FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

kamieni jest wiecej a swieca sie tylko te prawidlowe a gansa te "falszywe"
kubhak

Post autor: kubhak »

hehe aktywowałem 1 kamol i zaczeły mnie atakowac osobniki zwane przez nas Qactuar`ami dzięki za pomoc

Wielkie POZDRO
devil21

Post autor: devil21 »

Siema poradzcie gdzie najlepiej expic jak juz mam air shipa??

[ Dodano: Nie 26 Lut, 2006 11:03 ]
a i jeszcze jedcno zbieram celestial weapon i jestem przy auronie i zeby zebrac mars crest to gdzie musze poleciec air shipem??:D:D
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

devil21 pisze:to gdzie musze poleciec air shipem??
Tu... ^___^
devil21

nie no bez jaj:D:Dbo nie wiem i gdzie mozna szybnko expic a i za co sie tidiusowi laduje od??bo chcem miec najlepszy overdrive tidusa
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

devil21 pisze:nie no bez jaj:D:Dbo nie wiem i gdzie mozna szybnko expic a i za co sie tidiusowi laduje od??bo chcem miec najlepszy overdrive tidusa
Znam się trochę na Tidusie, mogę pomóc :lol:
Expowanie najlepiej idzie w omega ruins, a pasek Overdrive ładuje się w zależności od ustawienia Overdrive Mode - jeżeli Tidus jest dobrym wojownikiem, to ustaw mu tryb "warrior".
Awatar użytkownika
Vaan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Vaan »

Yunie pisze:Expowanie najlepiej idzie w omega ruins
tak O_o ja zawsze expowałem w Inside Sin, tam potwory są chyba nawet lepiej punktowane.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Vaan pisze:tak O_o ja zawsze expowałem w Inside Sin, tam potwory są chyba nawet lepiej punktowane.
Porównaj sobie poziom trudności potworów, a masz odpowiedź- omega ruins ma jeszcze mimica, który daje mnóstwo pieniędzy przy umiejętności Gillionaire. A w Inside Sin masz samych cieniasów

Poza tym warto też odblokować wioskę cactuarów na Sanubii- one dają dużo AP,Jedyny problem w tym, żeby wykonać quest z szukaniem kaktusów po całej pustyni ;)
Awatar użytkownika
Vaan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Vaan »

Yunie pisze:A w Inside Sin masz samych cieniasów
Może i tak, ale dlatego zawsze expowałem w Insine Sin :D nie musiałem nawet patrzeć z kim walcze, a czasem nawet drzemiąc naciskałem guzik :P i exp sam leciał. Można było też często zmieniać postacie, wykonując jakąś akcje i exp dostał każdy.
devil21

dzieki yuna jestes boska tak samo jak one wing angel::)a ty van juz czekasz na ffxii co??a i sluhajcie jeszcze male pytanko:D:Dgdzie trzeba leciec air shipem zeby znales mars crest:)

[ Dodano: Nie 26 Lut, 2006 13:11 ]
a i jeszcze do tego insine sin jakie kordy w air shipe
chesiu

Post autor: chesiu »

devil21 pisze: [ Dodano: Nie 26 Lut, 2006 13:11 ]
a i jeszcze do tego insine sin jakie kordy w air shipe
Do inside Sin dostaniesz się automatycznie jak rozwalisz sina na airshipie. Masz tu wszystko http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=41
Trips

Post autor: Trips »

Co do szybkiego i bezstresowego ćwiczenia polecam Catastofe z MA, wolne toto, słabe ataki(brak kontrataków!!) i po podpakowaniu herosów(def agi i str) przełączasz na tv i klikasz x. Jak konska cyknie to wygrałeś. I tak przy okazji, często używajcie friend sphere i return sphere, dzięki tym drobnym przedmioto oszczędzicie góry AP a ich zdobycie jest banalne.
devil21

yo yo kolejna spraw2a zeby walczyc z one eye to co trzeba zronic zlapac wszystkie one eye czxy tylko 4??
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

devil21 pisze:Siema poradzcie gdzie najlepiej expic jak juz mam air shipa??

Na przyszłosc radze,korzystać z bogactwa strony i zaglądac do opisów :evil:

http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=76#exp
FF XII W trakcie katowania
Crash Zero

Post autor: Crash Zero »

Na stronie Krypty napisane jest:

Posiada on dwa Overdrivey, jeden z nich jest ukryty - przed odpłynięciem do Kiliki udaj się do sklepu - nie musisz nic kupować, ale kobieta opowie ci o jakimś przedmiocie wykopanym przez jej psa. Udaj się teraz do domku najbardziej na północ po prawej stronie i podejdź do psa. Trzyma on w swych zębiskach zaśliniony Energy Blast - ukryty OD Valefora.

Jestem juz na Mushroom Rock i tak sobie mysle czy potem bede mogl jeszcze zdobyc ten atak dla Valefora czy juz przepadl?

Duzo jest Quest'ow ktore przepadaja jak sie je raz przegapi? Bo chcialem przejsc FFX w 100%, ale FF9 udalo mi sie tak na oko ledwo na 95% i to za 3 razem :P. Ciezko Finala rozpykac na amen.
I czy naprzyklad 3 tom Al Bhed bede mogl jakos potem znalezc czy juz przepadl jak raz ominelem?

Pozdrowienia
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”