Metal Gear Solid

Zręcznościówki, strzelanki, RTSy, RGPi ; tzw. blockbustery i te mniej znane dla koneserów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

heh, w dwójce jeden gościu udawał skruchę a potem mnie zaatakował :twisted:

A czy mówiłem Wam, że pokonałem

Kod: Zaznacz cały

Vampa
z użyciem min przeciwpiechotnych? :D

[ Dodano: Sob 31 Gru, 2005 ]
a co do tego trzęsienia, to my mamy z przodu ich zaskoczyć czy z tyłu :]

czemu u mnie pisze że mam 19 lat ;p
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

geez chłopcze :) zaskakujesz ich od tyłu, tak jak Garnet Cię oświeciła we wcześniejszych postach. i celujesz im w głowę lub cokolwiek, jak podniosą ręce do góry, że się poddają, wtedy przechodzisz ostrożnie przed nich i znowu mierzysz w czachę... zazwyczaj wymiękają... ale jeśli trafisz na twarziela skorzystaj z wymienionych w poprzednim poście wskazówek. Vampa najlepiej rozwalac ze Stingera, ale minami też da radę. A mozę masz 19 lat, bo urodziłeś się w 1986 roku... może i tak... :) ej a ja nie mam jeszcze 26 lat... grrrr
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

o, teraz rozumiem co i jak :) ze stingera im w czachę wyceluję i będzie git :D :]

Gagarin pisze:Vampa najlepiej rozwalac ze Stingera
nom, to również było w użyciu ^^ w ogóle nic nie mógł nic zrobić z tych swoich rzucajek

Gagarin pisze:A mozę masz 19 lat, bo urodziłeś się w 1986 roku... może i tak...
raczej nie... spójrz, Tobie też jeden rok przybył, a chyba wczoraj miałeś 25 lat ;]
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

no a spróbuj wycelowac z nikity... :D pewnie poleją sie w gacie :) a jak uda Ci się ich tylko zranic Nikitą... to respect :D
przybył mi ten jedne rok... fakt, ale ja mam DOPIERO 25 lat, może miłe Panie z forum chcą Cie troszkę powkurzac :) za te Twoje złośliwości :lol:
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Boni pisze:ou, to pewno temu nie lubisz MGs3
:]

Boni pisze:zobaczyłem tego makinga, a raczej początek, bo po francusku gadają n Rolling Eyes znaczy sie są francuskie napisy -_-'
nie ma angielskich??? (masz wersje francuska,tzn na okladce po jakiemu mas zpisane?)

Gagarin pisze:nie Raidenovich tylko Raikov
Ivan Raidenovich Raikov-pelne imie

Gagarin pisze:celujesz im w głowę lub cokolwiek
np w krocze :wink: :lol:

[ Dodano: Sob 31 Gru, 2005 13:07 ]
z tym wiekiem to sama nei wiem..napisalam w SB i czekam na wyjasnienia :]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Garnet pisze:nie ma angielskich??? (masz wersje francuska,tzn na okladce po jakiemu mas zpisane?)
na pewno nie są to napisy po anigielsku :D ech, trochę się załamałem, myślałem że jeszcze się podjaram filmikiem a tu proszę -_-'

Garnet pisze:np w krocze
krocze i kuper są tak samo wrażliwe jak głowa, przynajmniej tyle wynika z przeprowadzonych przeze mnie obserwacji XD :D

Gagarin pisze:za te Twoje złośliwości
ja jestem pełen miłości dla każdej Pani z tego forum, to nic, że Sephi chce mnie zbesztać z błotem... wynika to tylko z Jej feministycznych zapatrywań... :lol: joke ;p

Gagarin pisze:pewnie poleją sie w gacie
pamiętam jak otacon w mgs siku zrobił :lol:

Ps. nie wiem jak Wy, ale ja przeżyłem szok kty spojrzałem na pachy Olgi :D heh, nie to co Auron i jego............. lol, ja się zamknę lepiej XD :lol: :x

ale dziwny post.. u Was tez taki uklad jest? o_o'
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Boni pisze: na pewno nie są to napisy po anigielsku
nie mozna zmienic w subtitles,jak nacisniesz na select??

