Tekken

Zręcznościówki, strzelanki, RTSy, RGPi ; tzw. blockbustery i te mniej znane dla koneserów.

Moderator: Moderatorzy

Ulubiona część?

1
0
Brak głosów
2
3
2%
3
64
44%
Tag
16
11%
4
10
7%
5
54
37%

Liczba głosów: 147

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Paul jak przywalił to całe życie zabierał :lol: notabene bezsens... boli mnie że nawet w T5 jest tylko jeden pasek życia, oświećcie mnie jeśli się mylę ;)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: ariel »

nie mylisz sie, jest 1 pasek
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
http://qwas2004.republika.pl
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Gagarin pisze:Hwoarang też był dobry, też dobry był Brian i Paul (ten jak czasami przywalił to pół życia zabierało)
wszystkei postacie sa dobre,tylko trzeba odpowiednio do nich podejsc;P <nawet do kumy:]>

swoja droga ciekawe co z tym Dark Resurection,chodza plotki,ze jednak ma wyjsc w marcu na PS2,ma ktos gdzies oficjlane potwierdzenie? <ja tylko pamietam,ze na poczatku namco zapowiedzialo,ze to ma byc konwersja tylko na arcade..wiec juz sama nie wiem :roll: ..zreszta co to dla nich sie rozmyslic -_- >
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Dark Resurection niestety jakoś oficjalnych wzmianek nie znalazłem...
a co do odpowiedniego podejścia do bohaterów, to fakt, każdy był na swój sposób dobry, tylko zależało wszystko od odpowiedniej kombinacji klawiszy... niektóre postacie miały kosmiczne kosmiczne ruchy... Kidyś obiło mi się o uszy, że najlepszą postacią z 3 był doktorek!! mój znajomy potrafił wyczyniac z nim takie rzeczy, że rozwlalał mnie w 5 sekund... :)
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

doktor bockonovich :lol: o s*it..chyba naparwde jedna z nielicznych postaci,do ktorych nie umiem podejsc XD podobnie jak do Steve'a..po prostu jakos najbardziej cenie sobie ciosy zadawane nogami...i jakos nie szla mi tez nauka unikow -_- po prosu postac nie dla mnie i juz;P

ale doktor ..omg :lol:
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

wywijał nim takie rzeczy, że przez pół godziny nie mogłem nic powiedziec... nie spodziewałem się. nawet nie zdążyłem pomyślec jaki cios zadac a już leżałem na deskach i kwiczalem. Z tego co mi mówił to nauka gry nim zajęła mu mnóstwo czasu. Ja tam i tak najbardziej lubię grac Lei'em :D. A Ty Garnet jak lubisz walic dobrze nogami, to zapewne Hwoarang był Twoim numerem jeden :)
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Ja tam uwielbiałem w 3 grać True Ogre. Lei też jest dobry, szczególnie zabawa stylami :D A w najnowszym tekkenie (3 też) lubie grać Brianem. Jego ciosy są naprawdę "mocne". Co do doktorka, to znajmoy nim też umie walczyć (pomijając to, że ma ponadprzeciętne umiejętności w prowadzeniu prawie wszytskich posaci z serii :lol: )
"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Gagarin pisze:Ja tam i tak najbardziej lubię grac Lei'em
moja siostra tez nim lubi najbardziej XD do mnei jakos nei przemawia spedzanie czasu na podlodze ;)

Gagarin pisze:A Ty Garnet jak lubisz walic dobrze nogami, to zapewne Hwoarang był Twoim numerem jeden
bingo;P a z babek uwielbiam Nine..i jej cios w krocze :lol: :]]

Cierń pisze:Ja tam uwielbiałem w 3 grać True Ogre
truu ogre XD
i tak roxuje Gon :lol:
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Garnet pisze:i tak roxuje Gon
A w szczególności jego filmik końcowy XD Chociaż Paula też jest fajny (ta muzyczka a ten jej koniec i mandat ;) ) Humoru nie brakuje

