Quiz: Jaka to kreskówka?
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
Nie. Ok bajka, co już nikogo nie powinno dziwić dotyczy Starożytnego Egiptu, chociąż akcja głównie jest osadzona w czasach obecnych. No i jak widać na obrazku, jedną z głównych postaci jest ta panna mumia
[EDIT]
Ok, widzę że od poniedziałku nic się nie dzieje, więc daje podpowiedź. Kreskówka jest o czterech mumiach, które bronią reinkarnowego księcia w ciele przeciętnego nastolatka. Dzieciaka goni go egipski kapłan-czarodziej, uwięziony przez wieki w piramidzie za zabójstwo małego księcia. Staruch może zmieniać się w wielkiego chrząszcza.
Ponieważ fabuła może niewiele powiedzieć, to dodam że w tytule jest słowo mumia. Teraz to powinno pójść łatwo.
[EDIT 2]
Widzę, że idzie wam to jak kawa z nosa... Ok, literki:
M*****s *l***
[EDIT]
Ok, widzę że od poniedziałku nic się nie dzieje, więc daje podpowiedź. Kreskówka jest o czterech mumiach, które bronią reinkarnowego księcia w ciele przeciętnego nastolatka. Dzieciaka goni go egipski kapłan-czarodziej, uwięziony przez wieki w piramidzie za zabójstwo małego księcia. Staruch może zmieniać się w wielkiego chrząszcza.
Ponieważ fabuła może niewiele powiedzieć, to dodam że w tytule jest słowo mumia. Teraz to powinno pójść łatwo.
[EDIT 2]
Widzę, że idzie wam to jak kawa z nosa... Ok, literki:
M*****s *l***
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Nareszcie. Tak, była ich czwórka: Jackal (orzełek), Rath (wąż), Armon (baran) i przedstawiona na picsie Nefer-Tina (kot). Gwoli uzupełnienia: Mummies Alive leciała na SUPER RTL. Twoja kolej.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)