Boni pisze:nie wiem jak Wy, ale ja przeżyłem szok kty spojrzałem na pachy Olg
..co tu rzec...typowa rosyjka kobieta? :lol: ..nie lepiej nie komentuje :wink:
White SeeD

Post autor: White SeeD »

Boni pisze:zobaczyłem tego makinga, a raczej początek, bo po francusku gadają n Rolling Eyes znaczy sie są francuskie napisy -_-'
Yhy. A ja mam te napisy po Niemiecku. Po prostu masz grę importowaną z Francji. Ciesz się- wydania z Zachodu są zawsze w lepszym stanie niż te w Polsce (nie ma skaz na płytach itp.)
Boni pisze:Ps. nie wiem jak Wy, ale ja przeżyłem szok kty spojrzałem na pachy Olgi
Hehe, nie zwróciłem uwagi (na szczęście). Zachwycałem się tym cudownym rosyjskim akcentem (tak jak u wszystkich żołnierzy. "Hu yz der?", "Enkałnterd enemi, rekłesting bekap" :D . Szkoda, że zabrakło go w MGS3) :)
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

hee taka Eva z owłosioną pachą... to byłoby coś. Co do sympatyczności Sephi, to ja wsumie będąc kobiętą też chyba bym nie potrafił z Tobą na forum wytrzymac... :D a że ma (jak to nazwałeś) feministyczne zapatrywania, to dobrze, że ma jakieś poglądy. A wracając do MGS, jak można było nie zauważyc owłosionej pachy Olgi? :) geeez jak to zobaczyłem, to myślałem, że z krzesła spadnę... pewnie gdybyśmy żyli we wcześniejszych czasach (pomijając fakt możliwości gry w MGS :D ) to pewnie nie zrobiłoby to na nas większego wrażenia... :lol:
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Gagarinie, nie wydziwiaj mi tutaj, Sephi już proponowała sknsumować znajomość :lol: ech, ten głupi Boni -_-'

Gagarin pisze:to dobrze, że ma jakieś poglądy
tez sie ciesze :lol:

A co do owłosionej pachy XD ( :lol: ), w dawniejszych czasach kobity chyba też musiały się golić pod pachami więc nie byłbym tego taki pewien... trza się spytać specjalistów w tej dziedzinie... palcem nie będę wytykać kto jest specjalistą jakby co :lol: XD

White SeeD pisze: Yhy. A ja mam te napisy po Niemiecku. Po prostu masz grę importowaną z Francji. Ciesz się- wydania z Zachodu są zawsze w lepszym stanie niż te w Polsce (nie ma skaz na płytach itp.)
aha ;] anyway smutno żem nie mógł obaczyc tego i owego, ale za to te trailery MGS1, hehe :D

White SeeD pisze:Szkoda, że zabrakło go w MGS3
Widzę że w mgs3 wszystkiego brakuje o_o'

Anyway to dziwne, niby rosjanie, ale rozmawiają ze sobą po angielsku :D ;]
glamorous vamp
Awatar użytkownika
The Sorrow
Kupo!
Kupo!

Post autor: The Sorrow »

Widzę że w mgs3 wszystkiego brakuje o_o'
Jasne - tylko że nie wszyscy lubują się w bieganiu Blondaskiem po Big Shellu i walczeniu z nieśmiertelnym, powracającym w 4 części tancerzem-nożownikiem-biegającym po wodzie, ręką przejmującą kontrole nad Ocelotem i w końcu najbardziej skopana fabularnie częscią serii - tak, tak moi drodzy MGS2 ratuja tylko Patrioci.
W innym przypadku byłą by to tylko lekko przeroboina kopia MGSa
Anyway to dziwne, niby rosjanie, ale rozmawiają ze sobą po angielsku ;]
A po jakiemu mają gadać - cała akcja Zjadacza toczy się w ZSRR, więc WSZYSCY gdają po rusku. W grze White SeeDa gadaja po niemiecku - to jest ciekawe i ruscy i amerykańce. U wybrzerzy Nowego Jorka :D

Ja już w tym temacie swoje wnioski wyłożyłem. Nie podobaja mi się Synowie Wolnosci i na razie uważam ich za najbardziej skopaną część serii.
...Battle brings death, death brings the sorrow.
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....
White SeeD

Post autor: White SeeD »

Boni pisze:Anyway to dziwne, niby rosjanie, ale rozmawiają ze sobą po angielsku ;]
Śwęte słowa... ach, jak miło byłoby usłyszeć swojskie "Kto eta?", albo "Dawaj! Ubij!" ^^

