FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Hmm..przy MA powiadacie,w sumie ten region chyba najmniej sprawdzilem.
Dzięki za wskazówki.
FF XII W trakcie katowania
ewan99

Luck

Post autor: ewan99 »

Przeszłem tągre pare razy i wciąż gram od nowa ale nie wiem co daje szczeście?
(FFX)
Awatar użytkownika
Ascalon
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: Ascalon »

Jeżeli masz max luck to criticale zawsze wchodzą (chyba jakoś tak bo już sam nie pamętam :P)
Jesteśmy otoczeni? Wspaniale ! Możemy atakować we wszystkich kierunkach!
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

tak criticale zawsze wchodza lepiej kradniesz -cos takiego
dzuljet

Post autor: dzuljet »

czy aby ujrzec Nemezisa musze pokonac wszystkie Dark Aeony... ?? ..
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Nie - pokonując wszystkie Dark Aeony odblokowujesz Penance'a, natomiast by móc walczyć z Nemesisem musisz ukończyć Monster Arena. W dziale FFX na stronie głównej będziesz to miała opisane.

Link: http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=29
Ostatnio zmieniony wt 14 lut, 2006 00:53 przez Sephiria, łącznie zmieniany 2 razy.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Lucyfer

Post autor: Lucyfer »

Mam problem chodzi o ff X. szuka teraz składników do broni Tidusa(tej najnaj) i jedna z tych części jest tam gdzie dark behemoth który ma 4mln hp (nawiasem mówiąc nie mam tak super dopakowanych postaci) a animą go nie rozwale co powinieniem zrobić ??
Awatar użytkownika
gilgamesh
Cactuar
Cactuar

Post autor: gilgamesh »

Nazbierac troche pieniedzy i uzyc Zanmato Yojimbem
muller

Post autor: muller »

czy wszystkie dodatkowe zadania z sumonami i dark sumonami można wykonać już po otrzymaniu samolotu czy trzeba w trakcie przechodzenia gry.
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Można po.
FF XII W trakcie katowania
ScraP

Braska Final Aeon-Pomocy(możliwe spojlery)

Post autor: ScraP »

Witam mam problem z Jechtem, jakoś sobie radze z 1 formą, ale 2 to już jest koniec :( nie moge go zabić. Gdyby nie walił tym mieczem, i nie byłoby tych Yo Pagód to dałbym rade, no i gdybby nie zdejmował statusów które Auronik mu funduje :) hehe Jaka jest na niego ciekawa taktyka? oczywiście patrzyłem na opis przejścia na Krypcie, ale tam pisze, że trzeba mieć Wing of discovery i Lvl 4 key sphere. A nie umiem znaleźć tego miejsca Rimiem czy jakoś tak gdzie można wygrać te wingsy, no i nie mam już lvl4 gdzie najlepiej ich szukać ? Heh nie wspomne o tych cholernych SOPLACH LODY I ZBIERANIU kryształków. Kto wpadł na taki genialny plan ? :) cholera nie lubie czegoś takiego gram 45 godzin i nie moge bossa pokonać :) miętki jestem w tych finalach chyba :P
ScraP

Chodzi o te miejsce gdzie sie trenuje chocobosy? ten bieg na czas, unikanie itp ?
ScraP

heh kolejne głupie pytanie, gdzie jest komenda Bribe ? :P
ScraP

Heheh, mam 2 itemy o nazwie Door to Tomorrow a one w połączeniu z overdriverem Rikku dają ten sam efekt co Lv4 key sphere i wing to discover :) ide podbić troche lvl. Peace :)

Edit: dziękuje za wszelką pomoc:) niedawno oglądałem Outro :) Slice i Dice sie przydał :)
natka

Post autor: natka »

mam pytanko...chciałam zdobyć to coś z macalani temmle by zdobyć anime,no ale oczywiście na drodze wyskoczyła mi dark shiva,jeżeli mam zycie postaci około 4000 to mam szanse ją pokonać,czy poprostu musze zwiedzic MA,by todniść statystyki(shiva zadaje mi 99999 obrażeń i odrazu wszyscy mi padają),plosze o odpowiedźO.O
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”