No soory za te miasto... tak czy owak w moim 'mieście' do wszystkiego jest blisko
Garnet pisze:
ale gdyby bylo to plemienie gotów,to przemyslalabym to sobie
O ile się nie mylę to właśnie eskimosi wymyślili Coldwave
Lucrecia pisze:
Pytanie: Czy poświęcił(a)byś rok ze swojego życia, żeby samotnie studiować obyczaje jakiegoś bardzo niecywilowanego plemienia, mieszkając oczywiście razem z nimi w buszu/na Antarktydzie/w tropikalnym lesie, etc?
Ja bym chciał mieszkać w Nepalu. Piękne krajobrazy, cisza cisza i ŚWIĘTY SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! _^_'
Garnet pisze:
dobra,masz wehikuł czasu i gdzie lądujesz?:]
1. Powrót do przeszłosci, zapytałbym Jezusa czy sobie robi z nas jaja czy faktycznie jest Synem Bożym. Wiedziałbym przynajmniej na jakim gruncie stoję.
2. Powrót do przeszłości. Pogadać z Mieszkiem I po co u licha troszczył się o coś tak nieudolnego jak nasz kraj O_o'
3. Powót do przeszłości. Porozmawiać z Chopinem. Tak po prostu ^^"
4. Powrót do teraźniejszości. Być tam gdzie sie dzieją rzeczy zdradliwe, złowieszcza, obłudne, intymne i jakie tam jeszcze...
5. Powrót do teraźniejszości. Inna planeta gdzie jest życie.
6. Powrót do teraźniejszości. Kres wszechświata, nawet ten ułamek sekundy... nawet to spojrzenie w kierunku wszystkich galaktyk jakie mogę ujrzeć z kresu wszechświata jako drobną kupkę... poczucie przerażającej pustki jaka tam musi być... zawieszenie w niczym, spadanie w nic i popadnięcie w nic... to musi wywołać powalające emocje.... !
pare innych ale przerywam wyliczanke bo na gg ludzie blokują... o-o'
BeeBBo pisze:
Co myślisz kiedy słyszysz w wiadomościach o tym że w Katowicach zginęło 65 osób, w Rosji 57 a gdzie indziej 3 nastolatków powiesiło dzieciaka?
teraz to ja już nie wiem co myśleć, tak po prostu musi być, co nie oznacza że to normalne...
Q: Twój los to?