we wdzinku rinnie mnie cos irytowalo...nie wiem,kolor moze,wateva...w kazdym razie wersja z ac bardziej mi sie podobala ^^Ireth pisze:A wdzianko Rinnie byłoby ok, gdyby nie te getry ...jeszce ta beznadziejna długość
Najlepiej ubrane postacie w serii
Moderator: Moderatorzy
"Rinoa - the only RPG heroine who can wear two completely different outfits at the same time." :] Cztety lata temu gdzieś to przeczytałam i do dziś utkwiło mi w pamięci. A do stroju dziewczyny nic nie mam. Jak już kiedyś pisałam, kupiłam sobie swego czasu niemal identyczne buty. :] Getry też były w porządku. :]
Co do mundurów, to Squall chyba lepiej wygląda w zwyczajnym, niż w galowym. :]
Co do mundurów, to Squall chyba lepiej wygląda w zwyczajnym, niż w galowym. :]
Rinoa w AC?rinnie mnie cos irytowalo...nie wiem,kolor moze,wateva...w kazdym razie wersja z ac bardziej mi sie podobala ^^

I tu się zgodzę - bardzo przyjemny zestaw(no, może getry wyglądały trochę dziwnieLucrecia pisze:A do stroju dziewczyny nic nie mam. Jak już kiedyś pisałam, kupiłam sobie swego czasu niemal identyczne buty. :] Getry też były w porządku. :]

Kiedy po raz pierwszy ujrzałam FF8 w czasopiśmie, to wygląd Rinoi od razu rzucał sie w oczy i go zapamiętałam. W tym właśnie urok, że w starszych częściach stroje nie posiadają tysiąca bajerów, ale są bardzo charakterystyczne. Niestety twórcom zaczyna brakować pomysłów

Dlaczego? Może trochę dziwny był, ale mnie się podobał. Nie pasował mi tylko ten fartuszek niebieski. A co powiesz np. o bezsensownym zupełnie stroju Eiko?
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Tu nawet nie chodzi o krój, ale kolorystykę -_-" Różowe rajstopy(?) i skarpetki , żółte gacie, czerwona bluzka i do tego niebieska kokardaIsia pisze:A co powiesz np. o bezsensownym zupełnie stroju Eiko?

Krój jest idiotyczny - jak ona w tym może biegać? Supermoce? Chyba mogle jej to szyły :D Zdecydowanie najlepiej są ubrani bohaterowie ósemki (i może siódemki, ale ja mam słabośc do cyber...
nie powiem, bo mnie brat udusi).

BEGIN GEEK CODE
END GEEK CODE
END GEEK CODE
Kod: Zaznacz cały
a jak wiała przed Zidanem i eską, to co?

BEGIN GEEK CODE
END GEEK CODE
END GEEK CODE
Do dziwnie skrojonych strojów zdążyłam się przyzwyczaić w FF, ale źle dobranych kolorów po prostu przetrawić nie mogę :D Taki już odchył.Coco pisze:o kroj tez Wink te odstajace gaciospodnie,czy co to tam bylo >.<
Ten strój to właściwie jedyna rzecz, dzieki której jeszcze mogę na nią patrzećIsia pisze:Za to Yuna miała boską spódnicę Wink

ooo .....znowu o za krótkim kimonie i kaloszach???
Ja je pierwszy raz zobaczyłam przy scence 'tańcu na wodzie', baletki jak sie patrzy
I reakcja była chyba podobna do Tomajsa :D
Ja je pierwszy raz zobaczyłam przy scence 'tańcu na wodzie', baletki jak sie patrzy

I reakcja była chyba podobna do Tomajsa :D
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)