A czy mówiłem Wam, że pokonałem
Kod: Zaznacz cały
Vampa
[ Dodano: Sob 31 Gru, 2005 ]
a co do tego trzęsienia, to my mamy z przodu ich zaskoczyć czy z tyłu :]
[ Dodano: Sob 31 Gru, 2005 ]
czemu u mnie pisze że mam 19 lat ;p
Moderator: Moderatorzy
Kod: Zaznacz cały
Vampa
nom, to również było w użyciu ^^ w ogóle nic nie mógł nic zrobić z tych swoich rzucajekGagarin pisze:Vampa najlepiej rozwalac ze Stingera
raczej nie... spójrz, Tobie też jeden rok przybył, a chyba wczoraj miałeś 25 lat ;]Gagarin pisze:A mozę masz 19 lat, bo urodziłeś się w 1986 roku... może i tak...
:]Boni pisze:ou, to pewno temu nie lubisz MGs3
nie ma angielskich??? (masz wersje francuska,tzn na okladce po jakiemu mas zpisane?)Boni pisze:zobaczyłem tego makinga, a raczej początek, bo po francusku gadają n Rolling Eyes znaczy sie są francuskie napisy -_-'
Ivan Raidenovich Raikov-pelne imieGagarin pisze:nie Raidenovich tylko Raikov
np w kroczeGagarin pisze:celujesz im w głowę lub cokolwiek
na pewno nie są to napisy po anigielsku :D ech, trochę się załamałem, myślałem że jeszcze się podjaram filmikiem a tu proszę -_-'Garnet pisze:nie ma angielskich??? (masz wersje francuska,tzn na okladce po jakiemu mas zpisane?)
krocze i kuper są tak samo wrażliwe jak głowa, przynajmniej tyle wynika z przeprowadzonych przeze mnie obserwacjiGarnet pisze:np w krocze
ja jestem pełen miłości dla każdej Pani z tego forum, to nic, że Sephi chce mnie zbesztać z błotem... wynika to tylko z Jej feministycznych zapatrywań...Gagarin pisze:za te Twoje złośliwości
pamiętam jak otacon w mgs siku zrobiłGagarin pisze:pewnie poleją sie w gacie
Yhy. A ja mam te napisy po Niemiecku. Po prostu masz grę importowaną z Francji. Ciesz się- wydania z Zachodu są zawsze w lepszym stanie niż te w Polsce (nie ma skaz na płytach itp.)Boni pisze:zobaczyłem tego makinga, a raczej początek, bo po francusku gadają n Rolling Eyes znaczy sie są francuskie napisy -_-'
Hehe, nie zwróciłem uwagi (na szczęście). Zachwycałem się tym cudownym rosyjskim akcentem (tak jak u wszystkich żołnierzy. "Hu yz der?", "Enkałnterd enemi, rekłesting bekap" :D . Szkoda, że zabrakło go w MGS3)Boni pisze:Ps. nie wiem jak Wy, ale ja przeżyłem szok kty spojrzałem na pachy Olgi
tez sie cieszeGagarin pisze:to dobrze, że ma jakieś poglądy
aha ;] anyway smutno żem nie mógł obaczyc tego i owego, ale za to te trailery MGS1, hehe :DWhite SeeD pisze: Yhy. A ja mam te napisy po Niemiecku. Po prostu masz grę importowaną z Francji. Ciesz się- wydania z Zachodu są zawsze w lepszym stanie niż te w Polsce (nie ma skaz na płytach itp.)
