
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Gagarin pisze:Jaki posiadany przez Ciebie przedmiot ma dla Ciebie największą wartość?
Zegarek - moge wyjść goła na ulice i tego nie czuć (pomijając "klimatyzację"), ale bez zegarka czuje się naga.

Prace typowo domowe, robisz sam//a czy zwalasz na rodziców?
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Sephiria pisze:Prace typowo domowe, robisz sam//a czy zwalasz na rodziców?
Robię. Tacham gary z góry na dół, myję to draństwo, odkurzam, ochrzaniam brata, że znowu śmieci nie wyrzucił :D

Kod: Zaznacz cały

za to Abe cały dzionek przed kompem :p
Najfajniejsze miejsce, w jakim byłeś/aś?
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Go Go Yubari pisze:Q: Jaki posiadany przez Ciebie przedmiot ma dla Ciebie największą wartość?
PS2 a co...
Sephiria pisze:Prace typowo domowe, robisz sam//a czy zwalasz na rodziców?
nie na rodzicow na mame moj ojciec to obibok ktoremu nie chce sie nigdy dupy ruszyc.... wszystko robi czesc zenska Mama i Siostra.
Isia pisze:Najfajniejsze miejsce, w jakim byłeś/aś?

moj pokoj na wycieczne w Tatrach... ile tam rzeczy sie dzialo..... :)
Q: jak odbrabiales?as prace domowa w szkole?? ( nie wiedzialem co zadac XD) spisywanie , rodzenstwo czy sam/a meczyles/as w domu??
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Chocobo! XD
Lenneth pisze:O markę auta pytam, duh;
Audi TT.
Jaco pisze:Jaka była najgłupsza rzecz, jaką zrobiłe(a)ś pod wpływam alkoholu?
Erm...nie pamiętam? XD
Gagarin pisze:Q: Jaki posiadany przez Ciebie przedmiot ma dla Ciebie największą wartość?
Uhm....
Sephiria pisze:Zegarek - moge wyjść goła na ulice i tego nie czuć (pomijając "klimatyzację"), ale bez zegarka czuje się naga.
Dokładnie. Jedyne czego nie robie z zegarkiem, to nie wchodze do wanny , basenu, pod prysznic etc XD
Prace typowo domowe, robisz sam//a czy zwalasz na rodziców?
Jak się nie ma wyjscia, to "trza" samemu zapierniczać z mopem >>' Ale pranie zdarza mi się do mamy wozić XD
Isia pisze:Najfajniejsze miejsce, w jakim byłeś/aś?
Stonehange? (tak to się pisze? um...) Oh! A najsmieszniej było chyba w Madame Tissou (czy jak to się pisze XD) i w London Dungeons.
Kimahri pisze:Q: jak odbrabiales?as prace domowa w szkole?? ( nie wiedzialem co zadac XD) spisywanie , rodzenstwo czy sam/a meczyles/as w domu??
Zwykle spisywałam. Co łatwiejsze sama zrobiłam, lol.

Hmmm....
Q: Największy świr jakiego w życiu widziałeś/aś wyglądał jak?
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Lenneth pisze:czym chcielibyście jeżdzić? [O markę auta pytam, duh; nie zależy mi na odpowiedzi w stylu 'pociągiem dalekobieżnym'. ;) ]
a no prosze moje marzenie Honda S2000
http://kartman27.turboblog.fr/photos/un ... /s2000.jpg
http://asjornal.ru/autom03/44_1112/s2000/mugen04.jpg
http://www.auto-sfondi-desktop.com/Wall ... 3_1024.jpg
istnieje piekniejszy samochod??
Go Go Yubari pisze:Q: Największy świr jakiego w życiu widziałeś/aś wyglądał jak?

facet w obcislych spodniach jeden but pantofel drugi "klapus typu japonek" alebo moja pani od wosu ktora chodzi w kocach i wyglada jak Sanczo pansa z Lucky Lucka :D
Q: Znienawidzona przez ciebie rzecz.?
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Gagarin pisze:Q: Jaki posiadany przez Ciebie przedmiot ma dla Ciebie największą wartość?
Pierwsze z brzegu: tablet graficzny, który wprawdzie nie dodaje mi talentu malarskiego, ale za to jest znacznym ułatwieniem w rysunku ;) Pewnie znalazło by się coś jeszcze cenniejszego dla mnie, ale obecnie jestem zaślepiona miłością do tego jednego, jedynego... Wacoma A6 :D
Kimahri pisze:Q: Znienawidzona przez ciebie rzecz.?
Mój stary komputer, w którym wiecznie coś nie działało, warczało, łomotało itd XD Zbyt wiele krwi mi zepsuł, żebym mu wybaczyła :D

Q: W jakiej epoce historycznej/konkretnych latach i miejscu na ziemi chciał(a)byś żyć, gdyby dano Ci możliwość wyboru?
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Ford Mustang :)
Klucze od domu :lol:
Go Go Yubari pisze:Q: Największy świr jakiego w życiu widziałeś/aś wyglądał jak?
Jak ja :lol:
Kimahri pisze:Q: Znienawidzona przez ciebie rzecz.?
Komunikacja miejska :lol:

Ivy pisze:Q: W jakiej epoce historycznej/konkretnych latach i miejscu na ziemi chciał(a)byś żyć, gdyby dano Ci możliwość wyboru?
Chciałbym żyć w Hiszpanii w XVI wieku... No i np. wypłynąć z Cortesem XD

Q: Lubisz płacić gotówką, czy kartą kredytową?? Dlaczego?? :D (chyba nie było XD... oby)
"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

W jakiej epoce historycznej/konkretnych latach i miejscu na ziemi chciał(a)byś żyć, gdyby dano Ci możliwość wyboru?
mam 2 możliwosci (can't decide;P)

-starożytny Egipt, powiedzmy za panowania Nefretiti i EchnatonaXD
- XVIIw Francja za Ludwika XIV..ewentulanie za Ludwika XV...ale w jakims porzadnym miejscu <rzecz jasna:] to samo tyczy sie wyzej :D>

co do pytania Ciernia-krótko i zwiężle,nie mam karty,wiec nie mam innego wyboru

Q-ile czasu zajmuje Ci przygotowanie się do wyjścia (do szkoły, 'na miasto' etc)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
wewa
Kupo!
Kupo!

Post autor: wewa »

Garnet pisze:Q-ile czasu zajmuje Ci przygotowanie się do wyjścia (do szkoły, 'na miasto' etc)
To zależy od mojego stanu energii ale zazwyczaj potrzebuje pół godziny, by zebrać się do kupy. Ale nie raz mi się zdarzało być gotową w 5 min. duma mnie rozpierala :D
Ogólnie wyznaje zasade by sie nigdzie nie spieszyć... :grin:

Q--> Czy często włuczycie się po mieście bez celu? Lubicie to?
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

wewa pisze:Q--> Czy często włóczycie się po mieście bez celu? Lubicie to?
Często. I co z tego wynika - lubię.

Pytanie: Czy będąc 'uświadomionym/ą politycznie' Białorusinem/Białorusinką z dzisiejszego Mińska poszedłbyś/poszłabyś protestować przeciwko reżimowi, kiedy wiadomo, z jakim się to wiąże ryzykiem? Wolność ponad wszystko, a może wyżej cenisz sobie bezpieczeństwo swoje i swojej rodziny? Tylko proszę o szczerą odpowiedź.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”