FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
-problem z Pandora's Box polega na tym, ze w kraterze Dragon Zombie wykonyje go tylko 1 raz, za pierwszym razem jak go spotykasz. dlatego po wejsciu do lokacji gdzie Dragon Zombies wystepuja nalezy zalozyc wszystkie ES materie (jesli chce sie mies tego ESa).
-manipulate na Dragon Zombies nie dziala
-Dragon Zombies w 'strefie bez powrotu' wykonuja Pandora's Box, ale wtedy to juz nie ma wiekszego znaczenia...
-manipulate na Dragon Zombies nie dziala
-Dragon Zombies w 'strefie bez powrotu' wykonuja Pandora's Box, ale wtedy to juz nie ma wiekszego znaczenia...
brak drogi powrotnej
wszedlem do krateru aby zebrac wszystkie materie i skille i teraz niemoge wrocic na highwinda.niemoge wspiąc sie na sopel po ktorym jest wyjscie w miejscu gdzie druzyna rozdziela sie po raz pierwszy.mam tylko jednego save wlasnie tutaj.......czy ktos wie czy jest jakies wyjscie?
No to mam nadzieje, że masz sejva przed zejściem po soplu... Nigdy nie stawiaj sejva w tej lokacji bo może wystąpić właśnie takie "zło"! To słynny bug w grze - nic nie poradzisz... Radze zejść na dół i ubić last bossa 
I postaraj się pisać tam, gdzie należy... *widzi kontem oka moda z pochodnią i rządzą mordu w oczach
*... Oho już przeniesione ^^'

I postaraj się pisać tam, gdzie należy... *widzi kontem oka moda z pochodnią i rządzą mordu w oczach

A więc mam pytanie...pare razy już FF7 męczyłem...ale teraz postanowiłem sobie zdobyć wszystko co sie da..i pytanie brzmi: czy da się zabezpieczyć przed everyone`s grudge? cały czas claud`owi zabiera po 9999 a reszcie mniej...od czego to zależy?? szukałem troszke na forum ale w temacie gdzie ponad 70 stron tekstu jest cięzko znaleźć to co się chce 
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
Obrażenia zadawane przez everyone`s grudge danej postaci = liczba wrogów zabitych przez tą postać * 10 (czyli - z każdym zabitym damage skacze o 10 ^^')
Przykład: zabiłeś 650 wrogów Cloudem a 430 Barretem to oberwą odpowiednio
Cloud za 6500
Barret za 4300
Także jeśli chcesz się przed tym "zabezpieczyć" - nie zabijaj tylu przeciwników :D Innej drogi nie ma _^_
Przykład: zabiłeś 650 wrogów Cloudem a 430 Barretem to oberwą odpowiednio
Cloud za 6500
Barret za 4300
Także jeśli chcesz się przed tym "zabezpieczyć" - nie zabijaj tylu przeciwników :D Innej drogi nie ma _^_
Czyli przeczytałeś go? Ale czy ze zrozumieniem??xavier pisze:w opisie na stronie jest zeby coś z owadami i tymi 3 lejkami pokombinowac... ale co jak?:( help

Opis jest tak dokładny, że nie wiem w czym problem...Teraz skoncentruj się na trzech wiszących lejkach. Musisz przynieść w pobliże kilka owadów lub żab. Potem wrzuć po kolei do każdego lejka po jednym zwierzaku i przejdź na drugą stronę. Na górze znajdziesz Spring Gun Clip.