Kosmetyki, makijaże, ubiór etc :]
Moderator: Moderatorzy
http://www.allegro.pl/item89920505_eleg ... uknia.html o f*ck
<rzecz jasna,chodzi o ceneXD:P>
btw.Pani ma ładne zakieciki chińskie, może się skuszę przy napływie gotówki^^"

btw.Pani ma ładne zakieciki chińskie, może się skuszę przy napływie gotówki^^"
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
jak bym miała okazje bywać co niedziele na Harjuku to TAKpho3n1x pisze:ym. Chciała byś coś takiego nosić?

ten zespol nie ma nic wspolnego z 'subkultura gothic lolita'Kimahri pisze:i zalozysz drugie Hinoiteam- czy jak to tam bylo
[ot]zreszta po co mi lolicie sukienki,skoro i tak jestem śliczna,jak mi to dzisiaj jakiś..menel znowu powiedział

btw.niedawno zakupilam sobie paletę 5 cieni Diora..omg...jest super...polecam wszystkim paniom, na pewno Was zadowoli, duzo odcieni i wyboru

Hmmmmmmm... (zastanawia się nad sformułowaniem zdania) Tak się składa, że zapuszczam sobie długie włosy [grrrr wrrrrr] i jak na razie to koszmarnie wygląda. Po prostu - ***m na podwójną objętość i inne bajery, chcę żeby proste były.
Może ktoś mi doradzić co robić (domowymi sposobami najlepiej) by proste były?
Psucie klimatu i odkopywanie starych tematów rządzi. ;P

Psucie klimatu i odkopywanie starych tematów rządzi. ;P
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Hmm, w moim przypadku radę dało baaaardzo częste czesanie, co godzinę najlepiej i zrobienie porządnego przedziałka przez środek czachy ^_^. Na dodatek na początku jak zapuszczasz, to normalne że się powiększy objętość i na wsie strony idą, albo się skręcają. Jak dojda za linię szczęki to będzie lepiej, same się wyprostują. A jak dojdą za ramiona, to spokój murowany, jeno pamiętaj - częsz je często i namiętnie :D
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
no to sie nazywa odswieżenie tematu:)
heh,nie wiem jak to jest z zapuszczaniem,bo odkad pamietam mam długaśne,wiec tu zbytnio nie pomoge:)
ale jak nie masz prostych włosow z natury,to cudow niestety nie bedzie^^"
jedyne co najlepiej pomaga to oczywiscie prostownica;P
..poza tym jest masa roznych odzywek,kremow do włosów (proponuje zajrzec na Wizaz.pl,gdzie mozna znalezc porady odnosnie danych produktow)
moze pozniej wlasnie bedzie lepiej, wiec ....cierpliwosci Abe..cierpliwosci
heh,nie wiem jak to jest z zapuszczaniem,bo odkad pamietam mam długaśne,wiec tu zbytnio nie pomoge:)
ale jak nie masz prostych włosow z natury,to cudow niestety nie bedzie^^"
jedyne co najlepiej pomaga to oczywiscie prostownica;P
..poza tym jest masa roznych odzywek,kremow do włosów (proponuje zajrzec na Wizaz.pl,gdzie mozna znalezc porady odnosnie danych produktow)
moze pozniej wlasnie bedzie lepiej, wiec ....cierpliwosci Abe..cierpliwosci

ja jak miałem trochę dłuższe, to podczas zapuszczania miałem po prostu jeden wielki burdel na glowie, tak jak włosy sie układały- tak sobie były. Przedziałek to raczej wiocha (odezwał sie mistrz mody
), co jakis czas podcinać, żeby nie były przerośnięte i po sprawie 
Garnet: jak długie masz włosy?

Garnet: jak długie masz włosy?
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
heheh ja mam wlosy ciut za ramiona ale sie kreca ^^, lubie je i beda tak do polowy plecow ^^. Przynajmniej wyrozniam sie w tlumie dlugowlosych-prostowlosych znajomych :].
To Odin we call – in his name we will fight
Riding on dragons through the waves
And the gods on our side
Summon the valkyrs in the sky
On the wings of death we ride
And the gods on our side
Tak samo mialem ^^Ababeb pisze:Może ktoś mi doradzić co robić (domowymi sposobami najlepiej) by proste były?
No to chyba nie ma innego rozwiazania niz prostownica, (dlatego nie dawno sciąłem wlosy) albo odzywki, siostra mi jakas kupila, ale to i tak nic prawie nie dawalo, bo w polowie dnia zaczynaly mi sie krecic.
Mje włosy wyglądają jak stóg siana bez względu na to, co się z nimi robi -_- ....te wszytskie odzywki wspomagajace prostowanie to pic na wode ... Mi wprawdzie bardziej zawsze chodziło o to, zeby się ładniej kręciły i nie puszyły, odzywki wypróbowałam już chyba wszytskie i guzik ;_____;
... stwierdziłam, ze już mi sie nie chce eksperymentować, ale nadzieja była jednak silniejsza i kupiłam nowa odzywke Pantene'a ..zobaczymy co to ze mna zrobi
Do tego nie dość, ze wróciłam do mojego normalnego brazu, to jeszce mi sie blond pasemka zrobiły od słońca ( jak na złość zawsze, cały czas mam nadzieje, ze mi jeszcze ściemnieją i lipa -_-), a póki co musez sobie dac spokój z szamponetkami, bo mi sie strasznie po nich włosy niszczą ...łeeee....
A faceci w dłuższych włosach wygladaja fajnie
ekhuuu ^^
... stwierdziłam, ze już mi sie nie chce eksperymentować, ale nadzieja była jednak silniejsza i kupiłam nowa odzywke Pantene'a ..zobaczymy co to ze mna zrobi

Do tego nie dość, ze wróciłam do mojego normalnego brazu, to jeszce mi sie blond pasemka zrobiły od słońca ( jak na złość zawsze, cały czas mam nadzieje, ze mi jeszcze ściemnieją i lipa -_-), a póki co musez sobie dac spokój z szamponetkami, bo mi sie strasznie po nich włosy niszczą ...łeeee....

A faceci w dłuższych włosach wygladaja fajnie

&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Raczej nic się nie da poradzić ^^' Mnie wkurzały cały czas, dopóki nie mogłem sobie ich za uszy zaczesać palcami. A jak już można kitkę zrobić, to dopiero ulga jest :D Jak narazie się nie poddałem... i moim celem jest mieć włosy takiej długości, jaką ma Warrel DaneAbabeb pisze:Może ktoś mi doradzić co robić (domowymi sposobami najlepiej) by proste były?

Ten po lewej

Chociaż ostatnio miałem chwilę zwątpienia, jak jakieś zapalenie skóry głowy dostałem... jednak udało się wyleczyć bez musu obcinania włosów

Regularnie ocinasz końcówkiGarnet pisze:długosc moich wlosow, waha sie najczesciej od pasa do tyłka

Mam tak samo ^^'Ireth pisze:to jeszce mi sie blond pasemka zrobiły od słońca
"We carry death out of the village!"
hehe a ja jestem blondynem, zadnych pasemek od slonca ^^, trza podciac koncowki na dniach bo dawno nie podcinalem, a co do prostownicy to niszczy wlosy wiece nie polecam :].
And the gods on our side
And the gods on our side