FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
Może mi ktoś powiedzieć jakie warunki trzeba spełnić w Blitzballu, aby Tidus nauczył się Jecht Shot 2 ? Tidus jest na 30 levelu i ma trzy key techniques:
Venom Tackle
Drain Tackle 2
Anti-venom 2
Venom Tackle
Drain Tackle 2
Anti-venom 2
"A city dead for a thousand years. A city I had to see with my own eyes.(...)The last chapter in my story.
My thoughts, they kept floating up, and then slipping through my fingers.
Slipping away before I could pin them down with words..." Tidus - FFX
Czyli muszę zapełnić technikami wszystkie te wolne pola w których pojawiają się techniki, których może się nauczyć dana postać??Boni pisze:musisz sie wpierw nauczyć wszystkich technik
"A city dead for a thousand years. A city I had to see with my own eyes.(...)The last chapter in my story.
Dzięki za pomoc, już mam Jecht Shot 2! Wypas, super wygląda. wygrałem go właśnie w turnieju :D Tidus na 36 lvl rzeźniczy :D
monster arena (przy Calm Lands)
Od razu nie piszcie, ze problem jest omowiony w dziale FFX, bo nie jest, otoż :
Jak i czym moge otworzyc skrzynkę, ktora pojawia sie przy monster arena, gdy wylapie 9 rodzajow potworow z Calm Lands ? Dziadzia dał mi tylko Calm Lands Wind ale mam chec na ta skrzyneczkę, bo napewno kryje cos fajnego...
Jak i czym moge otworzyc skrzynkę, ktora pojawia sie przy monster arena, gdy wylapie 9 rodzajow potworow z Calm Lands ? Dziadzia dał mi tylko Calm Lands Wind ale mam chec na ta skrzyneczkę, bo napewno kryje cos fajnego...
Kontrat
pytania o przejście gry kieruj od razu do Helpa, a nie działu o FFX-X2.
Chodzi Ci o skrzynkę obok faceta na MA- otwierasz ją za pomocą Celestial Mirror:
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=19 Znajdziesz tam broń dla Yuny, Nirvanę.

Problem jest omówiony w dziale FFXkontrat pisze:Od razu nie piszcie, ze problem jest omowiony w dziale FFX, bo nie jest

http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=19 Znajdziesz tam broń dla Yuny, Nirvanę.
Final Fantasy X - Anima
Witam.
Mam mały problem ze zdobyciem Aeon'a Anima. Chodzi o to że w pomieszczeniu z 6 posągami które trzeba aktywować mogę uruchomić tylko 5 z nich. W żaden sposób nie chce sie uaktywnić żółty posąg (lewy dolny róg). Na stronie (http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=8) napisane jest, że posąg ten dotyczy miasta Zanarkand. Sprawdziłem w takim razie opis przejścia świątyni w tym mieście i zrobiłem wszystko poprawnie. Co w takim razie robie nie tak, lub co musze jeszcze zrobić? Z góry dziękuje za pomoc.
Mam mały problem ze zdobyciem Aeon'a Anima. Chodzi o to że w pomieszczeniu z 6 posągami które trzeba aktywować mogę uruchomić tylko 5 z nich. W żaden sposób nie chce sie uaktywnić żółty posąg (lewy dolny róg). Na stronie (http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=8) napisane jest, że posąg ten dotyczy miasta Zanarkand. Sprawdziłem w takim razie opis przejścia świątyni w tym mieście i zrobiłem wszystko poprawnie. Co w takim razie robie nie tak, lub co musze jeszcze zrobić? Z góry dziękuje za pomoc.
Wiem, że kiedyś już chyba był ten problem, ale chyba dawno ^^ Otóż to złapałam wszystkie stworki po 10 i pokonałam wszystkich bossów z MA wchodzę, patrzę i w miejscu Nemesisa pustka! Co ja mam jeszcze zrobić? Tylko pomóżcie, a nie besztajcie plisska ^^
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."