FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
Może lepiej napisz CO jest tam napisane.Malcom : pisze:nie mogę połączyć chocobo bo mi pisze przy niebieskim że jest coś nie tak

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Czyżby niebieski był noworodkiem? Bo jeśli tak, to musisz odczekać trochę czasu, stoczyć kilka losowych walk i dopiero wtedy chocobo będzie gotowy. Nie można łączyć kurczaków, które się właśnie urodziły, lub które zmusiłeś do rozmnazania sięMalcom : pisze:tylko nie mogę wykonać krzyżówkiniebieskiego . Co mogło na to wpłynąć i co trzeba zrobić żebym mógł go skrzyżować z zielonym ??

btw- Czy niebieski choco ma przynmajmniej rangę A na wyścigach w Gold Saucer?

To jest screen z Coral Valley, zaraz po Sleeping Forest.
I mam pytanie: czy można się dostac do miejsca, które zaznaczyłem strzałką? Bo tam na górze jest jakaś jaskinia, a ja ciągle nie mogę się tam dostać (wciskam kółko przy tej lianie, ale bez efektu).
Am Ende bleib ich doch alleine
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Nie można, bo inaczej wszystkie poradniki na Gamefaqs, czy podobnych serwisach by przy opisie tego miejsca taką rewelację by uwzględniły. Nie oszukujmy się - kod gry FF 7 został juz lata temu przeryty wzdłuż i wszerz, więc nic nowego raczej już nie wypłynie.
Mniej więcej to samo próbowałam w Mythril Mines, dokładnie chciałam się dostać do półki skalnej, na której stała Elena - bez efektu, a w poradnikach cisza.
Mniej więcej to samo próbowałam w Mythril Mines, dokładnie chciałam się dostać do półki skalnej, na której stała Elena - bez efektu, a w poradnikach cisza.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
z tego co czytalam na temat tej jaskini,to square po prostu zrezygnowalo z mozliwosci wejscia po tej lianie
najprawdopodobniej z powodu
-
-jaskinia zawierala jakis przedmiot/bron/materie,ktora pozniej wykluczono..najprawdopodobniej Booster, Prevent Floor Damage Materia albo sekretna bron dla Clouda
najprawdopodobniej z powodu
-
Kod: Zaznacz cały
zaniechania rezurekcji aeris-chociazby bliskosc tego miejsca do miejsca jej smierci,wydaje sie troche podejrzana
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!