FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

nie nie trzeba otwierac wszystkich poprostu musisz dotrzec do pewnego miejsca(na krypcie masz mapke) i tam zacznie sie walka.
Awatar użytkownika
Leo88
Kupo!
Kupo!

Post autor: Leo88 »

Może mi ktoś powiedzieć jakie warunki trzeba spełnić w Blitzballu, aby Tidus nauczył się Jecht Shot 2 ? Tidus jest na 30 levelu i ma trzy key techniques:
Venom Tackle
Drain Tackle 2
Anti-venom 2
"A city dead for a thousand years. A city I had to see with my own eyes.(...)The last chapter in my story.
My thoughts, they kept floating up, and then slipping through my fingers.
Slipping away before I could pin them down with words..." Tidus - FFX
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

musisz sie wpierw nauczyć wszystkich technik :/
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Leo88
Kupo!
Kupo!

Boni pisze:musisz sie wpierw nauczyć wszystkich technik :/
Czyli muszę zapełnić technikami wszystkie te wolne pola w których pojawiają się techniki, których może się nauczyć dana postać??
"A city dead for a thousand years. A city I had to see with my own eyes.(...)The last chapter in my story.
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

Post autor: Myszaq »

A potem Wygrać JS2 w Turnieju.
Awatar użytkownika
Leo88
Kupo!
Kupo!

Dzięki za pomoc, już mam Jecht Shot 2! Wypas, super wygląda. wygrałem go właśnie w turnieju :D Tidus na 36 lvl rzeźniczy :D
zell-sama

Post autor: zell-sama »

Cześć wszystkim :) jak zdobyć "clear sphere"?? ponoć sprzedaje je koleś na monster arena ale wcale nie ma ich w sprzedaży u mnie :/ czemu dlaczego co mam zrobić?
mojoy

Post autor: mojoy »

Po odkryciu Ultima Buster mozna zakupic za 10000 gil.
kontrat

monster arena (przy Calm Lands)

Post autor: kontrat »

Od razu nie piszcie, ze problem jest omowiony w dziale FFX, bo nie jest, otoż :

Jak i czym moge otworzyc skrzynkę, ktora pojawia sie przy monster arena, gdy wylapie 9 rodzajow potworow z Calm Lands ? Dziadzia dał mi tylko Calm Lands Wind ale mam chec na ta skrzyneczkę, bo napewno kryje cos fajnego...
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Kontrat :arrow: pytania o przejście gry kieruj od razu do Helpa, a nie działu o FFX-X2.
kontrat pisze:Od razu nie piszcie, ze problem jest omowiony w dziale FFX, bo nie jest
Problem jest omówiony w dziale FFX :) Chodzi Ci o skrzynkę obok faceta na MA- otwierasz ją za pomocą Celestial Mirror:

http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=19 Znajdziesz tam broń dla Yuny, Nirvanę.
PinGOnE

Final Fantasy X - Anima

Post autor: PinGOnE »

Witam.
Mam mały problem ze zdobyciem Aeon'a Anima. Chodzi o to że w pomieszczeniu z 6 posągami które trzeba aktywować mogę uruchomić tylko 5 z nich. W żaden sposób nie chce sie uaktywnić żółty posąg (lewy dolny róg). Na stronie (http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=8) napisane jest, że posąg ten dotyczy miasta Zanarkand. Sprawdziłem w takim razie opis przejścia świątyni w tym mieście i zrobiłem wszystko poprawnie. Co w takim razie robie nie tak, lub co musze jeszcze zrobić? Z góry dziękuje za pomoc.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

PinGOnE :arrow: Od tego typu pytań jest HELP, zaznaczony kolorem, na samej górze- to już kolejny post w ciągu godziny, który trzeba przenosić.

Po walce z Yunaleską należy się wrócić do Zanarkand i rozwiązać zagadkę z białymi polami- na tej samej zasadzie, co poprzednio z kolorowymi figurami.
PinGOnE

Post autor: PinGOnE »

Przepraszam :P jestem nowy i nie zauwazyłem tematu. Dzieki za pomoc - juz sie biore za kwadraciki :)

#Edit
Aaaaa ! Zrobilem :D Dzieki wielkie :)
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Jezu... czy to taki problem zobaczyć kategorię, której nazwa jest w oczoje...m kolorze czerwonym? :roll: jakoś trudno mi w to uwierzyć.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Wiem, że kiedyś już chyba był ten problem, ale chyba dawno ^^ Otóż to złapałam wszystkie stworki po 10 i pokonałam wszystkich bossów z MA wchodzę, patrzę i w miejscu Nemesisa pustka! Co ja mam jeszcze zrobić? Tylko pomóżcie, a nie besztajcie plisska ^^
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”