Widzę że w mgs3 wszystkiego brakuje o_o'White SeeD pisze:Szkoda, że zabrakło go w MGS3
Jasne - tylko że nie wszyscy lubują się w bieganiu Blondaskiem po Big Shellu i walczeniu z nieśmiertelnym, powracającym w 4 części tancerzem-nożownikiem-biegającym po wodzie, ręką przejmującą kontrole nad Ocelotem i w końcu najbardziej skopana fabularnie częscią serii - tak, tak moi drodzy MGS2 ratuja tylko Patrioci.Widzę że w mgs3 wszystkiego brakuje o_o'
A po jakiemu mają gadać - cała akcja Zjadacza toczy się w ZSRR, więc WSZYSCY gdają po rusku. W grze White SeeDa gadaja po niemiecku - to jest ciekawe i ruscy i amerykańce. U wybrzerzy Nowego Jorka :DAnyway to dziwne, niby rosjanie, ale rozmawiają ze sobą po angielsku ;]
Śwęte słowa... ach, jak miło byłoby usłyszeć swojskie "Kto eta?", albo "Dawaj! Ubij!" ^^Boni pisze:Anyway to dziwne, niby rosjanie, ale rozmawiają ze sobą po angielsku ;]
Jasne - tylko że nie wszyscy lubują się w bieganiu tępawym brodaczem- twardzielem po dżungli i walczeniu z kolejnymi takimi-samymi-bossami (jak już mówiłem, moim zdaniem walki z "dużymi" w MGS3 pozbawione są finezjii i uproszczone do zwykłego strzelania (Fear, Fury, Ocelot, Pain, Boss- wszyscy padli tak samo, żeby nie powiedzieć- z tej samej broni)). E, MGS3 miał być powrotem do korzeni, a ja nie czuję w nim ani ksztyny MGS'owego klimatu (ale ja się pewnie nie znam. No dobra, przyznaję, nie miałem MSX'a ani NES'a, wychowałem się na MGS na PSX).The Sorrow pisze:Jasne - tylko że nie wszyscy lubują się w bieganiu Blondaskiem po Big Shellu i walczeniu z nieśmiertelnym, powracającym w 4 części tancerzem-nożownikiem-biegającym po wodzie, ręką przejmującą kontrole nad Ocelotem i w końcu najbardziej skopana fabularnie częscią serii - tak, tak moi drodzy MGS2 ratuja tylko Patrioci.
W innym przypadku byłą by to tylko lekko przeroboina kopia MGSa
No właśnie chodzi o to że nikt nie gada ^^'The Sorrow pisze:A po jakiemu mają gadać - cała akcja Zjadacza toczy się w ZSRR, więc WSZYSCY gdają po rusku.
Broń Boże! Snejk szprechający po Niemiecku? Nie wytrzymałbym tego nerwowo. Na szczęście po niemiecku jest tylko płyta bonusowa "making of" o_oThe Sorrow pisze:W grze White SeeDa gadaja po niemiecku
lol ^^"Boni pisze:A co do owłosionej pachy( Laughing ), w dawniejszych czasach kobity chyba też musiały się golić pod pachami więc nie byłbym tego taki pewien... trza się spytać specjalistów w tej dziedzinie... palcem nie będę wytykać kto jest specjalistą jakby co Laughing
![]()
nie wystarczylo po prostu wampirem?^^The Sorrow pisze:walczeniu z nieśmiertelnym, powracającym w 4 części tancerzem-nożownikiem-biegającym po wodzie,
mow za siebie <please>..The Sorrow pisze:tak, tak moi drodzy MGS2 ratuja tylko Patrioci.
chyba juz dawno w to nie grałeś ;pThe Sorrow pisze:najbardziej skopana fabularnie częscią serii - tak, tak moi drodzy MGS2 ratuja tylko Patrioci.
ten fragment czytałem wczoraj, czytam dziś, i nadal nie rozumiem o co w tym wszystkim chodziThe Sorrow pisze:A po jakiemu mają gadać - cała akcja Zjadacza toczy się w ZSRR, więc WSZYSCY gdają po rusku.
moze chcesz MGS1 wersja niemiecka? mam takową na zbyciu buehehe, tragedia dla mnie _^_'White SeeD pisze: Broń Boże! Snejk szprechający po Niemiecku? Nie wytrzymałbym tego nerwowo. Na szczęście po niemiecku jest tylko płyta bonusowa "making of" o_o
kogo proponujesz w zamian?Garnet pisze:omg..moze przestanmy se juz zajmowac pachami Olgi,co?:]
Domyślna Dziewczyna. :]]]]]]]]]]Garnet pisze:lol ^^"
Wampir... mnie trochę bawią jego... ruchyGarnet pisze:nie wystarczylo po prostu wampirem?^^
nie? zależy o jakim ruskim myslisz... whatever o_o'The Sorrow pisze:po rusku jakby gadali to gra by sie nie sprzedała- geniusze