Garnet pisze:a z babek uwielbiam Nine..i jej cios w krocze Laughing
Też ją lubię. Na początku używałem nią tylko jednego ciosu (nie tego w krocze oczywiście, jednak po kilku uderzeniach nim pod rząd wszyscy wymiekają (nawet Gun Jack :lol: ) )
Garnet pisze:truu ogre XD
No a jak. Przecież wszystko co truu jest najlepsze XD :D
"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

a Anna, siostra Niny chyba też ma ten cios w krocze... (nie chciałbym z nią walczyc... :) ) ale z sióstr też wolę Ninę (obie mają śmieszne filmiki na końcu, w jednym Anna ma taki głupokowaty wyraz twarzy... jak jedna moja uczennica... ale mniejsza z tym). Gon?? tej jego gazy... Yoshimitsu umie takie opary buzią wypuszczac (oooo właśnie moja papuga wleciała w ścianę... co za sierota :D ). Podobał mnie się filmik Kumy, Paula, Gona (kiedyś mój PSX się zawiesił i puszczał go przez cały czas... non stop, musiałem zrestartowac go :D ) Eddy też miał znośny...
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Gagarin pisze:kiedyś mój PSX się zawiesił i puszczał go przez cały czas... non stop, musiałem zrestartowac go
? żart? przecież to tak ma być :]

Gagarin pisze:oooo właśnie moja papuga wleciała w ścianę... co za sierota
Cezar- masz partnera do zabaw :lol:

Co do ciosu tego tam, dobry jest, bo po uderzeniu w krocze możemu przystąpić do poprawin i ponownie użyć właśnie owej techniki... tylko nie zawsze przeciwniek zachowa się tak jak powinien, tzn. skórczyć z bólu ;)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

skórczyć z bólu
chyba skonac z bólu... to powinien by jej cios ostateczny... :D
Cezar- masz partnera do zabaw
chyba partnerki... harem dla Cezara :D mam 3 samiczki i samca, który jej ich tatusiem (oprócz jednej nierozłączki). Cezar zapewne się ucieszy :)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Gagarin pisze: Cytat:
Cezar- masz partnera do zabaw

chyba partnerki... harem dla Cezara n mam 3 samiczki i samca, który jej ich tatusiem (oprócz jednej nierozłączki). Cezar zapewne się ucieszy
aaa...Gagarin! -> PW :];P

Cierń pisze: A w szczególności jego filmik końcowy XD Chociaż Paula też jest fajny (ta muzyczka a ten jej koniec i mandat n ) Humoru nie brakuje
:) w ogole wiekszosc filmikow jest zajefana :) w T5 Heihachi w slipach :lol: albo zakonczenia Kumy,w 3 :D :D

Cierń pisze:Też ją lubię. Na początku używałem nią tylko jednego ciosu (nie tego w krocze oczywiście, jednak po kilku uderzeniach nim pod rząd wszyscy wymiekają (nawet Gun Jack Laughing ) )
:) ja jeszcze lubie jej jeden cios-nie pamietam nazwy-ten co jakby ziemie wycieramy Xd swietnie podcina przeciwnika^^

Cierń pisze:No a jak. Przecież wszystko co truu jest najlepsze XD
no fakt:D
Gagarin pisze:a Anna, siostra Niny chyba też ma ten cios w krocze... (nie chciałbym z nią walczyc... n ) ale z sióstr też wolę Ninę (obie mają śmieszne filmiki na końcu, w jednym Anna ma taki głupokowaty wyraz twarzy... jak jedna moja uczennica... ale mniejsza z tym).
Anna dla mnei zawsze byla kopia Niny...i tej jej ubranka i krecenie tylkiem na koniec walki,niech se daruje i tak Nina jest lepsza;P
jeszcze na dodatek moja imieniczka,a nie lubie moich imienniczek;P
w T5 ciekawe im dali filmy na koniec:)

swoja droga gral ktos w ta gre Death be degrees,gdzie bohaterka jest Nina?????
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Garnet pisze:aaa...Gagarin! n PW :];P
hehehe rozprawiczyłaś mnie tą wiadomością :D

Garnet pisze:jakby ziemie wycieramy
chyba chodzi Ci o ślizg :D... ale ciekawa nazwa... może zamiatanie??
Garnet pisze:Death be degrees
a Ty grałaś w to?? albo chociaż wiesz co na temat tej gry?? jak tak, to zapodaj jakies info :)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

ja nie gralam,chociaz mialabym ochote;P
http://deathbydegrees.namco.com/ strona oficjlana
http://ps2.ign.com/objects/605/605693.html
http://www.gamespot.com/ps2/action/nina/ mozna poczytac

noty nie sa,az tak zachwalajace..ale co tam ;P XD <anna jakos calkiem inaczej tam wyglada>

edit
RUMOR: Game Labo reported that Namco is working on a PSP version of Tekken, the PSP version will have a new playable female character.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne gatunki gier”