The Sorrow pisze:Jasne - tylko że nie wszyscy lubują się w bieganiu Blondaskiem po Big Shellu i walczeniu z nieśmiertelnym, powracającym w 4 części tancerzem-nożownikiem-biegającym po wodzie, ręką przejmującą kontrole nad Ocelotem i w końcu najbardziej skopana fabularnie częscią serii - tak, tak moi drodzy MGS2 ratuja tylko Patrioci.
W innym przypadku byłą by to tylko lekko przeroboina kopia MGSa
Jasne - tylko że nie wszyscy lubują się w bieganiu tępawym brodaczem- twardzielem po dżungli i walczeniu z kolejnymi takimi-samymi-bossami (jak już mówiłem, moim zdaniem walki z "dużymi" w MGS3 pozbawione są finezjii i uproszczone do zwykłego strzelania (Fear, Fury, Ocelot, Pain, Boss- wszyscy padli tak samo, żeby nie powiedzieć- z tej samej broni)). E, MGS3 miał być powrotem do korzeni, a ja nie czuję w nim ani ksztyny MGS'owego klimatu (ale ja się pewnie nie znam. No dobra, przyznaję, nie miałem MSX'a ani NES'a, wychowałem się na MGS na PSX).

Tak tak, mój drogi, mam waćpan inne zdanie na ten temat. Nie rań mych uczuć ;)
The Sorrow pisze:A po jakiemu mają gadać - cała akcja Zjadacza toczy się w ZSRR, więc WSZYSCY gdają po rusku.
No właśnie chodzi o to że nikt nie gada ^^'
The Sorrow pisze:W grze White SeeDa gadaja po niemiecku
Broń Boże! Snejk szprechający po Niemiecku? Nie wytrzymałbym tego nerwowo. Na szczęście po niemiecku jest tylko płyta bonusowa "making of" o_o
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

omg..moze przestanmy se juz zajmowac pachami Olgi,co?:]
Boni pisze:A co do owłosionej pachy XD ( Laughing ), w dawniejszych czasach kobity chyba też musiały się golić pod pachami więc nie byłbym tego taki pewien... trza się spytać specjalistów w tej dziedzinie... palcem nie będę wytykać kto jest specjalistą jakby co Laughing XD
lol ^^"
The Sorrow pisze:walczeniu z nieśmiertelnym, powracającym w 4 części tancerzem-nożownikiem-biegającym po wodzie,
nie wystarczylo po prostu wampirem?^^
The Sorrow pisze:tak, tak moi drodzy MGS2 ratuja tylko Patrioci.
mow za siebie <please>..

ehmm.. -_- jeszcze pamietam rozmowy o FF na poczatku,ze ta czesc lepsza,nie bo tamta..etc -_-
Awatar użytkownika
The Sorrow
Kupo!
Kupo!

Post autor: The Sorrow »

Po pierwsze - ja pisze za siebie - nie lubie MGS2
Po drugie - swój punkt widzenia wyłożyłem wcześniej - i na temat gry i bossow.
Po trzecie - a propos gadki - w 2 części, ktorej to akcja działa się koło Nowego Jorka ruscy żołnierze gadają z czadowym akcentem. W 3 częsci której akcja toczy się w ZSRR, wszcxzyscy gadaja po angielsku, bo po rusku jakby gadali to gra by sie nie sprzedała- geniusze
...Battle brings death, death brings the sorrow.
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

The Sorrow pisze:najbardziej skopana fabularnie częscią serii - tak, tak moi drodzy MGS2 ratuja tylko Patrioci.
chyba juz dawno w to nie grałeś ;p

The Sorrow pisze:A po jakiemu mają gadać - cała akcja Zjadacza toczy się w ZSRR, więc WSZYSCY gdają po rusku.
ten fragment czytałem wczoraj, czytam dziś, i nadal nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi :lol:
White SeeD pisze: Broń Boże! Snejk szprechający po Niemiecku? Nie wytrzymałbym tego nerwowo. Na szczęście po niemiecku jest tylko płyta bonusowa "making of" o_o
moze chcesz MGS1 wersja niemiecka? mam takową na zbyciu buehehe, tragedia dla mnie _^_'

Garnet pisze:omg..moze przestanmy se juz zajmowac pachami Olgi,co?:]
kogo proponujesz w zamian? XD
Garnet pisze:lol ^^"
Domyślna Dziewczyna. :]]]]]]]]]]
Garnet pisze:nie wystarczylo po prostu wampirem?^^
Wampir... mnie trochę bawią jego... ruchy XD takie... takie kobiece ;]
The Sorrow pisze:po rusku jakby gadali to gra by sie nie sprzedała- geniusze
nie? zależy o jakim ruskim myslisz... whatever o_o'
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne gatunki gier”